הצביעו ס"ש!!

blackfield2

New member
שמישהי עשתה את הסיכום השבועי במקום שירי ../images/Emo13.gif

|סמיילימוציאלשוןכמושלמסנג'ר| טוב נו.. את לא באמת מקנאה...

Red Daniel

New member
יש שיפוצים,אין מחשב...

לכן אני גולש מהפלאפון ולא אוכל לענות. אני לא מציע לאף אחד לגור בסביון,האנשים רם מחליפים אהבה בכסף. סוף שבוע נעים לכולם,במיוחד ללי ולקרן!

נעה 124

New member
מחרתיים חוזרים ללמוד../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן?) שמעון השכן שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?) spider pig מתוך משפחת סימפסון
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: בועז זכה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משפחת סימפסון מאכל השבוע שלכם? פופקורן
בילוי השבוע שלכם? משפחת סימפסון, סחנה פאדיחת השבוע שלכם? אין סקופ השבוע שלכם? אין ציטוט השבוע שלכם? אני מצטערת מראש על השגיאות שלי באנגלית... spider pig, spider pig does whatever a spider pig does can he swing from a web? no he can't he is a pig look out!! he is a spider pig דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: שיעורים.. לפחות סיימתי אותם! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הופעה של קרן, והיה עוד משהו רק שאני לא זוכרת כרגע
שאלות בונוס ברוח השנה החדשה: 1. סוף שבוע אחרון לפני תחילת הלימודים. כעת אני: א. משלים מהר מהר את כל העבודות והשיעורים לחופש |סמייליחננה|
אבל רק כי אני חייבת, לא כי אני רוצה
ב. הולך לים ומטגן את עצמי כמו שניצל, כי תודות לעידן רייכל הלוק האתיופי שולתת ג. דופק ת'ראש בקיר. שוב. ושוב. ושוב. ג. הולך לבית כנסת (מתפלל לשביתה) (קרדיט לשירי על השאלה הראשונה ) 2. איך נראה הציוד שלך לשנה הבאה? א. אבא עטף לי את כל הספרים, הקלמר, היומן, המחברות והתיק חדשים טיפ טופ! ב. אבא ניסה לעטוף לי את הספרים.. לא הלך לו כלכך.. ומצאתי כמה עפרונות ומחברת משומשת.. נסתפק בזה.. ג. עטפו לי בכלל את הספרים בחנות!.. השנה לא קניתי כלכך הרבה כי לא הייתי צריך. ד. מה?, ציוד?.. אין לי עדיין כלום!!!!!! ה. קניתי 5 מחברות, תיק, קלמר ויומן...
3. מה היה הבילוי המרכזי שלך בחופש הזה? א. להדליק ולכבות את המזגן בבית,לא יותר מזה.. ב. ים, ים, וים!!.. אמרתי כבר שהייתי בים? ג. ת''א, בלגאנים, מסיבות, הופעות!
ד. לשחק סוליטר כל היום.. ולסיום, תנו
(סביון) למי שאתם מאחלים שיגור ב.. סביון! שכונת יוקרה שכזאת..
לא מאחלת לאף אחד... הודגש באמצעות מדגישומטיק

BRANGELINA

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן?)אביתר, מבול, פג'ו 92 שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?)FLOWERS- הבנות נחמה שיר מצחיק!!! תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הספר הבטיחי לי של הרלן קובן מאכל השבוע שלכם?אוכל של סבתא!
בילוי השבוע שלכם?ישיבות משעממות על שבוע הנוערX_X וחברות פאדיחת השבוע שלכם? לא היתה! סקופ השבוע שלכם?הכיתה החדשה והמחנכת החדשה ציטוט השבוע שלכם? אין כ"כ....... דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:להיות בישיבה משעממת משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:לימודים,מלאמלא ישיבות,אירוע ולקינוח הופעה של קרן!!! שאלות בונוס ברוח השנה החדשה: 1. סוף שבוע אחרון לפני תחילת הלימודים. כעת אני: ה.יושבת בבית ומתרגלת לרעיון שיש לימודים עוד יומיים (קרדיט לשירי על השאלה הראשונה ) 2. איך נראה הציוד שלך לשנה הבאה? ה. הספרים היו עטופים שקניתי אותם,והכל מוכן ואין לי תיק חדש
3. מה היה הבילוי המרכזי שלך בחופש הזה? א. להדליק ולכבות את המזגן בבית,לא יותר מזה.. ולסיום, תנו (סביון) למי שאתם מאחלים שיגור ב.. סביון! שכונת יוקרה שכזאת..
אני אתן לאחותי סביון שתלך לגור בסביון ואז אני אקבל את החדר שלה ואז אני אשכיר אותו לאנשים ואז יהיה לי מלא כסף ואז אני אקנה לפטופ(טלנובלה של ממש...)
גם לארנבים שלי ז"ל......
שיהיה לכם סופ''ש נעים!, ובהצלחה בשנת הלימודים.

"אוי מרגול את, אוי מרגול את אהבותיייייי"

שיר/י השבוע שלכם (של קרן?) "על שפת הכנרת(בסנדלים) שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?) מממ... "לא מכירים אותך" הראל עשה את זה יפה בסלקום ווליום.. היו הרב שירים מתוך סלקום.. העיקר לא שירים של היהודים.. לא מסוגלת לשמוע את הקול של אורית שחף.. לא מסוגלת!!! תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: יש שתיים... תכף נעלה אותן משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: וייייירד על כל התמיכה למרות שהייתי רחוקה (כבר אמרתי לך עד כמה אני מעריכה ואוהבת אותך) ! וכמובן.. מיכי!!! איך הצלחת לסבול אותי איתך 4 ימים?! נהנתי איתך כל כך!!!!! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה של קרן במוצקין היה כיף להכנס למאחורי הבמה, גליה חי (כבשה אותי... כמה שהיא היתה נחמדה) וסלקום ווליום מאכל השבוע שלכם? מים... זה בערך מה שאכלתי השבוע... בילוי השבוע שלכם? לישון אצל מיכי, ההופעה במוצקין וסלקום ווליום פאדיחת השבוע שלכם? הייתי עסוקה בלהנות שא זכור לי סקופ השבוע שלכם? גליה חי חגגה 28!!! ציטוט השבוע שלכם? מיכי: "לא השגנו אישורים להכנס לכלביה" אני:"נו.. מה הבעיה... בואי למזכרת אני אסדר לך להכנס לבית הספר שלי.. כלביה אחת גדולה" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: החום המטורף שיה בסלקום ווליום ומה שקרה שם בלפנות בוקר האחרון משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: צווווווווווווווווווותא! ובשביל מיכי... לראות את גליה שוב
שאלות בונוס ברוח השנה החדשה: 1. סוף שבוע אחרון לפני תחילת הלימודים. כעת אני: אחרי ג לא בא ד? שיטט עבדו עלי!!! אני עדיין לא מעכלת את זה.. רק היום חזרתי הביתה אחרי 4 ימים... (קרדיט לשירי על השאלה הראשונה ) 2. איך נראה הציוד שלך לשנה הבאה? ד. מה?, ציוד?.. אין לי עדיין כלום!!!!!! באמת חסרים לי מלא דברים!!! שכחתי מזה לגמרי!!!! לאאאא השאלה הזאת הזכירה לי שחסר לי מלא ציוד!! 3. מה היה הבילוי המרכזי שלך בחופש הזה? ב. ים, ים, וים!!.. אמרתי כבר שהייתי בים? ג. ת''א, בלגאנים, מסיבות, הופעות! ולסיום, תנו
למי שאתם מאחלים שיגור ב.. סביון! שכונת יוקרה שכזאת.. וייייירד מיכי וסתיווישן (אם יצא לך לקרוא בסמיות את ההודע הזאת) תודה לכן על הכל! שיהיה לכם סופ''ש נעים!, ובהצלחה בשנת הלימודים. באמת צריך הצלחה....

Red Daniel

New member
אז בכל זאת מצאתי פינה למחשב

שיר/י השבוע שלכם (של קרן?) איתי שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?)איה כורם-לא גמור תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:המערכת שלי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-שני הדיסקים של יוני בלוך מאכל השבוע שלכם?אפרסק בילוי השבוע שלכם? הבילוי שהיה אמור להיות, הופעה של מירי פאדיחת השבוע שלכם? לא היה סקופ השבוע שלכם?לבטל כרטיסים בדקה ה-90 להופעה יכול להיות מאוד עצוב. ציטוט השבוע שלכם? "אימא, הבטחת לנו לול לשבת!" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:השפוצים בבית משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:באמת צריך לומר? שאלות בונוס ברוח השנה החדשה: 1. סוף שבוע אחרון לפני תחילת הלימודים. כעת אני: א. משלים מהר מהר את כל העבודות והשיעורים לחופש |סמייליחננה| ב. הולך לים ומטגן את עצמי כמו שניצל, כי תודות לעידן רייכל הלוק האתיופי שולתת
ג. דופק ת'ראש בקיר. שוב. ושוב. ושוב. ג. הולך לבית כנסת (מתפלל לשביתה) (קרדיט לשירי על השאלה הראשונה ) 2. איך נראה הציוד שלך לשנה הבאה? א. אבא עטף לי את כל הספרים, הקלמר, היומן, המחברות והתיק חדשים טיפ טופ! ב. אבא ניסה לעטוף לי את הספרים.. לא הלך לו כלכך.. ומצאתי כמה עפרונות ומחברת משומשת.. נסתפק בזה.. ג. עטפו לי בכלל את הספרים בחנות!.. השנה לא קניתי כלכך הרבה כי לא הייתי צריך. ד. מה?, ציוד?.. אין לי עדיין כלום!!!!!!
3. מה היה הבילוי המרכזי שלך בחופש הזה? א. להדליק ולכבות את המזגן בבית,לא יותר מזה.. ב. ים, ים, וים!!.. אמרתי כבר שהייתי בים? ג. ת''א, בלגאנים, מסיבות, הופעות!
ד. לשחק סוליטר כל היום.. ולסיום, תנו (סביון) למי שאתם מאחלים שיגור ב.. סביון! שכונת יוקרה שכזאת..אפילו לבנאדם שאני הכי שונא אני לא אאחל לגור בסביון. שיהיה לכם סופ''ש נעים!, ובהצלחה בשנת הלימודים.הלוואי שבאמת תהיה לי פעם ראשונה הצלחה בשנת הלימודים.

אחרי חודש בערך שלא עניתי, עונה :)

שיר/י השבוע שלכם (של קרן?) מבול שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?) אין תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אין משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ווליום כינאת עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של יוני בלוך מאכל השבוע שלכם? קרפ צרפתי בילוי השבוע שלכם? ווליום כינרת!! פאדיחת השבוע שלכם? נכנסתי בווליום לשירותים של הבנים בטעות >< סקופ השבוע שלכם? אין ציטוט השבוע שלכם? לא יודעת XD דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: חוזרים לבצפר :[ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: להפגש עם חברים שאלות בונוס ברוח השנה החדשה: 1. סוף שבוע אחרון לפני תחילת הלימודים. כעת אני: א. משלים מהר מהר את כל העבודות והשיעורים לחופש |סמייליחננה| ב. הולך לים ומטגן את עצמי כמו שניצל, כי תודות לעידן רייכל הלוק האתיופי שולתת ג. דופק ת'ראש בקיר. שוב. ושוב. ושוב.
ג. הולך לבית כנסת (מתפלל לשביתה) (קרדיט לשירי על השאלה הראשונה ) 2. איך נראה הציוד שלך לשנה הבאה? א. אבא עטף לי את כל הספרים, הקלמר, היומן, המחברות והתיק חדשים טיפ טופ! ב. אבא ניסה לעטוף לי את הספרים.. לא הלך לו כלכך.. ומצאתי כמה עפרונות ומחברת משומשת.. נסתפק בזה.. ג. השנה לא קניתי כלכך הרבה כי לא הייתי צריך.
יש לי 3 ספרים D: ד. מה?, ציוד?.. אין לי עדיין כלום!!!!!! 3. מה היה הבילוי המרכזי שלך בחופש הזה? א. להדליק ולכבות את המזגן בבית,לא יותר מזה.. ב. ים, ים, וים!!.. אמרתי כבר שהייתי בים? ג. ת''א, בלגאנים, מסיבות, הופעות!
ווליום... ד. לשחק סוליטר כל היום.. ולסיום, תנו (סביון) למי שאתם מאחלים שיגור ב.. סביון! שכונת יוקרה שכזאת.. לגליה כי היה לה יומולדת

shir828

New member
יאעל! O:

אני רואה אותך (ואת הפורום, נה, הם לא מעניניים *הולכת לכבוש קסדה*) בעוד שישה ימים!! ^_^

eden83

New member
מעודה תעשה לי גחנונים

שיר/י השבוע שלכם (של קרן?) שיהיה לנו
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?) את יפה
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הסרט נורביט מאכל השבוע שלכם? שישליק בילוי השבוע שלכם? לישון.... פאדיחת השבוע שלכם? לא היה משהו מיוחד סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? ביסלי זה בריא דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: בית ספר!!
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הופעה של קרן בצוותא!!
שאלות בונוס ברוח השנה החדשה: 1. סוף שבוע אחרון לפני תחילת הלימודים. כעת אני: א. משלים מהר מהר את כל העבודות והשיעורים לחופש |סמייליחננה| ב. הולך לים ומטגן את עצמי כמו שניצל, כי תודות לעידן רייכל הלוק האתיופי שולתת ג. דופק ת'ראש בקיר. שוב. ושוב. ושוב. ד. הולך לבית כנסת (מתפלל לשביתה) ה.כל התשובות נכונות (קרדיט לשירי על השאלה הראשונה ) 2. איך נראה הציוד שלך לשנה הבאה? א. אבא עטף לי את כל הספרים, הקלמר, היומן, המחברות והתיק חדשים טיפ טופ! ב. אבא ניסה לעטוף לי את הספרים.. לא הלך לו כלכך.. ומצאתי כמה עפרונות ומחברת משומשת.. נסתפק בזה.. ג. עטפו לי בכלל את הספרים בחנות!.. השנה לא קניתי כלכך הרבה כי לא הייתי צריך. ד. מה?, ציוד?.. אין לי עדיין כלום!!!!!! ה.שום תשובה לא נכונה 3. מה היה הבילוי המרכזי שלך בחופש הזה? א. להדליק ולכבות את המזגן בבית,לא יותר מזה.. ב. ים, ים, וים!!.. אמרתי כבר שהייתי בים? ג. ת''א, בלגאנים, מסיבות, הופעות! ד. לשחק סוליטר כל היום.. א. ולסיום, תנו (סביון) למי שאתם מאחלים שיגור ב.. סביון! שכונת יוקרה שכזאת.. לעצמי..
שיהיה לכם סופ''ש נעים!, ובהצלחה בשנת הלימודים.

blackfield2

New member
מסכמת בעצמי.

טוב.. אין לי כוח..חחחח.. שינוי פתאומי
יו, חופש?. זהו.

OpenYourEyes

New member
Better late than never

שיר/י השבוע שלכם (של קרן?) "לשם" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?) Blackhole Sun- Soundgarden תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: מה שחיילים משועממים עושים עם טילים>>> משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: סופ"ש בים המלח עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- דלק זה חומר בעירה משהו אחושקשוקי. אבל לא, זה לא עשה את השבוע. מאכל השבוע שלכם? קרטיב לימוןןן!!! בילוי השבוע שלכם? היו הרבה פאדיחת השבוע שלכם? לא הייתה, אני אשתדל להבא סקופ השבוע שלכם? גיליתי שאני עשירה
ציטוט השבוע שלכם? ישבתי עם חברים בבית קפה ופצחתי באופן ספונטני בשירה בלחן של "זה היה ביתי": אני: "זה היה זיתים" חברה: "עם גבינה" ידיד: "וחומוס בצדדים" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לחץ מטורף בעבודה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לא הקרוב אלא הבא- סוף סוף חגים!!! גאד אני צריכה חופש. שאלות בונוס ברוח השנה החדשה: |קולמורה| אני את הבגרות שלי כבר עשיתי |סקולמורה| ולסיום, תנו
(סביון) למי שאתם מאחלים שיגור ב.. סביון! שכונת יוקרה שכזאת..
רעות, אני נותנת לך
ומאחלת לך לגור בפרדס כץ... עיר פשע שכזאת. Enjoy
שיהיה לכם סופ''ש נעים!, ובהצלחה בשנת הלימודים. תודה, גם לך. נתראה בשמחות!

שרצצצצצצצצ! יא קרועה אחת!

התגעגעתי אלייך!!! שמת לב שתמיד אנחנו ממשיכות אחת את השנייה בנופשים?! אני תמיד נוסעת ראשונה ואת ממשיכה אותי!

הפעם לא לאותו המקום... סלקום ווליום

אבל תמיד איכשהו את נוסעת כשאני חוזרת! בואי כבר למסנג'ר! אני אתייבש עד שתגיעי...

למעלה