הפרשי גילאים

suki da yo

New member
זה כמובן תלוי באיזה גיל

כי בגיל בי"ס זה יותר משמעותי ( לא שזה עצר אותי, החבר שלי מזה שנה וחודשנכון למחרתיים קטן ממני בשנה פחות 17 יום, וזה מעולם לא הפריע. מה שכן, הוא גר בחצי עולם השני, אז אני לא חייה ביום יום את העובדה שהוא בשכבה מתחתי...).

קצת באיחור

העיקר שהכל הולך טוב ביניכם.... ואיך אפשר בלי לומר ברוכה הבאה
את מוזמנת להרגיש בבית. ולספר קצת על עצמך. וגם לשתות כוס
ולנופף בדגל ה
החדש שלך... מקווה להמשיך לראות אותך פה איתנו,
אבי.

אין כל כך בעיה

בעיקרון הטווח שלי זה פלוס מינוס 3 שנים (אני בן 20) אבל מן הסתם אני לא אפסול בנים מבוגרים בכמה שנים... ד"א החבר שלי בן 23 והוא לא יותר בוגר ממני, בעצם שנינו בשלב של לימודים ועזיבה של הבית.

sarah

New member
הוא בן 47 ../images/Emo13.gif

קצת זקן לפורום... אבל תמיד צעיר בנפשו
גוו שירמפי!
באעבה, שרה

**אומר לעצמו ומשנן**

"אלימות היא כרסום יסוד הדמוקרטיה, יש למגר אותה ובאותה הזדמנות למגר את מKה אפורהלחיבסלךהדחךכידגוםל~! לא כדאי לך להביא אותי לפאזה אלימה

אווו שרימפ המאיים!

*קול ערסי* נראה אותך חוסם,נראה! לא נראה לי שאני בסדר היום...אולי כדאי שאני אשתוק...

PestCTRL

New member
דווקא אתמול

שכבתי (טוב, לא ממש אבל עשינו דברים) עם בחור בן 27 שאני מכיר כבר כמה חודשים... לא הפריע לי בכלל... אולי בגלל שאני בוגר בטירוף לגילי (להזכירכם אני בן 20)

going mad

New member
עכשיו כשאני חושב על זה..

לא כ"כ חשבתי על זה! אבל..אה..נראה לי שזה תלוי בבגרות של האדם! אוקיי..יש גבול מסוים! נגיד 17 וחצי בערך, ו-13 אבל בעיקרון אני יכול להיות עם מישהו שהוא בן 17 ,שמתנהג כאילו נפל עליו משהו...לעומת זאת עם מישהו בן 13 שמתנהג כמו בן 17... הכל תלוי בבנאדם עצמו!

עקרונית לא

זה תלוי בבנאדם. אני יכולה להגיד לך, שגם אם הכימיה הרגשית בלה בלה שלי תהיה מושלמת עם מישהו בן 30, לדוגמה, סביר להניח מן הסתם שלא יהיו לנו ממש הרבה דברים במשותף כדי לדבר עליהם... אני תלמידה והוא אדם עובד וכו' וכו' מיליוני דברים. לעומת זאת כשאר אהיה אני בת 30, לדומה, והוא 54, פער הגילאים אמנם יצטמצם בינינו אבל כן יהיו לנו הרבה יותר דברים במשותף ככה שהפער בינינו בעצם יקטן ככל ששנינו נגדל - במובן מסויים. בכל אופן, אני חושבת שלטווח הארוך מערכת יחסים שבה אין מספיק דברים טכניים במשותף - לא תעבוד, ויש ממש המון דוגמאות. לי יש לימודים ונעורים וכו', לפרטנר יש חיים והוא רוצה משפחה וכו' וכו', כך שהפער הטכני אכן משפיע ביותר. אבל ב*עיקרון* אין לי בעיה לצאת לא עם מבוגרים ולא עם צעירים. בכלליות, אני יכולה להרגיש "קטנה" גם אם אני מדברת/שוהה עם מישהו שצעיר ממני או בגילי, אם הוא מקרין בגרות/גדלות נפשית. לעומת זאת אני יכולה ממש להרגיש "מבוגרת" כזאת כשאני מדברת/שוהה עם מישהו שמקרין קטנות. אני באמת לא מתייחסת למספרים, מספרים הם סתם.. מספרים.

למעלה