הפרק!?

Sweet SuGaR

New member
:|

חסר מטוסים
סתם פרק חזקקקקק כוס אמא של הרנה המשתרללת הזאתתתתתת ובראמבי... תלך ואל תחזור
למרות שאנחנו יודעים שהוא יחזור... תלך ואל תחזור
לדעתכם היה צריך לתת לו עונש מוות או לא?

Nushi G

New member
וואוו!!!!!! זה הדבר היחיד שיש לי

להגיד על הפרק הזה... היה פרק מ-ד-ה-י-ם...!!!! כמובן שיכלולוותר על כל הקטע של הארם-רנה ומאק- באגמי אבל לפחות נפטרנו ממנו לכמה זמן.. (לצערי לא לתמיד...) זה אחד הפרקים הכי טובים שהיו בסדרה.. ממש מעולה! ד"א- ראיתם שבסוף למרות כל מה שהיה בין מאק לבאגמי היא הסתכלה על הארם במן מבט עורג שכזה?? מי לייק!!! בכול אופן, אוף!!! היו לי מלא דברים שרציתי להגיד על הפרק תוך כדי שראיתי אותו- ועכשיו אני לא זוכרת כלום!~סנילית שכמותי...

Sweet SuGaR

New member
דרך אגב

הארם צריך לפרוש מהקריירה הצבאית שלו ולהפוך ל.... זמר!!! חח לא חושבים?

Nushi G

New member
לאאאא אבל באד יכול...

חבל לאבד את המראה של הארם המדים.. לא ככה!?

נו... טוף...אז היה פרק ככה ככה..

טוף... אני לא מבינה מה הם מנסים לעשות לי.... לגרום לנו לחבב את ברגעעעמי???? אם לא הייתי יודעת מה הולך לקרות הלאה ..אז אולי הייתי אומרת... סע לדרכך אוסי... היה נחמד דרך צלחה מותק וזהו... אבל... הרי זה לא נמצב... כולנו יודעים מה יהיה עם האוסי הספציפי הזה אז די.. אני לא מרשה לעצמי לחבב/לרחם עליו.... חוצמזה... לפעמים בא לי לחנוק את הארם!!!!! מה הוא מסרב לצאת לארוחת ערב עם מאק??? מה הוא החליק על איזו בננה ???? ונפגע רצינית בראש? וכל זאת בשביל לצאת עם איזו עקומה ת'בעית שלא שווה כלום???. אני שונאת את דונלנד!!!! איכס שימות!!! מתיי? מתי? מתי ? מתי החלומות שלנו יתגשמו??.

Nushi G

New member
אי אפשר להתחיל לתאר כמה רנה מעצבנת

אותי!!!!!!!!!!!!! אוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני אשתגע!!! חתיכת פרחה בלונדה מפגרת airhead טפשה... הארם כנראה קיבל חתיכת זפטה לראש או משהו שגרמה לו לאבד את שיקול הדעת שלו.. כי בחיאת רבאק! מי יכול להשוות את הטמבלית הזאת למאק המ-ע-ו-ל-ה?!!? הא?הא? תענו לי על זה.... ושלא נתחיל בכלל לדבר על באגמי, זה בכלל יגרום לי לאבד את הצפון...

harmless

New member
נקרעתי מצחוק

היה פרק ממש חמוד. ממש אהבתי את כל הקטע של הארוחה-"sugar daddy" קרעה אותי. והרנה הזאת-מצחיקה אבל כמה מטומטמת היא יכולה להיות? היא סתומה בלחץ-מה לעזאזל הארם מוצא בה????

Nushi G

New member
מאק הרגה אותי כשהיא ירדה על רנה

כשהיא אמרה בטון הכי פרחי בעולם- have your people call my people.... והמטומטמת לא קלטה שמאק צוחקת עליה!!!! חחחחח

Sweet SuGaR

New member
הוא לא מוצא בה כלום:|

היא סיממה אותו כדי להשיג אותו.. חכמה!!!! גרררר גם אני רוצה הארמי

Sweet SuGaR

New member
ת'אמת... פשוט צריך להראות טוב

לשרת בצי ולהיות קלה להשגה.... הוא מתעלם מהקשות ~שיעול~מאק~שיעול~

Nushi G

New member
אבל רנה אפילו לא בצי!!! ואני בטוחה

שהיא גם לא נראית טוב במדים... ולמה להתפתל?? למה להשחיל את מאק בדלת האחרוית כשצריך לצרוח את זה בקולי קולות- הארם!!!!!!!!!!! תתעורר!!!!!!!! תסתכל מה יש לך מתחת לאף!!! יש לך את הבחורה המושלמת!!! בשבילך ובשביל כל אחד אחר!!! get a grip ותעשה כבר משהו בנידון!!! פוף... הייתי צריכה להוריד את זה מהלב...

Sweet SuGaR

New member
היא נראית טוב../images/Emo5.gif

**בשוק שאמרתי את זה**
~נסקלת באבנים, נבוטים ותחתונים~

harmless

New member
אני פה

תמיד פה-רק עסוקה בללמוד לפסיכומטרי... שייגמר כבר! למה התגעגת?? :)

Nushi G

New member
בכל מקרה, עד כמה שקשה לי לעשות את

זה- אני חייבת לפרוש להיום... אני צריכה כמה שעות שינה לפני המבחן העצוםשיש לי בביולוגיה מחר..איככככ
אני צריכה שכל האנזימים, מוטגנים, נוקלאוטידים, דאוקסיריבוזומים וכל שאר הקללות יטמעו לי בראש... אז לילה טוב אהוביי!
נתראה מחר!!

למעלה