הצטרפו עכשיו למרדף!

בטח קנית את התקליט, שאהבתי נורא.

שיר-שבועי-של-עברי: רעל
שיר-שבועי-לא-של-עברי: The Connells - 74 -75 אלבום שבועי:
תמונה שבועית:
משהו טוב שהיה השבוע: יום הולדת של חברה
ונפנק אתכם גם בשאלה שבועית - שיר אחד שמ-מ-ש בא לכם שעברי ישיר מחר: אלף בנות דתיות

edenn18

New member
עונה =]

שיר-שבועי-של-עברי: ואולי שיר-שבועי-לא-של-עברי: umbrella- ריהאנה אלבום שבועי: אין תמונה שבועית: משהו טוב שהיה השבוע: הייתי בפראג, מלא בגדים חדשים, מחר ההופעה של עברי
ונפנק אתכם גם בשאלה שבועית - שיר אחד שמ-מ-ש בא לכם שעברי ישיר מחר: בוא, הכוס הכחולה, ניסים, בחולצת פסים (חחח אני רוצה את כולם)

עינוווב

New member
"חייבים לי 60 שקל!"

"למה 60?" "40 עמית ו40 גיל"
אני לא טיפשה אני רק נראת כזאת
שיר-שבועי-של-עברי: לא שמעתי השבוע עברי
שיר-שבועי-לא-של-עברי: sweet sacrifice- evanescence אלבום שבועי:
תמונה שבועית: איימי
משהו טוב שהיה השבוע: אוונסנס!
יומולדת
אתמול "נו עינב בואי אנחנו לא נרביץ לך" "אלללללללללללללה ערמת ילדים ערמת ילדים!!!111111 מזל טובמזלטוב!!11"
ונפנק אתכם גם בשאלה שבועית - שיר אחד שמ-מ-ש בא לכם שעברי ישיר מחר: "פג'ו צבאית" ו"איש יקר"

Deanb

New member
סופ"ש ../images/Emo13.gif

שיר-שבועי-של-עברי: האנשים החדשים שיר-שבועי-לא-של-עברי: Take a chance on me אלבום שבועי: ABBA Gold תמונה שבועית: משהו טוב שהיה השבוע: שוב פעם, מאמה מיה ביום שבת שעבר
ונפנק אתכם גם בשאלה שבועית - שיר אחד שמ-מ-ש בא לכם שעברי ישיר מחר: את גירסת הרמיקס של בוא, שכולנו נשתגע ונצרח

danar14

New member
הצטרפתי למרדף!!!

שיר-שבועי-של-עברי: אולי שיר-שבועי-לא-של-עברי: i'll be there for you )נו השיר נושא של חברים...) אלבום שבועי: Magic in the streets: אוסף שירי מצעדים של דיסני מהפארקים (מה... אני אוהב את הפארקים של דיסני!)
תמונה שבועית:
משהו טוב שהיה השבוע: טקס הסיום של אורעד בקונגרסים (שהדו"צ יקח אותך בחזרה!) ונפנק אתכם גם בשאלה שבועית - שיר אחד שמ-מ-ש בא לכם שעברי ישיר מחר: מרי לנצח (שרון... גרר!)

danar14

New member
משהו חשוב!

אני כבר כנראה לא יכנס ביום שבת וראשון לפה מכל מיני סיבות... אבל זה לא מה שמשנה! בראשון אני נוסע לטיול עד לשישי ובשבת אני עוזב אתכם לטובת האלפים למשך שבועיים וחצי, אז ככה שאני לא אראה אתכם חודש שלם! אז לכל מי שיבוא להופעה ואני לא אראה אותו, תיהנו במלחמה הקרבה! ולמי שאני כן אראה אותו, גם תיהנו במלחמה הקרבה...

Dark chocolate

New member
רוצה לחיות איתו לנצח, אז וודאי אשא לבטח אותו

לבעלי, נחייה כמו בעל ואישה! שיר-שבועי-של-עברי: נהיה מקוריים ונבחר בג'סי. שיר-שבועי-לא-של-עברי: איתו לנצח - קרח 9
, השכיין - זקני צפת
, מלחמת פופ[ודי להעתיק!
], וכמה שירים של ארקטיק מאנקיז ויאן טירסן:) אלבום שבועי: פצעים ונשיקות - מוניקה סקס תמונה שבועית:
משהו טוב שהיה השבוע: הבראתי!D: וכל שאר הדברים הרגילים, וכמובן שאני הולכת לפגוש את צליעל!!!!1
ונפנק אתכם גם בשאלה שבועית - שיר אחד שמ-מ-ש בא לכם שעברי ישיר מחר: אני לא אהיה ;[

הושיטו יד לפנים.. יד לאחור.. יד לפנים

הוקי פוקי לפנים
שיר-שבועי-של-עברי:כבשים שיר-שבועי-לא-של-עברי:ניצוצות
אלבום שבועי:משא ומתן תמונה שבועית:אין.. משהו טוב שהיה השבוע: אממ עבודה שייפ ובגרות אחרונה לשנה (חוץ ממת') ונפנק אתכם גם בשאלה שבועית - שיר אחד שמ-מ-ש בא לכם שעברי ישיר מחר: מסתבר שגם אני אשמע ברדיו את ההופעה.. אז באלי כבשים!!!!!!

dabnir15

New member
אע:( שאיפה של חופש :]

שיר-שבועי-של-עברי: - כמה זמן לא שמעתי עברי:( שיר-שבועי-לא-של-עברי: השירים של המסיבת סיום!!! ללא ספק לא שמעתי משהו אחר השבוע:p אלבום שבועי: לא שמעתי מוזיקה השבוע:p תמונה שבועית: אילתתתתתתתתתתתתת:] משהו טוב שהיה השבוע: אילתתתתתתתתתתתתתתתת ל-פנים! ונפנק אתכם גם בשאלה שבועית - שיר אחד שמ-מ-ש בא לכם שעברי ישיר מחר: יונתן הקטן:p לא באמת איכפת לי:p אני לא אהיה:p

../images/Emo3.gif

שיר-שבועי-של-עברי: כמה כוכב שיר-שבועי-לא-של-עברי: אין מקום אחר- משינה אלבום שבועי: ה-CD של ההופעה. משהו טוב שהיה השבוע: שראיתי אנשים שלא ראיתי מלא זמן. ונפנק אתכם גם בשאלה שבועית - שיר אחד שמ-מ-ש בא לכם שעברי ישיר מחר: לא אהיה. אבל, השיר כמה כוכב! בהחלט!:)

kifkef16

New member
:]

אז ככה אני עידן מירושלים אני תכף נוסע לאחי יושן אצלו ומחר הולך ישר מתלאביב אל האנגר11 מקווה לראות מישהו חח אם אתם מזהים אותי אל תביישו להגיד לי נכיר אותכם קחו תמונה כדי שתזהו

למעלה