הצטרפו עכשיו למרדף!

crazystav

New member
''

שיר-שבועי-של-עברי: לאידעת שיר-שבועי-לא-של-עברי: גם לא
אלבום שבועי: :/ תמונה שבועית: אין משהו טוב שהיה השבוע: אמ. גירלס נייט ונפנק אתכם גם בשאלה שבועית - שיר אחד שמ-מ-ש בא לכם שעברי ישיר מחר: מהזאת אומרת, כבשים כמובן!!! הוא חייב לי!

Yaarit4

New member
יאיאיא

שיר-שבועי-של-עברי:יותר טוב כלום מכמעט שיר-שבועי-לא-של-עברי:הרגלים רעים של יוני אלבום שבועי: תמונה שבועית: משהו טוב שהיה השבוע:כל מיני

AFI1280

New member
שבת שלום ../images/Emo23.gif

שיר-שבועי-של-עברי: זכיתי לאהוב
שיר-שבועי-לא-של-עברי: FALL OUT BOY - Thanks fr th mmrs אלבום שבועי: האנשים החדשים תמונה שבועית:
משהו טוב שהיה השבוע: חחחח היא ביקשה סליחה ! ( המבין יבין) זה לא היה טוב , זה היה קורע !!! ונפנק אתכם גם בשאלה שבועית - שיר אחד שמ-מ-ש בא לכם שעברי ישיר מחר: פלרמו

shirli15

New member
למה זה הגיב לי בשם הזה? \:

שיר-שבועי-של-עברי: זכיתי לאהוב שיר-שבועי-לא-של-עברי: FALL OUT BOY - Thanks fr th mmrs אלבום שבועי: האנשים החדשים תמונה שבועית:
משהו טוב שהיה השבוע: חחחח היא ביקשה סליחה ! ( המבין יבין) זה לא היה טוב , זה היה קורע !!! ונפנק אתכם גם בשאלה שבועית - שיר אחד שמ-מ-ש בא לכם שעברי ישיר מחר:|סהדגש| פלרמו

ללא שם

שיר-שבועי-של-עברי: תמיד אהבה חחח רק כי הדבקתי בזה את אמא וכל המפשחה מאמריקה בארוחת ערב
שיר-שבועי-לא-של-עברי: שוב פעם, The Fray- Over My Head אלבום שבועי: תמונה שבועית: משהו טוב שהיה השבוע: חח הכל?!
אממ דודים שלי באו מארצות הברית כפרעליהםם, החברים שפשוט עשו את השבוע הזה לכל כך מדהים, העבודה, אתמול...
ונפנק אתכם גם בשאלה שבועית - שיר אחד שמ-מ-ש בא לכם שעברי ישיר מחר: זמןןןןן(!) בתי קפה ,בחולצת פסים(!)

האגוש

New member
למרות שאת ורועי מסננים ../images/Emo11.gif

שיר-שבועי-של-עברי: אמ. "פנסים" ,"משהו אמיתי", "לאונרדו". שיר-שבועי-לא-של-עברי: "That time" של רג'ינה. אני כל היום ממלמלת: "So cheap and juicy!"
אלבום שבועי: המ. "מתוק שחור" , בגלל האקורדים ה-ממש מדויקים שיש בחוברת, אני מנגנת את כולה!
ושירי-טקס-סיום כמובן :]. תמונה שבועית: הייתי שמה תמונה עם השמלה [
] שלי, אבל לא צילמתי.. :( אז..את התמונה הזאת שערכתי בפוטושופ בעת שיעמום כרוני וגרופיות, שמרתי למקרה שלא יהיה לי מה לשים
משהו טוב שהיה השבוע: חזרות
, לסיים בגרויות :]] , דוד שלי חזר מארה"ב , וזה נחמד לי שהוא כאן, ממש התגעגעתי. ואיך אפשר לשכוח, חברה שלי קיבלה מגלגל"צ כרטיסים לשון פול אתמול, אז הלכנו והיה כ"כ מצחיק לצחוק על פרחות
ו"פחפחפחפחפחפחפח" "איזראייל!!!!!!!!11111" ונפנק אתכם גם בשאלה שבועית - שיר אחד שמ-מ-ש בא לכם שעברי ישיר מחר: "משהו אמיתי" , אין ספק :] גם הייתי שמחה ל"לבד". חפרתי

NoAmOoOsH

New member
../images/Emo98.gif

שיר-שבועי-של-עברי: ממש לא שמעתיX: רק ואולי בפוקס! D: שיר-שבועי-לא-של-עברי: הרבה היהודים, לא יודעת. אלבום שבועי: האמפי היקר. תמונה שבועית:
!!!11 משהו טוב שהיה השבוע: ת"א עם יהלי,מעיין ושני!D:, הסודות!
, ראשפינה!XD והביקור של צליל ונועה! D: ונפנק אתכם גם בשאלה שבועית - שיר אחד שמ-מ-ש בא לכם שעברי ישיר מחר: וואו, מרוב זמן-חסר-הופעות אני לא זוכרת מה הוא עושה בד"כ^__^ אבל נו, בא לי מתחמםD: סופשבוע נעיםP:

NoAmOoOsH

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

כוווסית!P: וגם נועה!1 רק חבל שהרסתי את כל תמונותיה המאממות

merry לנצח

New member
../images/Emo6.gif

שיר-שבועי-של-עברי: "איש יקר" שיר-שבועי-לא-של-עברי: "לפעמים" - היהודים אלבום שבועי:
תמונה שבועית:
משהו טוב שהיה השבוע: השלמתי עם רז
ונפנק אתכם גם בשאלה שבועית - שיר אחד שמ-מ-ש בא לכם שעברי ישיר מחר: אממ , "כבשים" !? וגם "איש יקר" , איך אפשר שלאאאאא?

itarog

New member
ואם את הולכת זה לא בשביל לחזור

שיר-שבועי-של-עברי: פנסים (עם שרון חזיז) שיר-שבועי-לא-של-עברי: מגדלור - מיקה קרני אלבום שבועי:
תמונה שבועית:
משהו טוב שהיה השבוע: בתקווה שהשיא יהיה היום.. אבל אם לא, אז להתחיל שיעורי נהיגה לוקח מקום ראשון [: ונפנק אתכם גם בשאלה שבועית - שיר אחד שמ-מ-ש בא לכם שעברי ישיר מחר: ג'סי!! =]

Tamar38

New member
אניאניאניאניא

שיר-שבועי-של-עברי:- אעה ניסים, משהו אמיתי, ביומשמשיפה, יותר טוב כלום. נו, עשיתי מרתון עברי אתמול :p שיר-שבועי-לא-של-עברי:-umbrella, my immortal, call me when you are sober, goodbye my lover angels, כל יוני בלוך למיניהם, שווים של רן דנקר ועילי!
אלבום שבועי:- אין. תמונה שבועית:- משהו טוב שהיה השבוע:- חופש. אה כן וההופעה של אוונסנס מחוץ לגדר!
ונפנק אתכם גם בשאלה שבועית - שיר אחד שמ-מ-ש בא לכם שעברי ישיר מחר: משהו אמיתי כלכך!! וגם איש יקר אה כן.. היום הופעה!!!!!!!

wounded animal

New member
עונה../images/Emo54.gif

אוחחח אני כל כך מחכה להיום בערב
עברי ונינט ביחד
שיר-שבועי-של-עברי: משו אמיתי
שיר-שבועי-לא-של-עברי: מגדלור- חן אהרוני, שווים- רן דנקר
, seniorita-ג'סטין טימברלייק. אלבום שבועי: יחפה- נינט טייב
תמונה שבועית:
משהו טוב שהיה השבוע: עבדתי ועשיתי כסף ונפנק אתכם גם בשאלה שבועית - שיר אחד שמ-מ-ש בא לכם שעברי ישיר מחר: משו אמיתי, איש יקר.

o r a n o o s h

New member
../images/Emo13.gif

שיר-שבועי-של-עברי: ג'סי שיר-שבועי-לא-של-עברי: תגידי לי את- שי גבסו אלבום שבועי: במקומי- שי גבסו תמונה שבועית: משהו טוב שהיה השבוע: חופש
ונפנק אתכם גם בשאלה שבועית - שיר אחד שמ-מ-ש בא לכם שעברי ישיר מחר: לא הייתי

למעלה