הצגת דמות

הצגת דמות../images/Emo27.gif

אני מקווה שלמנהלות היקרות שלנו לא איכפת שאני פותחת את השרשור, פשוט אין אחד שקופץ, אתן מוזמנות לשרשר אותי אם אתן רוצות

אז ככה...

זו אני
קוסמת קרח/ברקים רמה 72
כרגע עם 7 נקודות באייס סטרייק, מתכוונת כנראה למקסס אותו עד הסוף לפני שאעבור לסקיל אחר, עדיין מתלבטת. בכל אופן, אני אשמח לכל עצה שתוכלו לתת לי בנוגע לשיפור הציוד הקיים שלי, או רכישת אחר במקומו

Hasselblad

New member
טוב אז כמה טיפים קטנים

טיפים זולים: נעלים - לססקרל בסקרול לנעליים למהירות 60% - מגילות זולות יחסית ורק יכול לעזור לך. עגילים - בגדול אני ממליצה לך להתחיל לחפש עגילים מססקרלים ולהשקיע בהם כמה מיליונים, עגילים זה לא משהו שמחליפים כל כך הרבה בכל מקרה, אבל עד אז לפחות לססקרל את העגילים הקיימים ב 100% שכל מגילה מוסיפה 1 מגיק אתק שזה עוד תוספת של 5 מגיק אתק... את המגילות אפשר לקנות אצל ה NPC שמוכר מגילות (יש בלודי) וכל מגילה עולה 35K..... עכשיו לטיפים היותר יקרים.... כמה דברים, אז באמת עגילים - יחסית לתופסת סטטים שהם נותנים הם לא כאלה יקרים... תחפשי משהו עם בערך 4 אינט ו8 מגיק אתק (לא כל כך משנה לאיזה רמה כל עוד את יכולה ללבוש). נעליים הייתי מחפשת סנדל כזה עם 2אינט 2מגיק אתק... לא הייתי משקיעה הרבה אנרגיות בלחפש כאלה אבל אם אתה עושה סיבוב בפרי מרקט שווה לבדוק. במקביל הייתי ממשיכה לחסוך כסף מכיוון שבשלב מסויים תצטרכי לשפר את האוברול שלך שזה דבר מאוד מאוד יקר לצערך. אם אני אחשוב על עוד דברים אגיד

P o o f i

New member
../images/Emo45.gif מסכימה

רק שבמקום אוברול הייתי משקיעה בשרביט יותר טוב קודם.

Hasselblad

New member
תלוי לאיזה רמה היא תגיע...

יש רמות שלא כזה שווה להשקיע בשרביט להבדיל מאוברול שאם הוא מססקרל טוב אין צורך להחליף אותו...

P o o f i

New member
ברור, בהתחלה חשבתי שעדיף לה לחסוך לשרביט

לרמה 130. אבל אני לא בטוחה אם יקח לה מעט זמן להגיע לרמה הזאת, לכן שווה להשקיע בשרביט לרמה 103 (E. wand) או לרמה 70 ולמכור אותו אם היא תגיע לרמה 130.

רמה 130 רחוקה שנות אור ממני../images/Emo6.gif

רמה 103 גם עדיין קצת רחוקה
בשבוע אני עולה רמה אחת בערך, ואם אני ממש חורשת אז 2 רמות... איזה שרביט יש לרמה 70
אני יודעת שיש DARK RITUAL לרמה 75, רותם נתנה לי אחד כזה נקי...

P o o f i

New member
ממ

http://www.basilmarket.com/MapleStory-item-Elemental-Wand-3-3367.html קרח http://www.basilmarket.com/MapleStory-item-Elemental-Wand-4-3368.html ברקים שרביט קרח נותן לך עוד 25% התקפה (בנוסף לסטאטים) למתקפות קרח, ו15% למתקפות ברקים. שרביט ברקים זה הפוך.

deisy

New member
לגבי נעליים

אני דווקא הייתי ממליצה לך לעשות את הסקיל מייקר ולהכין בו נעליים, אפשר להוסיף שם INT , אז נכון שהאבנים לא ממש זולות, אבל עדיין יותר שווה לדעתי (ולא מסתכם במליונים), ואפשר להכין אותם עם גמפ או ספיד (עדיף גמפ כי הסקרולים של הספד זולים יותר).. כנ"ל לגבי כפפה אולי... בקיצור, שווה לך לעשות את הסקיל לפני שאת קונה את הנעליים וכו'.. עגילים כמובן שאני מסכימה עם סיו, ולגבי השרביט אני מסיכמה עם רוזי!

כן גלית../images/Emo45.gif

דיברתי עם סיון וגם היא אמרה לי אותו הדבר על הסקיל מייקר, עכשיו שעליתי רמה אני אלך להתחיל את הקווסטים שלו, ובינתיים אתעניין בעגילים ושרביט
תודה נשמה

Hasselblad

New member
נעמונת!!!!!!!!

כדי לתת לך טיפים על הציוד תמונה של איך הוא נראה לא מספיק... צריך תמונה על כל הסטטים של החפצים.... אם את רוצה עזרה בלהכין "הצגת דמות" רק תגידי...

Hasselblad

New member
חכי יש עוד יום כל כך ארוך...

אני מקווה שסיימתי את המכסה היומית שלי לפדיחות.

למעלה