הפרשי גילאים

הפרשי גילאים

האם לחלק מכם יש בעיה לצאת עם אנשים שמבוגרים ממנו או צעירים ממנו
* זה נורא מעניין אותי, כי פעם לא יכולתי לדמיין שאצא עם מישהו מבוגר ממני, והיום קשה לי להבין איך זה לצאת עם אדם צעיר ממני(מה גם אני לא מעוניין לצאת עם צעירים ממני). --------------------------------------- *-השאלה מופנת לשני המינים. ---------------------------------------
אבי.

שׁזִיף

New member
אמממממ...

אני אישית לא רואה את עצמי יוצאת עם מישהי/ו שהיא/הוא יותר גדולים או קטנים ממני בהפרש של שנה. בעעעע.. רגע סיבכתי את עצמי
אני כרגע בת 18 אז אני לא אצא עם מישהי שהיא יותר מ 19 או מישהי שהיא יותר קטנה מ - 17...

לא נראה לי שרימפי יקירי!.

אני אצא אם הוא עד ארבע מעליי. אני בת 16 זאת אומרת עד 20.

miss tamborin

New member
אממ...

יש לי הבנה ברורה אבל בכלל לא ברורה...אין לי גילאים ממש מסויימים.. בעיקרון אני לא אצא עם מישהו שהוא מעבר לשנה מתחתיי (וזה אם הוא בוגר) ואני לא אצא עם מישהו בן 18 ומעלה (17.5 זה בסדר) כמובן שהכל תלוי בבנאדם ובאישיות שלו ואני לא יכולה להסביר למה זה ככה זה לא שישבתי וחשבתי על זה אבל ההרגשה שלי היא שאני לא אוכל להיות עם מישהו מעבר לתחום הגילאים הנ"ל..

אני חושבת אותו דבר! שכחתי לציין שזה

קשור גם בבן זוג עצמו האופי שלו והבגרות.. (לפעמים גם מראה חיצוני)

חחחח בול היום

יצא לי לדבר עם אחת בת 26 שאני דלוקה עליה בטירוףףף כבר כמה ימים חחח ו... ניסיתי לשכנע אותה שתצא איתי... *אה אני בת 17 דר"כ*

ברוכה הבאה אלינו לפורום../images/Emo70.gif

את מוזמנת לשבת, להרים רגליים. להרגע. ולספר עוד על עצמך. וגם לשתות כוס
ולנופף בדגל ה
החדש שלך... מקווה להמשיך לראות אותך פה איתנו,
אבי.

נבהלתי לשנייה, איזה צורה עדינה ל...

קבלת אורחים.. עוד שנייה הייתי מהוממת קראתי את ההודעה פשוט מהממת!

Gal-Mo0D

New member
זה מאוד תלוי

אני למשל לא אצא עם מישהו מבוגר מאוד ממני בגלל שהוא בשלב לגמרי אחד של החיים מאשר אני. קשה לי לחשוב אפילו על לנהל מערכת יחסים עם בנאדם בן 26, שכבר גר לבד, סיים צבא (או שירות לאומי), בטח כבר טייל או שהוא סטודנט ואני בקושי מסיים תיכון או בטירונות. אני יודע למשל שאני לא חושב שאני אוכל לצאת עם מישהו קטן ממני, אני פשוט מעדיף אנשים יותר מבוגרים ממני (גם בגלל מראה, אבל גם בגלל אופי) אבל יש לי גבול. אבל אם יבוא מישהו קטן ממני, שבוגר בנפשו והמראה מתאים לי - Let's get it on!

sarah

New member
המממ |מחשבה עמוקה|

מאוד תלוי. אני מניחה שבגילי הקט- 15, הבדל של שנה אפילו יכול להיות מאוד משמעותי, בתפתחות שיכלית וכו'... איך שקוראים לזה
לעומת זאת בגילאים מבוגרים יותר אני חושבת שכמה שנים- אפילו עשר שנים- כבר מרגישים פחות ענקיים
ואז לא היה מפריע לי? אז עכשיו?
מאוד תלויי בבן אדם, ז"א בני 12 זה לא ממש...אממ...בא בחשבון ואנשים הרבה יותר מבוגרים ממני- אני לא מרגישה שזה רעיון טוב
אולי...17 גג
אולי 18. באעבה, שרה
*הלכתי בשלג וקפאו לי עצבעות הרגליים, אני עדיין לא מרגישה אותן*

רגע, שרה, אז את אומרת שיש לי סיכוי?

אני בעקרון די מסכימה עם שרה. למרות שזה נורא תלוי בבן אדם. אני בקשר עם אנשים הרבה יותר מבוגרים, וצעירים ממני. לא מדברת על לצאת. וזה לא מפריע. להפך זה הרבה יותר מעניין. אין לי בעייה לצאת עם יותר מבוגרים ויותר צעיריםממני. הכל תלוי בבן אדם.

TwelveEyes

New member
נו...

גברים - ככלל אני מעדיפה לצאת עם כאלה שמבוגרים ממני בלפחות ארבע שנים. הגבול שלי הוא על העשר, לאור למידת לקחים מסויימים לאחר יציאה עם גבר מבוגר ממני ב-12 שנה. הצעיר ביותר שאני מוכנה לצאת איתו הוא מישהו שקטן ממני בכמה חודשים (כן, רביב, אני חושבת על בנאדם מאוד ספציפי כשאני כותבת את זה ^^) מתחת לזה? הא. הוא יצטרך להיות משהו *******************ממש******************* מיוחד בשביל שאני אשים עליו בכלל.
נשים - שוב, מקסימום מבוגרת ממני בעשר שנים. אבל את האמת, אני מעדיפה שהיא תהיה צעירה ממני. לא בהרבה, מקסימום שלוש שנים, כי מתחת לזה פשוט אין לנו כמעט סיכוי לשפה משותפת.

ניסיון החיים מלמד...

הייתי מאוד רוצה לצאת עם מבוגרים ממני, אבל זה עולם אחר לגמרי. אני חושב שאפילו אם מפרידים ביני לבין אדם אחר 5 שנים, אנחנו פשוט בני אדם שונים לחלוטין. הצבא, האוניברסיטה וגם הסביבה שמשתנית במהלך 5 השנים האלה, סביבה שמחשיבה אותך לבוגר יותר, גורמים לבן אדם להיות שונה בתכלית מאשר צעירים ממנו אפילו במספר מועט של שנים. לכן, עם כל הרצון לפעמים לנהל מערכות יחסים עם אנשים גדולים ממני, אני לא יכול להסכים או לנהל מערכת יחסים כזו - זה פשוט לא יעבוד. בנוסף, נקודה נוספת למחשבה היא התייחסות הסביבה למערכת יחסים שכזו. ת'כלס, הרבה אומרים "למי אכפת מכולם?! אני עושה מה שטוב לי", אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שברוב המקרים החברה תתייחס למערכת יחסים בין בן נוער, לבן אדם מבוגר ממנו, כמוזרה, לא בריאה או אפילו סוטה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הממ....../images/Emo152.gif

נראה לי ש4 שנים מעל ושתיים מתחת.. כי יצירים בני 12 ו ( שבמקרה שלי הם גם חניכים שלי) אההה.... הממ.. אז אני אסגור את זה על על מקסמום שנתיים מתחתיי ואממ.. חמש שנים מעלי ? המ... זה נשמע לי דיי סביר, * שלגגגגגגגגג רוצה שלגגגגגגגג*

למעלה