הצטרפו עכשיו למרדף!

ירדן88

New member
../images/Emo181.gif

שיר-שבועי-של-עברי:כרטיסי אשראי שיר-שבועי-לא-של-עברי:כלמיני אלבום שבועי:מסתובבים ואדום. תמונה שבועית:
משהו טוב שהיה השבוע:אתמול
ונפנק אתכם גם בשאלה שבועית - שיר אחד שמ-מ-ש בא לכם שעברי ישיר מחר:כמה רוע

Simple Sam

New member
"את כ"כ יפה,זה לא יתואר.."../images/Emo79.gif

שיר-שבועי-של-עברי:מלטף ומשקר. שיר-שבועי-לא-של-עברי:יש לך אותי של אביב, נצא לסרט-קולומביה. אלבום שבועי:המכתב-אביב תמונה שבועית: משהו טוב שהיה השבוע:הסידורי עבודה שלי לשבוע הבא[זתומרת,לשבוע ממחר.] ועוד לילה אחד מדהים. ונפנק אתכם גם בשאלה שבועית - שיר אחד שמ-מ-ש בא לכם שעברי ישיר מחר:
אני לא אהיה וזה מדכא אותי נורא. תקליטו!!!

ayelet07017

New member
פעם ראפעם ראשונה שאני עושה את זה><

"אף אחד משנינו"
אמממ "Sagi Rai- Rhythm is a dancer" חח ניתקע לי במוח><
הרגלים רעים- יוני בלוך
תמונה
יאמי פיצה
השגתי עבודה בבריכהD:
מרי לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם, אף אחד משנינו..><

TauberiT

New member
מי רוצה לבוא איתי לאחת ההופעות של פלאפון?

שיר שבועי של עברי: מטייל אוסטרלי שיר שבועי לא של עברי: James Blunt - No Bravery אלבום שבועי: שאפל? תמונה שבועית: היו ימים טובים, כמו שאמרתי. משהו טוב שהיה השבוע: יומיים בקורס מש"צים?
יתושים זה עם חרא. בעיקר אם אתם אלרגיים אליהם. [מאיפה זה צץ פתאום? דאמ.
] נו טוב, אז כשישאלו אותי מה עשיתי בחופש, יהיה לי דבר פחות להגיד. שבוע טוב. מעכשיו אני ב-א-מ-ת בחופש.

tohar6

New member
אני הייתי ביום שישי בכנסיית השכל בבית הכחול

המקום שהם בנו שם פשוט מדהיםםםםם..!! ממש אינטימי ומבצעים לפניםםם.. זאת אומרת שההנחות של פלאפון ממש משתלמות לשם שינוי.. נכנסים במקום בערך 300 אנשים והבמה נמוכה יחסית ואין גדר בין הקהל לבמה.. פשוט מקום אינטימיייי וממש מרגש להופעה שאוהבים.. אני מתכננת ללכת לעוד הופעות בבית הכחול.. אל חייב למהר כי כבר הרבה כרטיסים למופעים הקרובים אזלו להםם.. יש לי את החוברת עם הרשימה של כל ההופעות קיבלתי שם ביום שישי אז אני יכולה להעלות יותר מאוחר אם מישהו ירצה :))

TauberiT

New member
ההורים שלי הלכו ביום שישי../images/Emo122.gif

גם הם ממש התלהבו מהמקום...הם לא הפסיקו לחפור לי על ההופעה יומיים.

למעלה