הצילו!

הצילו

אולי מישהו יכול פה לעזור: אני כל היום מאונן. אני לא מצליח לעשות שום דבר אחר חוץ מלהביא ביד אולי זה כי הייתי דתי והיום הכל מתפרץ לי אפילו לעשן אני לא מצליח כי הסיגריות מחליקות לי בגלל הווזלין אני מאד נהנה מזה כל הזמן זה בסדר? מה אתם אומרים? זה בסדר להנות מזה? פעם כשהייתי דתי היו לי חיים אבל היום אני כבר לא מצליח לצאת מהבית. הצילו

מטאור38

New member
זה בסדר אח שלי.תירגע

מני אח שלי אני פשוט חולה על הקרחת שלך.תשמע איך שאתה מסתכל על זה, לאונן זה לעשות אהבה אם מישהו שאתה כל כך אוהב שזה בסדר. וסתם שתידע ואני אומר לך את כל האמת, תאמין לי שיש פעמים שאני מעדיף להביא ביד מאשר להיות אם משהיא. ואתה יודע למה? בגלל שאני לא צריך לקחת אותה אחר כך למסעדה ולשמוע את כל הזיוני מוח על הפחד שלי ממחויבות. אבל אח שלי מה שאתה מדוח מדאיג אותי. אתה יודע מה? אולי יש לי חומר שירגיע אותך קצת, אבל אתה חייב למצוא זמן לעשן. ..

היה כבר ציטוט של הרמב"ם

אבל אני אחזור עליו שוב: רמב"ם, הלכות דעות פרק ד הל´ כ"ו-כ"ז הלכה כ"ו: שכבת זרע, היא כוח הגוף וחייו ומאור העיניים; וכל זמן שתצא ביותר, הגוף בולה וכוחו כולה וחייו אובדים. הוא שאמר שלמה בחכמתו, "אל תיתן לנשים, חילך; ודרכיך, למחות מלכין" (משלי לא,ג). הלכה כ"ז: כל השטוף בבעילה--זקנה קופצת עליו, וכוחו תשש ועיניו כהות וריח רע נודף מפיו ומשחייו; ושיער ראשו וגבות עיניו וריסי עיניו נושר, ושיער זקנו ושחייו ושיער רגליו רובה; ושיניו נופלות. והרבה כאבים חוץ מאלו באין עליו. >מי שראה את אתאיסט יודע שרבנו משה טועה בגדול<

NOTA

New member
גדול ../images/Emo45.gif, אפרופו -אולי יש לך אחות?

בעצם עזוב, אני לא בטוח שתאהב את משחקי המילים שיש לי להציע :)

אם כך גם אני משיט יד לחבל ההצלה

וואלה אחי מילים כדורבנות... ולא סתם דורבנות, אלא כדורבנות על גבי דורבן.... אז מה נעשה ונפסיק להביא ביד? שמא נביא ברגל? והלא אמר הכתוב ונשמרת מכל דבר רע... ודרשו חכמינו זכרונם עמם שלא יהרהר אדם ביום ויבוא לידי טומאת קרי בליילה. ועוד אמרו שאזהרה היא שלא להוציא זרע לבטלה בין ביד ובין ברגל... אוי וייייייייייייי....... זה עדיין רודף אותי... מעמקים קראתיך י-ה..מעמקי עמקים.. אבל שכחתי מזה. הבעיה עכשיו שבאמת נמאס לי להביא ברגל אולי מר זין היושב מעלה יוכל לסדר לנו כמה מהרגליו המשעממים.. ולו כדי שהעולם התאזן.. כך אז גם הוא יפסיק להתמרמר על ריבוי זיוניו.... שלכם...

התגובות שלכם הגברים קצת תמוהות

רוב הדתיים והדתיים לשעבר שאני פוגשת היו עסוקים, או עסוקים בהווה במיניות שלהם, בגילוי המאוחר שלה ובצבירת התנסויות כדי "להדביק" איזשהו פער. זה טבעי בעיני (לגברים ולנשים כאחד), וגם טבעי שבשלב מסויים המיניות תופסת את מלא תשומת הלב והאנרגיות הנפשיות. בינכם לבין עצמכם, אתם לא עברתם שלב כזה? כי אם לא, אני מניחה שזה עוד יגיע.

מטאור38

New member
לא.התגובות שלכם הנשים קצת תמוהות

אומנות או נמות אחותי את.אבל אני לא כל כך מבין מה התכונת שאמרת "התגובות שלכם הגברים" אולי מתכוונת למה אנחנו מדברים על זה בצחוק ולכאורה לא ברצינות. והרי כל אחד/ ת עסוק/ה במיניות שלהם בזמן מסוים. אם זה מה שלא הבנת אז לא הבנת הרבה יותר מזה.לא הבנת אותנו הגברים כמין כיחידה כעם כתרבות אנכנו הגברים אנשים דפוקים וחסומים מבחינה רגשית אנחנו.,ושזה מגיע לקטע של החלפת רגשות אנחנו פוחדים גם מהצל של עצמנו.והדרך היחידה להעברת אינפורמציה בין שתי זכרים בוגרים היא בהומור. מה לפי דעתך רצה להגיד "מני באני" בהודעה הנוטפת שלו? הוא אמר: "קשה לי אחים שלי, אני לבד, אני חייב למצוא אהבה". ואני בתגובה ניחמתי אותו ואמרתי לו: "אחי זה לא נורא להיות לבד תלמד לאהוב את עצמך ועוד יגעו ימים שתתגעגע ללבד הזה, תאמין לי". ואז בא "אתאיסט עם ציציות “ והעלה את הדיון לרמה אחרת יותר עמוקה ואמר: "אתה לא מבין, יש לך נקיפות מצפון בגלל העבר רווי הרמב"מים שלך. אבל תאמין לי הוא דיבר רק שטויות הרמב"ם הזה". עכשיו את מבינה? זו הדרך שלנו לתקשר אחד אם השני. אבל תמיד תגיע איזו נקבה שתגיד: "אני לא מבינה אתכם הגברים". ואת יודעת מה? אנחנו אוהבים אתכן גם ככה.

אני לא נקבה, אני אשה

ואם מי מכם רוצה להמשיך למסור טקסטים שדורשים פרשנים מפרשנים שונים ומשונים זו זכותכם, אבל אל תצפו להיות מובנים, או שתוסיפו "תרגום" להדיוטים כמוני. כדי ליצור דיאלוג צריך לקחת בחשבון גם את השונות בין אנשים, כי מלבד העובדה שיש בינינו נקודת דימיון אחת (סביר אפילו שיותר מאחת) רב השונה על הדומה, וזה גם מה שיוצר עניין.

מטאור38

New member
גם אני לא נקבה.

טוב אישה אני באמת כתבתי הכל בספונטניות אז אל תיקחי אותי כל כך קשה. ואת צודקת כדי ליצור דיאלוג צריך לקחת בחשבון הרבה דברים אבל אני לא בן אדם שאוהב לקחת בחשבון דברים אני פשוט לא טוב בזה. אז חברים?

בטח בדיחה

גם אמנון יצחק זה בדיחה, וכך גם אורי זהר, ויצחק פרץ (מזוזות...) וברסלב, רבי נ נח נחמ נחמן מאונן >ואתאיסט מוסיף: איזה מזל שלא קראו לו קלמן<

מני באני לא לבד

איזו סאגה סתם השתעשעתי במילים ובכמה בדיחות אישיות למטאור40 אני לא מרגיש לבד ואין לי בכלל זמן להביא ביד אז הכל בסדר ואטאיסט, מה אתה יודע אולי הרמב"ם צודק וכל הסימנים האלו עוד יבואו?

למעלה