הצילו!!!

כמו אמרתי אי אפשר להגיב שונה כי פתאום יתנפלו

עלייך. בבקשה תראי לי המנהלת מדוע אם כל אחד רשאי להגיד את דעתו בפורום הזה אני לא רשאית להביע את דעתי??? ועוד תגידי לי איפה כתבתי משהו שפוגע, מעליב או מתלהם? אז מדוע את חושבת שאת יכולה לבוא ולהגיד לי - תהי איפה שאת בוחרת, וחיי ותני לחיות? איך אני לא עושה את זה? ונמאס לי שאת אומרת שאני פה יום אחד - רק כי אני לא חברה שלך לא אומר שאני פה יום אחד - אם תבדקי את הפורום שלך תראי שאת ההודעה הראשונה שלי כתבתי בפורום ב03/02/2009 מה שאני כן רוצה - זה אם אני מביעה את הדעה שלי שונה - שלא יתנפלו עליי - ואם זה מה שקורה בפורום - אז אולי אין צורך בפורום הזה כי יש מספיק פורמים אחרים שבהם המשתתפים לא הולכים בעדר וכולם אומרים את אותו הדבר. ולא, אני לא מתכוונת לעזוב - רק כי את רוצה בזה

אייבורי

New member
בכיינית וממרידה

אבל אין ספק שזה תענוג לראות אותך סובלת לבד בפורום.

אם זה מביא לך הנאה - אני שמחה בשבילך

אני לא יכולה להגיד שאני סובלת.... מעוצבנת כן, אבל לא סובלת. אם הייתי גרושה בת 39 שמשתמשת בשפה מגעילה רק כידי שמישהו אחר ירגיש לא בנוח, ונהנית מזה אז אולי הייתי מרגישה רע בשביל עצמי. אני שמחה בשבילך שיש לך הנאות קטנות בחיים...זה בטח די קשה. אבל היי אם אתה צריך לגרום למישהו אחר להרגיש רע כידי שאתה תרגיש טוב, זה שווה את זה. אני מבינה שזה לא הפורום בשבילי. צריך לשים הודעה לפני כניסה לפורום - לאנשים בני 20+ הכניסה אסורה. כאן נמצאים רק בני30+ עדיף כאלה בלי זוגיות, כידי שיוכלו להתבשל בהתמררות של עצמם. בני 20+ יותר מידי אופטימיים ואוהבים את החיים. ולכן אין מקום פה בפורום.

אייבורי

New member
תודה נשמה

אין על חסדים קטנים של אלוהים. אבל בתור אוהבת את החיים צעירה וחסרת שום הבנה בזוגיות ובאנשים. את נורא עצבנית, זה נורא לא סקסי וגם עושה קמטים.

I C E M A N 7

New member
טוב, בואי נעשה סדר

(לא מאמין שאני מתעסק בזה). כל התקרית בינינו נובעת מחוסר הבנה. בשרשור ההוא את טענת משהו, ואני הבעתי את דעתי. לשנינו הייתה דעה די דומה, אלא שאת שייכת אותה לגברים ואני לשני הצדדים. עד כאן הכל התנהל כשורה. העסק החל להדרדר כשהגבתי לחברה אחרת (מלודי), ששם נאמר המונח "הפוגעני" שהעביר אותך למצב התקפה. המצחיק הוא שהוא בכלל לא כוון אלייך. פשוט קראתי במקביל את תובנותיה של דניאלה הלוחמת בגברים בשרשור אחר וזה מה שגרם לי לכתוב את מה שכתבתי (יש לציין שזה היה יותר בקטע של הומור כי לא היה לזה קשר לשרשור הספציפי). אני יכול להבין למה חשבת שזה מופנה אלייך, כי הודעה אחת קודם קבעתי שאת חברה של אותה דניאלה. אבל לא התכוונתי באותה עת שאת שייכת לאותה להקה מיסנדריסטית. מכיוון שאני רואה שאת ממש לקחת ללב את חילופי המהלומות בינינו, ומכיוון שהכל בסך הכל נבע מטעות, אני מוכן להושיט את היד לשלום ולהתנצל על ההתנפלות. בכל מקרה זה לא סיבה להאשים את הפורום בדעה אחת, כי אני קורא פה מגוון דעות כמעט לכל מקרה, ואין שום התנפלויות. יש ויכוחים והם נערכים לפעמים גם בין חברי "הקליקה" לטענתך. אז זהו מצטער אופטימית פסימית על אי ההבנה. את לא חייבת להושיט ידך חזרה, אבל בחייך בואי נסגור את הסאגה הזאת. שבוע טוב

chenby

New member
אני הייתי מאוד מדוייקת בדבריי

תהיי איפה שאת בוחרת, וחיי ותני לחיות. לא היתה שם מילה אחת שבה אמרתי שאני לא רוצה אותך בפורום. תהיי פה, ותזכרי שאת בוחרת להיות פה, את לא חייבת להתייחס להודעות הכותבים אלא להתייחס לבעייה עצמה של כותב הפוסט ולענות לו . יש פה המון תגובות שאני לא מסכימה איתן, אבל כמו שלי יש את העובדה שלי שהיא דעה לכל אחד אחר, כך העובדות של אחרים הם דעות לחיי שלי, וכל כותב פה לוקח בעצמו את מה שטוב לו . מראש האחריות היא על הכותב. אנחנו לא חורצי גורלות ולא מתיימרים (אני בכל אופן) לחשוב שמישהו באמת משתמש בעצות שלנו.. ענווה... אני כותבת כי אני בוחרת לכתוב, כי אולי מה שאני אכתוב יעזור למישהו או יתן למישהו משהו למען עצמו. אבל מפה ועד ללהיות אחראי - אני אחראית לחיים שלי- בדיוק כמו שאני כותבת לאחרים שהם אחראים לשלהם.. בקיצור, את מוזמנת להיות פה כמה שבא לך, רק תקבלי את הפורום כמו שהוא. אני מבטיחה לך ששפה גסה או פוגעת לא תהיה פה. ואני יודעת שכעסת כי כתבתי לאייסמן כפרה עליך כשביקשתי ממנו את מה שביקשתי - אבל וואלה, אני רואה אותו כחבר , כמו שאני רואה הרבה אחרים פה. אני מתנצלת אם לא שמתי לב שאת פה כבר תקופה, פשוט לא ראיתי הרבה הודעות שלך.. בואי נגיד שאני כבר לא אשכח את הניק שלך :)

seeyou

New member
"יש פורמים אחרים שיכול לעזור"?!?!../images/Emo13.gif

אני מכיר את רוב הפורומים שבתפוז,וואלה-נענע שקשורים לנושה זוגיות-בעיות לערכתי בתפוז-בםורום הזה- העיכות של המשתתפים עולה בהרבה-למרות שלא תמיד מסכים איתם (אפילו התנגשויות מילוליות) למדתי עם הזמן שאם אני רוצה להביא דעה בנושא -לעזור ע"פ הבנתי-צריך להיתרכז על הבעיה ולא על מה שאחרים כותבים-חושבים. הבעיה שהפונים לעזרה לא יודעים איך להציג את הבעיה-אין מספיק פרטים נותנים "מסגרת וכמה נקודות צבע ועל פי זה צריכים לצייר תמונה ברור שלכול אחד יש את הניסיון האישי-או הבנה והוא ממלא את המסגרת סבתאם. כך שאם הפורום ייסגר אי אפשר להגיד שאנשים לא יימצאו את האוזן הקשבת שהם מחפשים"?
יש לך טעות אותם האנשים אשר פוקדים את הפורום יבקרו בפורום הפתוחים. מה שאת מבקשת זה לא פותר בעיה אלא מייצר בעיות אחרות אם את חושבת שהגישה שלך נכונה יותר-תעזרי -תגיבי מבלי להתרגש מביקורת של אחרים אם בחורה לא תעמד על שלה
היא תעמוד על שלו
המשך יום נעים

הבעיה שאני לא יכולה לעזור

כי אז מתנפלים עליי - עוברים לפסים אישיים - ולמנהלת לא מזיז. אם זו הייתה קומונה הייתי אומרת - fair enough זו קומונה המשתתפים פה הם חבורה אחת - שינהלו אותה איך שהם רוצים. אבל זה פורום פתוח, אנשים באים לבקש עיצה - וכפורום זה מקום לתת עצות. אבל לא.... לא נותנים בפורום הזה לדבר. אם אתם לא נותנים בפורום הזה מקום לדבר - תפתחו קומונה. ועוד אומרים לי - אם לא נאה לך שאנחנו מגעילים אלייך, קוראים לך בשמות אז תלכי. זה לא איך שהפורומים עובדים - אתם לא אומרים להיות מגעילים, ולקרוא למישהו בשמות.... אני לא זאת שצריכה ללכת - אתם צריכים לשנות את ההתנהגות שלכם אם אתם לא יכולים - תסגרו את הפורום הזה - תפתחו קומונה ותתעללו באנשים איך שבא לכם

seeyou

New member
כפי שציינת- "זה פורום פתוח".

את לא חייבת להשתלב ב"חבורה" מסוימת אלא להקדיש את המחשבות שלך לעזרה לזולת
מה שאת מנסה זה לקחת את התפקיד של דון קישוטה! אי אפשר לחיות בדרך שלך-לחסל כול מתנגד לדעותיך.או כול הפוגעה בכבודך. בקשר למנהלת-תפקוד שלה הוא טוב-הוגן. נסיים בבדיחה " משה מגיע לרופא ואומר כי כל גופו כואב .אומר לו הרופא תתפשט, הרופא בודק אותו מכף רגל עד ראש ואומר כי הכל בסדר אך ממליץ להוריד את חיי המין לחצי. שואל המטופל את הרופא להפסיק לחשוב או להפסיק לדבר?

אני לא חושבת שאני מבקשת יותר מידי

אני פשוט מבקשת שכל אחד יוכל להביע את הדעה שלו - אבל אם משתמשים בשפה מגעילה ופוגעת - המנהלת צריכה לטפל בעניין. לא אכפת לי שיש דעות שונות - כאשר אני כותבת תגובה אני אומרת מה דעתי. אם מישהו לא מסכים לא אכפת לי שיגידו לי את זה. אבל שלא ירדו לפסים אישיים. זה לא לרמה של אף אחד וזה פשוט יותר מצב לא נעים. מצד שני, אם בפורום הזה שימוש בשפה לא יפה זה הנורמ, הייתי רוצה לדעת כידי שגם אני אוכל להגיב באיזו שפה שארצה.... ודרך אגב, אני באמת סקרנית מדוע אתה חושב שמנהלת הפורום היא הוגנת

ערסlight

New member
מצחיק

מאיפה הבאת את השטות הזאת שבשביל "גבר חזק" צריך להעמיד אותו במקום? אפילו את יכולה להבין את הסתירה. לי נשמע שמיציתם. [החלק הטוב כבר נגמר] מה שנותר זה לראות כמה חרא צריך לאכול עד שלראשון מביניכם ימאס.

czar

New member
אני חושב שעשו עליך כאן הרי אנליזות

ואני לא פוסל או תומך, רק אגיד שאת חייבת להבין שעל כל הקשיים שהוא חווה הוא חווה את מה שעובר עלייך עם המשפחה, הוא אף פעם לא יכול להכנס עמוק מידי ולהבין או להרגיש מה עובר עלייך אלא אם תוודאי שהוא יבין וכאן אני לוקח חלק מתשובתו של "מדען טילים" בפסקה השניה. תזכרי שעל הכל כאן, את צעירה מאד, כבר אמא מלפני כמה חודשים ואת עצמך עוד לא יודעת מה הם החיים ואת עוד לא התחלת לחשוב על התמודדות זוגית וזה עוד יבוא, ופתאום פלאח, התמודדות כפולה. קודם כל קחי נשימה עמוקה, את כן או לא חזקה זה חשוב אבל לא ישתנה מחר. תוודאי לעומק שבן זוגך מבין מה את מרגישה מתוך נקודת מוצא שקשה לו להבין או להרגיש את זה. יש מצבים שצריך לקחת עודף אחריות על תהליכים שקורים אם את מרגישה שאין לך שותפים והיות ואת מצהירה שחשובה לך המשפחה וגם הזוגיות, תרחיבי קצת את הכפתיים כי נראה שבסופו של יום, אין לך ברירה ותנשאי את שניהם עליך.

את לא יכולה להעמיס עליו את בכיותייך הרבות../images/Emo7.gif|

תתחלקי בנטל שלו עם חברות או אנשים קרובים אחרים.. תבואי אליו גם בקלילות{אחרי שתתרוקני במקום אחר- אפילו פסיכולוג} זה כבד לו ותתמודדי קצת עם עצמך...קשה לשמוע ביכיונים כל הזמן זה שוחק, מעייף, ומוציא את כל הכייף!

המשך

תודה על התגובות אני יקח אותם לתשומת ליבי, הבעיה שכל יום שעובר אני קרובה יותר לגירושין אני כל כך מתוסכלת כבר, אנחנו גרים ביחד בבית של ההורים שלי, איפה שכל הלחץ והמתח בגלל המצב בבית, אמא שלי צריכה לעבור ניתוח ואצל אחותי הקטנה התגלתה המחלה, ודווקא עכשיו לא רק שהוא לא נימצא מקשיב מחזק עוזר הוא גם מקשה דווקא עכשיו הוא החליט שהוא לא מדבר אם אבא שלי, שאני יעמוד בינהם ואתם בטח מכירים את המשפטים תגידי לו ככה והבעל אז תגידי לו ככה והאבא שוב ואז האמא מתערבת ואני מרגישה שלא רק שאני צריכה להתמודד אם הכל אני צריכה לשמר את המערכת יחסים בינהם ואני אומרת כמה אני יכולה אז אני יהיה חזקה ואני יעבור את הכל לבד אבל אני מרגישה שבסוף הוא ימוטט אותי, אני כבר לא מצפה ממנו לכלום אבל אני לא יכולה להחזיק אותו גם! אני כבר חושבת שזה המבחן הגדול ואולי נכשלנו בו וזה פשוט היה מוקדם מידי למרות שהיינו בטוחים שאנחנו הכי מוכנים בעולם או שפשוט זה לא זה. אני כל כך מתוסכלת כבר!!

למעלה