להגיד על הפרק הזה... היה פרק מ-ד-ה-י-ם...!!!! כמובן שיכלולוותר על כל הקטע של הארם-רנה ומאק- באגמי אבל לפחות נפטרנו ממנו לכמה זמן.. (לצערי לא לתמיד...) זה אחד הפרקים הכי טובים שהיו בסדרה.. ממש מעולה! ד"א- ראיתם שבסוף למרות כל מה שהיה בין מאק לבאגמי היא הסתכלה על הארם במן מבט עורג שכזה?? מי לייק!!! בכול אופן, אוף!!! היו לי מלא דברים שרציתי להגיד על הפרק תוך כדי שראיתי אותו- ועכשיו אני לא זוכרת כלום!~סנילית שכמותי...
טוף... אני לא מבינה מה הם מנסים לעשות לי.... לגרום לנו לחבב את ברגעעעמי???? אם לא הייתי יודעת מה הולך לקרות הלאה ..אז אולי הייתי אומרת... סע לדרכך אוסי... היה נחמד דרך צלחה מותק וזהו... אבל... הרי זה לא נמצב... כולנו יודעים מה יהיה עם האוסי הספציפי הזה אז די.. אני לא מרשה לעצמי לחבב/לרחם עליו.... חוצמזה... לפעמים בא לי לחנוק את הארם!!!!! מה הוא מסרב לצאת לארוחת ערב עם מאק??? מה הוא החליק על איזו בננה ???? ונפגע רצינית בראש? וכל זאת בשביל לצאת עם איזו עקומה ת'בעית שלא שווה כלום???. אני שונאת את דונלנד!!!! איכס שימות!!! מתיי? מתי? מתי ? מתי החלומות שלנו יתגשמו??.
אותי!!!!!!!!!!!!! אוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני אשתגע!!! חתיכת פרחה בלונדה מפגרת airhead טפשה... הארם כנראה קיבל חתיכת זפטה לראש או משהו שגרמה לו לאבד את שיקול הדעת שלו.. כי בחיאת רבאק! מי יכול להשוות את הטמבלית הזאת למאק המ-ע-ו-ל-ה?!!? הא?הא? תענו לי על זה.... ושלא נתחיל בכלל לדבר על באגמי, זה בכלל יגרום לי לאבד את הצפון...
היה פרק ממש חמוד. ממש אהבתי את כל הקטע של הארוחה-"sugar daddy" קרעה אותי. והרנה הזאת-מצחיקה אבל כמה מטומטמת היא יכולה להיות? היא סתומה בלחץ-מה לעזאזל הארם מוצא בה????
שהיא גם לא נראית טוב במדים... ולמה להתפתל?? למה להשחיל את מאק בדלת האחרוית כשצריך לצרוח את זה בקולי קולות- הארם!!!!!!!!!!! תתעורר!!!!!!!! תסתכל מה יש לך מתחת לאף!!! יש לך את הבחורה המושלמת!!! בשבילך ובשביל כל אחד אחר!!! get a grip ותעשה כבר משהו בנידון!!! פוף... הייתי צריכה להוריד את זה מהלב...