איפה החופש, איפה?
תודה לכלכם! אתם לא מתארים לכם איזה הרגשה טובה באה לי כששפכתם עלי את המבול של העצות, ולא בגלל העצות שחלק מהם כבר נסיתי´ אלא בגלל ההרגשה שהרגשתי שיש לי אוהבים. מה אומר לכם, אין תענוג יותר גדול מלאהוב, ושם במאה שערים הרגשתי כל הזמן מבוקר בלי טיפת אהבה רק יובש, וגם לא נתנו לי צ´נס לאהוב. אני חושב שהזיון נותן לי תחושה של נתינת אהבה, אבל אומר לכם את האמת, אני מרגיש כמו מי ששותה מים מלוחים, כל פעם אני מרגיש צימאון וריקנות מחדש, זה לא ממלא אותי ויש לי כל פעם צער מחדש. חשבתי שאמצא איזה חידוש, איזה ריגוש, משהו שימלא אותי, אבל ריקנות. מה אומר לך, חוץ ממריאונה ואקסטה לא ניסיתי עוד משהו, חוץ מפעם אחת שבלעתי שפיץ, ואלה נותנים לי לעוף לעולם הדמיון, עד שאני חוזר למציאות ומרגיש שוב חרא. ´מטאור´3- אם תכלית כל המעשים שהצעת לי תביא אותי לשמחה, אז שווה לי כל מה שאתה אומר, כי אני שומע בדבריך הומור, אבל אם זה פנימי ואמיתי ממך אני רוצה ללמוד, ואם לא, אל תמרח אותי, כי אני כבר סרוט כל כולי. ´שלא מרצונו´ - אני לא מבין אל איזה אמונה אתה מדבר במה אני צריך להאמין כדי שאהיה מאושר? אבולה רסה - איזה חופש יש לי שכל היום הראש תפוס.