הצילו!

baryo2

New member
הצילו!

מאז שאני בשאלה אני רק מזיין כל היום. אין עוד איזה הנאות מעניינות?, אנא תנו רעיונות לפני שאני חוזר בשאלה על השאלה.

אלי פלס

New member
אני נחלץ לעזרתם של אנשים נואשים...

אני מציע לך לחזור בתשובה, להרשם ל´כולל´ ואז תוכל גם לזיין כל היום וגם לקבל מלגה...

baryo2

New member
למנהל שלי.

לא הבנת? אני מחפש הנאות ואתה שולח אותי לכולל. איזה מנהל אתה, שאתה שומר לעצמך את כל הכיף ולא מגלה.

baryo2

New member
טבילת אש

אני מסופק אם ההתנהגות שלכם היא שיטה של ´טבילת אש´ ראשונה כמו בצבא, לראות אם אני ראוי לחברתכם, או שאתם סתם פחדנים, שרועדים מהתעמתות כלשהי, עם איזה חייזר שח"ו לא יפיל את החומות שאחריהם אתם מתחבאים. תסלחו לי שאני מדבר ישר, הרי כלנו מחפשים ת´אמת אני מקווה. אלי! בכרטיס האישי שלך כבר הצהרת שאתה כל כלך סובב על צירך (היינו הזין) לכן פניתי אליך כמומחה שתספק לי רעיונות. אחרי הכל גם אני בחרא שלך.

אני מזמן הפסקתי לחפש ת´אמת

ואני מציע גם לך. זה רק יכול להזיק. וכשתשאל וכי למה?-- ---כי היא לא פה בנמצא. באחריות. אין אמת ב-100 אחוז בשום מקום. ואני מדבר על אמונה. ואם תמצא אמת אפילו ב-מאית הפרומיל הגד לי נא. גם זאת לא בנמצא.

מצטרף להמלצה...

והגיוון? בכולל גם יזיינו אותך, וגם יזיינו לך את השכל. >ועוד תחשוב שטוב לך, ואם אתה לא מבין למה, אז זה כנראה מאוד נעלה<

MAYA20

New member
לבנות עגל זהב

לא לכבד אב ואם (אבל ממש!!) לומר את שם ה´ לשוא לתפור משהו משעטנז לקושש עצים בשבת

grinberg

New member
אם לא מתאים לך ליהנות מעולם המציאות

המציאותית תחזור לדיוני סרק של אביי ורבא והתנתקות מעולם המציאותי לקיום מצוות ללא הגיון וכך תרגיש יותר גדול ועילאי מכל העולם.

baryo2

New member
כלא אבניך דוממות

על הקיר בכלא היה כתוב משפט חכם, שכתב אחד האסירים, אולי אסיר מדורות קודמים, אולי חדש: ´החיים הם רגעים - וזה אחד מהם!´ תירא איזה כח יש בדיבור, דבר זה החייה אותי והקושי שלי לשבת ירד ב50 %.

NOTA

New member
כשאתה אומר "הקושי שלי לשבת ירד ב50%

האם אתה מתכוון שמינון הזיקפות שקיבלת בסו"ש הצטמצם לחצי מהסטנדרט לחוזר בשאלה שמזיין כל הזמן ואין לו הנאות אחרות?

לאח הגדול שלי,שם למעלה

סליחה על ההמלצה המטומטמת אבל קח סמים זה נורא כיף (לא שאני משתמשת..פשוט ניסיתי וזה באמת כיף) אבל סמים,לא סיגריות!!

אני מציעה ללמוד להנות מהגוף

וחוץ מהאיברים שנמצאים אצלך (לפי דבריך) בפעילות יתר, ישנם איברים נוספים שאפשר מאוד להנות מהם ולהתנסות באמצעותם בחוויות חדשות: האזניים, אפשר להקשיב לסוגי מוזיקה שטרם ניסית להקשיב (מה דעתך על אופרה? או על אום כולתום?). העיניים, ללמוד להנות מהתבוננות בדברים הקטנים והבנאליים ביותר (למשל, חבורת ילדים בתחנת אוטובוס), כמו גם מתערוכת ציורים או מיצגים במוזיאון, או ארכיטקטורה. הלשון, טעמים שעוד לא טעמת (ולאו דווקא סביב ענייני כשרות, אלא סוגי אוכל או משקה שעוד לא יצא לך לטעום). האף, לא תאמין איזה ניחוחות אפשר לפגוש בחנות הנרות ובחנות הסבונים בשינקין. והידיים או בכלל העור, למה שלא תפנק את עצמך בטיפול שיאצו או תעסה לעצמך את כפות הידיים והרגליים בקרם לחות? אין צורך לעשות דווקא דברים אסורים כדי להנות, אבל מדובר בסוג אחר של הנאה. הנאה מתוך אוטונומיה, כאשר הכל סובב סביבך ואין צורך להעסיק את עצמך במי נתן ובמי לקח, למי התודה ולמי הברכה. אתה יכול ליצור עניין סביב כל דבר שאתה עושה. זה תלוי רק בך.

שחף -בת

New member
אומנות יקירתי

התגובה שלך הייתה ממש כלבבי!! אין צורך להוסיף יותר. <שחף לא בעד סמים>

קודם כל אל תאיים

תבצע
תראה יש המון דברים שאתה יכול לעשות לסגוד לי
להעריץ אותי
לחלום עליי בהקץ
אתה יודע הדברים החשובים באמת בחיים
ועכשיו ברצינות אתה צריך להרגיש את החופשששששש להבין שמה שאתה עושה עכשיו זה בשבילך אתה תשא בתוצאות ובהנאות תלך לסרטים, לפאבים, סתם גני שעשועים אל תיקח את הדברים כמובנים מאליהם תעשה מדיטציות תשחה ים רק תעשה לי טובה אישית תקח את החיים לריאות
אוקיי? מקובל עליך?

אני בעד סגידה

למרות המסגדים.סתם... אני תמיד בעד החלק הראשון שנאמר. ואתה לא צריך אפילו לצאת מהתחום שעסקת בו והשתעממת. הא לך מין במינו ובכל זאת מין בשאינו מינו. אתה לא צריך אפילו לצאת מהמיטה. ובכל הלא קשור ליחסים שבינו לבינה הלא פירטו לך חכמינו והודיעו לך עליהם... ואם בכל זאת לא הבנת, אז הצעתי לך S.M. ..................

baryo2

New member
איפה החופש, איפה?

תודה לכלכם! אתם לא מתארים לכם איזה הרגשה טובה באה לי כששפכתם עלי את המבול של העצות, ולא בגלל העצות שחלק מהם כבר נסיתי´ אלא בגלל ההרגשה שהרגשתי שיש לי אוהבים. מה אומר לכם, אין תענוג יותר גדול מלאהוב, ושם במאה שערים הרגשתי כל הזמן מבוקר בלי טיפת אהבה רק יובש, וגם לא נתנו לי צ´נס לאהוב. אני חושב שהזיון נותן לי תחושה של נתינת אהבה, אבל אומר לכם את האמת, אני מרגיש כמו מי ששותה מים מלוחים, כל פעם אני מרגיש צימאון וריקנות מחדש, זה לא ממלא אותי ויש לי כל פעם צער מחדש. חשבתי שאמצא איזה חידוש, איזה ריגוש, משהו שימלא אותי, אבל ריקנות. מה אומר לך, חוץ ממריאונה ואקסטה לא ניסיתי עוד משהו, חוץ מפעם אחת שבלעתי שפיץ, ואלה נותנים לי לעוף לעולם הדמיון, עד שאני חוזר למציאות ומרגיש שוב חרא. ´מטאור´3- אם תכלית כל המעשים שהצעת לי תביא אותי לשמחה, אז שווה לי כל מה שאתה אומר, כי אני שומע בדבריך הומור, אבל אם זה פנימי ואמיתי ממך אני רוצה ללמוד, ואם לא, אל תמרח אותי, כי אני כבר סרוט כל כולי. ´שלא מרצונו´ - אני לא מבין אל איזה אמונה אתה מדבר במה אני צריך להאמין כדי שאהיה מאושר? אבולה רסה - איזה חופש יש לי שכל היום הראש תפוס.

שם ../images/Emo160.gif

כל היום הראש שלך תפוס ? אז תתקין ממתינה למען השםםםםםםםםםםםם הראש שלך תפוס כי אולי אתה חושב יותר מדי ואתה יודע שמשרד הבריאות מזהיר כי החשיבה מסוכנת לבריאות
מה גם שהיא גורמת להזעת יתר תעשה דברים שאתה אוהב במקום לחשוב ואם אתה אוהב לחשב
אז זו כבר בעיה שלך המפלט הכי קל בחיים זה הסמים נכון שיש כאלה שבאופן אישי ומסור הייתי מחדירה להם במיטב הידע שהצטבר קצת מהחומר הלבן [ עיין ערך עראפת ושרון ] אבל ככלל זו סתם בריחה ואחרי שההשפעה מתפוגגת אתה שוב און יור און אז אולי תחשוב על זה !

מטאור38

New member
הצילו

אני יושב פה ופשוט לא מאמין מאיזה כוכב נפלת? מבולבולנד? ועוד אנשים מגבים כל כך ברצינות אולי תשמע מוזיקה. אולי תסתכל על השקיעה אולי תנסה להרגיש את החופששששששששש. דה? אולי תלמד להנות מהגוף שלך?(מהמוח למשל) אני לא יודע אבל לא צריך להיות פרויד בשביל להבין שמי שמבקש שיעזרו לו להפסיק לזיין יש לו בעיה. ואני באמת מעדיף להסתכל על כל ההודעה של אדון baryo2 בהומור, כי אני לא מבין איך בן אדם שיש לו גם קצת שכל יכול להגיד שחוץ מלזיין אין לו שום דבר אחר שעושה לו טוב.מה הוא לא נימשך לכלום? (חוץ מציצים וטוסקים). אולי הוא לא קרא אף פעם כלום?(חוץ מאת ההוראות על הקונדום.) אולי הוא לא יודע כלום(חוץ מאיך באים ילדים לעולם). אולי הוא לא בכה אף פעם (חוץ מהפעם שלא עמד לו). אולי הוא אף פעם לא הסתכל על העולם ורצה לשנות אותו למקום טוב יותר (ולהפוך את כולכן למָנוּש אחד גדול). לפי דעתי מי ששואל שאלה כזו אז פשוט "אין לו את זה" נקודה. אבל אתם אנשים נחמדים פה בפרום הזה, מבינים תומכים מחזקים אוהבים להשתמש ב"קח את הזמן שלך" ו"אני מבין" עד שלפעמים אתם מאבדים את היכולת לראות שמשהו פשוט "לא בסדר". אבל אני שוב מפליץ, נכון? הבן אדם אמר הכל בצחוק ובהומור, נכון? נ.ב ולא מעניין אותי אם הבן אדם יצא אתמול ממאה שערים בפעם הראשונה בחייו לא מקובלת עלי השאלה הרדודה שלו.

למעלה