הפרק!?

Sweet SuGaR

New member
איזה לאקי....

את פשוט לא מבינה מה הגודל של האנטיביוטיקה המזדיינת הזאת!!!!

Nushi G

New member
חחחח אני יכולה לנסות לדמיין...

anyways- אני באמת חייבת ללכת... לילה טוב!!! והברכה הרגילה- Good night everybody and sweet shippers' dreams!

omer landau

New member
יש לי בעיה מוזרה מאוד

ראיתי את הפרק עד הסוף ושכחתי מה קרה בסוף מישהו יכול לספר לי כנראה הייתי ממש עייף

Sweet SuGaR

New member
אמממ

הארם (
) ניצח... כאילו גזר הדין היה עונש מוות. ומאק הלכה לאדמירל להתנצל והוא אמר שאין על מה... ואז הם עשו מסיבה כזאת לכבוד בראבי(
) והם התחילו לשיר לו... וזהו והוא הלך לו
חבל שהוא יחזור

omer landau

New member
אני לא זוכר שראיתי את זה אתמול

ראיתי עד הקטע שהארם היה בבית משפט אבל אני זוכר שסגרתי את הטלוויזיה בשיר סיום זה ממש ממש מוזר

shipper heart

New member
אוקיי סיכום שלי של הפרק- איכס!!!!!

חחח היה פרק טוב אבל הוא פשוט נהרס לי...אלוהים זה פשוט היה מגעיל!! אני כמעט הקאתי במיטה!! גם ביומן שלי כתוב ואני מצטטת- "איכס רנה...איכס איכס איכס איכס יאק איך הוא יכול להיות איתה שנה וחצי?!" וליד כתוב "איכס מה לעזאזל היא עושה עם באגמי?! איכס איכס..." חחח עזבו על כל היומן שלי כתוב הארם, האמר, ג'אג, לייפליין, הופלס שיפר, הארם אנד מאק פוראבר, יו נו וואט דיי סיי אבאוט גולד ווינגס אנד דרס ווייט ועד כל מיני ציטוטים מלייפליין והפלאשבקים שיש בו...חח בכל אופן- המשפט היה טוב...הארם לא חשב שהוא צריך למות...יכלו לראות את זה בפרצוף שלו וגם בעובדה שהוא התחמק מלענות למאק...היא יכלה לנצל את העובדה שהוא לא רוצה שהוא ימות אם הוא היה עונה לה...איזה כיף שלא נראה את באגמי..אוףףף אבל רק לפרק של היום ואז יומראשון רואים אותו שוב ועכשיו זה יהיה בומרנג ואני לא רוצה בעעעעעע..... טוב בכולופן...מי רוצה לשמוע את הציונים שלי?!

shipper heart

New member
עם אחו"ה או בלי? *עדיף אם...חח אז

אני לא צכה לכתוב הרבה מספרים חחחח* ועכשיו לשאלה מה זה אחו"ה- ראשי תבות של איחורים חיסורים והפרעות *נפשיות....חח לא* הבצפר פיתח שיטה מוזרה לתגמל ילדים שמתנהגים יפה.... על כל איחור חיסור או הפרעה מקבלים X...עכשיו אם יש לי 5 שיעורי מתמטיקה בשבוע אז אם אני מקבלת Xים אבל פחות מחמישה יש לי 5 נקודות בונוס. אם אני לא מקבלת בכלל יש לי 10 נקודות בונוס ואם אני מקבלת 5 או יותר אין לי בונוס ואפשר גם להוריד ציון...ככה זה בכל המקצועות זה הולך לפי המספר שיעורים למשל הבעה שיש לי רק פעם בשבוע אם יש לי X אחד אז אין לי בונוס קאפיש? בגלל שאני ילדה טובה ולא מפריעה *בטח...חחח פשוט לא נותנים לי Xים כי אני "תמימה"* יש לי בונוסים של 10 בכל המקצועות ובהיסטוריה של 5 אבל אני לוידעת בכלל איפה הX בהיסטוריה...כי הבאתי לה אישור על חיסורים ואפעם לא נתנה לי X על הפרעה... אז...אם או בלי?

cjharm

New member
איך שבא לך....

אבל נראה לי שבלי יותר אמיתי..... לא פייר אני רוצה שיטה כזאת!!! אצלנו יש את שיטת ה"מנות" - יענו אסור להבריז משיעורים, מי שלא נמצא ביותר מ X שיעורים מורדים לו ציון. אני כותבת הרצאה באנגלית - על הבית הלבן (אם כל הכבוד לJAG - ויש כבוד, ראיתי אחוז יותר גבוה של פרקים של הבית הלבן מאשר ג'אג, וגם יש לי יותר על מה לדבר - אבל הבעיה היא שזה אן קצת מדי או ארוך מידי!! אני יכולה לדבר בקלות 20 דקות באנגלית על הסידרה (עם מילים שפה גבוה וזיבולי שכל על הממשל האמריקאי) אבל 7 דקות??? מה זה המספר הזה?????

shipper heart

New member
מחשיבים את הציון אחו"ה בתעודה....

וחוצמזה אין לי כוח לכתוב את כל המספרים...חחח יש שם יותר מדי 9... אז ככה (אם אחו"ה) מ"מ-93 אנגלית-100 לשון-100 הבעה-100 הסטוריה-88 *המורה הכלבה שונאת אותי* תרבויות-100 מקרא-100 ספורט -100 כימיה-100 סביבה-100 ביולוגיה-100 שלח-100 ערבית-100 נחמד לא?

shipper heart

New member
חחחחח תודה אבל זה בגלל הבונוסים...

חח בלי יש לי 3 מאיות וחוץ מ-מ"מ והיסטוריה הכל 90 ומעלה...חח אבל מודדים לפי הציון עם הבונוסים אז מה איכפת לי חחח...

Nushi G

New member
באמת מה אכפת...? good girl!!!!

אני לא רוצה לבאס אותך, אבל בדר"כ אחרי כמה חודשים בתיכון אפשר to kiss those grades goodbye... ואני צריכה לדעת.. הייתי תלמידה של הכל מאיות ופתאום בתיכון הייתי צריכה להתמודד עם 80 ו-70... מה קורה פה??? חחחח אבל אני סומכת עלייך שתצליחי יותר ממני!!!

וווואאאאאאוווווו

אחותי!!! יפה לך!! איזה כיתה את? כי לפי החישובים שלי את אמרוה להיות בט' או בח', שזכורות לי כשנים ארורות וקשות מאוד!!! מדהים!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד בובה!!!!!!

shipper heart

New member
חחח תודה..ואני ט'... חח מאז שעברתי

לכדורי כל שנה התעודה שלי משתפרת...חחח אבל אני מניחה שמהשנה זה הולך לרדת חחח...oh the horror!! חחחחחח אה ונעמה- אני יודעת...אני פשוט אצטרך להתחיל ללמוד למבחנים מה שלא עשיתי עד השנה...וגם השנה עשיתי את זה רק במתמטיקה קצת ואז התייאשתי...חחח תזיכרו לי שאני צכה ללמוד חחחחח

Nushi G

New member
את בדיוק כמוני.. גם אני הייתי בשוק

כשפתאום אשכרה הייתי צריכה ללמוד למבחנים!!! מי ידע מה זה בכלל? ושלא נדבר על שיעורי בית ועבודות...

למעלה