../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif
שיר/י השבוע שלכם (של קרן?)אביתר, מבול, פג'ו 92 שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?)FLOWERS- הבנות נחמה שיר מצחיק!!! תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הספר הבטיחי לי של הרלן קובן מאכל השבוע שלכם?אוכל של סבתא!
בילוי השבוע שלכם?ישיבות משעממות על שבוע הנוערX_X וחברות פאדיחת השבוע שלכם? לא היתה! סקופ השבוע שלכם?הכיתה החדשה והמחנכת החדשה ציטוט השבוע שלכם? אין כ"כ....... דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:להיות בישיבה משעממת משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:לימודים,מלאמלא ישיבות,אירוע ולקינוח הופעה של קרן!!! שאלות בונוס ברוח השנה החדשה: 1. סוף שבוע אחרון לפני תחילת הלימודים. כעת אני: ה.יושבת בבית ומתרגלת לרעיון שיש לימודים עוד יומיים (קרדיט לשירי על השאלה הראשונה ) 2. איך נראה הציוד שלך לשנה הבאה? ה. הספרים היו עטופים שקניתי אותם,והכל מוכן ואין לי תיק חדש
3. מה היה הבילוי המרכזי שלך בחופש הזה? א. להדליק ולכבות את המזגן בבית,לא יותר מזה.. ולסיום, תנו (סביון) למי שאתם מאחלים שיגור ב.. סביון! שכונת יוקרה שכזאת..
אני אתן לאחותי סביון שתלך לגור בסביון ואז אני אקבל את החדר שלה ואז אני אשכיר אותו לאנשים ואז יהיה לי מלא כסף ואז אני אקנה לפטופ(טלנובלה של ממש...)
גם לארנבים שלי ז"ל......
שיהיה לכם סופ''ש נעים!, ובהצלחה בשנת הלימודים.