הצטברות...
נכון, יש פה הצטברות, אבל לא של איזה משהו קיצוני שלא קרה לאף אחד מעולם קודם. בואי נדמיין עולם בדיוני שבו היתה לה המון אמפטיה מהסביבה. שבו היא היתה מקבלת הכלה והקשבה מהאנשים שקרובים אליה. קרובים, זה לא רק בשביל ארוחות חג ומסיבות חתונה. קרובים זה בשביל שיהיו שם גם כשצריך אותם שלא יגידו שנשבר להם לשמוע אותך מתבכיינת על דברים שיש לך סיבה טובה אובייקטיבית לקחת ללב. טיפול הורמונלי- כמובן שאני עבד, אחרי הכל הגוף באמת עבר איזשהו שינוי חד בתקופה האחרונה. אבל מעבר לזה, גם אם יש פה היצטברות של דברים, אין הצדקה לסמם את הגוף כדי לגרום לה לשכוח מהמצב, זה לא שהיא נוטה להקצין את המציאות, המציאות לא קלה, להתעלם ממנה זה לא פתרון. ברור שאני גם בעד טיפול פסיכותראפי, אגב, מאמינה גדולה שטיפול עם מטפל טוב יכול להועיל לכל אדם בכל שלב בחיים. אבל עם כל הכבוד, שעת טיפול פעם בשבוע לא נועדה כדי שיהיה לך למי לשפוך את הלב, זה לא במקום שיחה טובה עם אדם אוהב, זה נועד לעבודה טיפולית. אם היא רוצה לעבוד על עצמה כדי להתמודד עם דברים- אני לגמרי בעד, אבל אם זה במקום איכפתיות מהסביבה. אז לא, פסיכולוג זה לא חבר להשכרה. אותי לא ראית שמה אייקונים של חיבוקים תמיכה מבחינתי זה להיות שם בשביל מישהו להאשים אותו שהוא אחראי להכל זה לא להיות שם בשביל אף אחד. הקשבה, זה בהחלט כן.