הצביעו ס"ש!!

blackfield2

New member
תראי,

עכשיו כשגילית שאת עשירה, ואין לך אוברדראפט את תמיד יכולה לגור באיזור סביון ככה... יהוד...

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifעכשיו תוריייי...עכשיו תוריייי../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן?) אמממ.....פסק זמן ו[למרות שהוא לא ממש של קרן]בא לשכונה בחור חדש שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?) "כמה אהבה יש אצלי בלבבב, כמה שאותך אני אוהב......"
מההופעה של הגיים בויז לפני קרן תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: גליושק'ה
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אלי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממממ...הדיסק של מטרופולין שעוד אין לי אבל אני חושבת על הקניה שלו כל היום
מאכל השבוע שלכם? פופקורן בילוי השבוע שלכם? הרבהה...משפחת סימפסון, הופעה של קרנונה, ווליום, אלי באה אליי
פאדיחת השבוע שלכם? לא מצליחה לחשוב על משהו סקופ השבוע שלכם? גליה ומאיה היו בעד מארינה או בועז ציטוט השבוע שלכם? "היי! אנחנו בנות דודות של גליה חי.." "גליה חייט???" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: החום הכבד שתקף את הכנרת משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הולפה של קרן בצוותא!!!!!!!!!!!!!! אני ב-א-ה-!!!!!!!!! שאלות בונוס ברוח השנה החדשה: 1. סוף שבוע אחרון לפני תחילת הלימודים. כעת אני: א. משלים מהר מהר את כל העבודות והשיעורים לחופש |סמייליחננה| ב. הולך לים ומטגן את עצמי כמו שניצל, כי תודות לעידן רייכל הלוק האתיופי שולתת ג. דופק ת'ראש בקיר. שוב. ושוב. ושוב.
ג. הולך לבית כנסת (מתפלל לשביתה) (קרדיט לשירי על השאלה הראשונה ) 2. איך נראה הציוד שלך לשנה הבאה? א. אבא עטף לי את כל הספרים, הקלמר, היומן, המחברות והתיק חדשים טיפ טופ! ב. אבא ניסה לעטוף לי את הספרים.. לא הלך לו כלכך.. ומצאתי כמה עפרונות ומחברת משומשת.. נסתפק בזה.. ג. עטפו לי בכלל את הספרים בחנות!.. השנה לא קניתי כלכך הרבה כי לא הייתי צריך.
הכי קרוב... ד. מה?, ציוד?.. אין לי עדיין כלום!!!!!! 3. מה היה הבילוי המרכזי שלך בחופש הזה? א. להדליק ולכבות את המזגן בבית,לא יותר מזה.. ב. ים, ים, וים!!.. אמרתי כבר שהייתי בים? ג. ת''א, בלגאנים, מסיבות, הופעות!
הכל מהכל ד. לשחק סוליטר כל היום.. ולסיום, תנו (סביון) למי שאתם מאחלים שיגור ב.. סביון! שכונת יוקרה שכזאת..לאלינור ומירב!

למעלה