הפרשי גילאים

LeeCooper69

New member
הייתי בסרטים כאלה ../images/Emo11.gif

אבל אני חושב שאפשר לצאת עם כל אדם, לא משנה הגיל, כל עוד הוא ברמה הנפשית שלך. נכון שאם אתה בן 13 אתה לא תצא עם בן 32 כי אין לזה עתיד. אבל בן 14 ו18 (החייל שלי
) בהחלט יכולים להסתדר.

nickey

New member
הפרשי גילאים?

המממממ לא ממש מפריע לי.. המינימום זה 3 שנים מתחתיי, והמקסימום 6-7 שנים מעליי... ככה שיש לי טווח בחירה יותר רחב, גם בגלל שיוצא שהבנים שאני מכירה צעירים ממני והם דווקא חמודייייים אש! אז אין לי בעיה

Ophel McNeil

New member
הפרש גילאים סביר. ../images/Emo117.gif

עד גיל 18 - הפרש מעל שלוש שנים נראה לי חולה. משם ומעלה - גם הפרש של 15 שנה זה בסדר. אני אישית ארצה לצאת, מתפקידי כבת, אם מישהו מבוגר ממני. אבל בואו קודם נמצא מישהו לצאת איתו, ואז נתווכח על הגיל.

אה.. בה.. כלומר.. פפפט

תראו - הבעיה בלהגדיר הגדרות ולבנות בראש פרופיל מדויק של נסיך החלומות היא, שבדרך כלל כשאותו נסיך מגיע, אין כל דמיון לתכנון. אז כן, אני שם לעצמי גבולות של בערך שנתיים למטה (20-21) שזה מבחינתי אנשים באמצע-סוף הצבא שלהם. ולמעלה נגיד שלוש? שלוש+? זה כיוון יותר גמיש. זה תחום החיפוש שלי, נגיד. אבל אם מישהו מגיע מחוץ ל"תחום", וסוחף אותי, אני לא אגיד לו "שמע נא בחור יקר, אתה מאוד נחמד וחמוד אבל אתה מחוץ לטווח הגיל שלי". זה מטופש.

למקרה שלא הייתי נהיר מספיק

אז 1. יש עוד כמה פרמטרים שקובעים גורלות, מלבד גיל. (לטוב ולרע
) 2. ניתן בהחלט להתעלם מפרמטר של גיל, כאשר יש הצטברות של פרמטרים מוצלחים אחרים. ובקיצור: בחירת אנשים לצאת איתם נעשית לפי המכלול של אישיותם והמאפיינים שלהם. כל הפרמטרים שלא תשים, יעזרו רק למקד את החיפוש, אבל לא יעזרו באמת למצוא את הנסיך. שרימפ - צפה לטלפון ממני

OrgazmaBoy69

New member
i was

i was going out with someone that was 26 while i was 14 if you love one eachother the age dosent metter

DarlingAdam

New member
אין לי שום בעיה,

עם מבוגרים ממני, בלי הגבלת גיל. עם צעירים, זה עניין אחר, כי כמה שנים צעירים יותר ממני זה כבר קטינים ממש, וקטינים ממש אני לא "מחבב". לא בצורה הזו ;)

Shusho

New member
אני לא אצא עם אחרים/ות ../images/Emo117.gif

שגדולים ממני בהרבה (נגיד 2+ זה הגבול), וקטנים ממני.. אעממ מה זה כבר בני 13?

sexit v

New member
../images/Emo39.gif

אני לא יכולה לראות את עצמי עם מישהו יותר צעיר ממני וזה לא משנה בחור או בחורה... אני עכשיו בת 18 וחצי ויוצאת עם בחור בן 36 ועם בחורה בת 21..... מה שאני לא מבינה זה שכמעט כולם ענו מעדיפים לצאת עם כאלה שמבוגרים מהם. אז לאן נעלמו אלו שמעדיפים צעירים מהם??? כי אז איך אני אמצא דייטים?

אל דופא

New member
מעל גיל 25

הכל מתקמט ונופל! עדיף צעירים\רות. לפחות הכל חלק וזקור יותר...

../images/Emo41.gif

אהה אני מוכנה לצאת עם צעירות ממני.. אבל לא עם צעירים ממני.. זה בסדר... למרות שתמיד אני יעדיף להיות עם מישהי מבוגרת ממני.. אבל אני יכולה לראות ת'צמי עם בנות קטנות ממני וגם עם מבוגרות ממני כי בשבילי הגיל ממש ממש ממש ממש לא משנה..

גם עם בחור וגם עם בחורה?

בו זמנית??? והם יודעים זה על זה? אגב,
ברוכה הבאה
את מוזמנת לשבת, להרים רגליים. להרגע. ולספר על עצמך. לשתות קצת מכוס ה
ולנופף בדגל ה
החדש שלך... מקווה להמשיך לראות אותך פה איתנו,
אבי.

אה.....

למשל אני
אין לי בעיה לצאת עם בנות קטנות ממני, וגם אין בעיה עם גדולות ממני, אבל למשל אני בת 15 עכשיו אני לא אצא עם מישהי בת 20 פלוס.. כאילו יש גבול... אני יכולה לצאת עם מישהי בת 12 פלוס.. ועם מישהי בת עד 18... אבל זה לא משנה כל כך בגיל.. למשל חברה שלי.. תמיד אמרה שאין מצב שהיא יוצאת עם מישהו גדול ממנה ב-שנתיים עכשיו היא בת 15 ויש לה חבר בן 21 אז כפי שמוקי שר.. "אם יש אהבה היא תנצח" וזהו.. יענו אם אוהבים אז הגיל כבר ממש לא חשוב.. =)

MaOb

New member
אני חשבתי פעם

שאני לא אצא עם בן אדם שיותר מבוגר ממני ב2 מקסימום 3...אבל זה השתנה עוד בגיל 14 אני יצאתי עם בחור בן 21 ...אבל באמת שליחסים כאלה אין הרבה סיכוי....גם כשהייתי בת 16 אני יצאתי עם בחור בן 29 ...ואת ההבדל הזה מרגישים...אבל למשל אני עכשיו בת 17 ויצאתי עם בחור בן 23 זה הפרש של 6 שנים והוא דווקה לא היה מורגש...זה הכל תלוי בבן אדם. עכשיו נרה לי שאני בחיים לא אצא עם מישהו\י שקטן ממני בשנה אבל אף פעם לא יודעים מה יכול לקרות.

אולי את צודקת

אי אפשר באמת לדעת מה יקרה. אפשר רק לקוות לטוב
וכמובן, ברוכה הבאה
את מוזמנת להרגיש בבית. ולספר עוד על עצמך. וגם לשתות כוס
ולנופף בדגל ה
החדש שלך... מקווה להמשיך לראות אותך פה איתנו,
אבי.

PLAIN OL ME

New member
אני מוכן לצאת עם אנשים

בטווח הגילאים 14 עד 21..... ואני ברגע זה בן 17

למעלה