הפרק!?

shipper heart

New member
אני כל הזמן אמממ..."שוכחת" לעשות

שיעורים חחחח....ואז מעתיקה את זה בכיתה 2 דקות לפני השיעור חחחח... את יודעת איזה עיצבון חחח היום המורה שלנו להבעה שהיא במקרה גם הרכזת שיכבה שלי אומרת לנו להוציא דפים ולכתוב חיבור "התעודה ואני" ואז כשמסיימים היא אומרת שהיא לא לוקחת את זה ממני חחח רק ממי שהיא אמרה שהיא לוקחת...חחח יכולתי לנצל את השיעור הזה כדי לכתוב ביומן חחחחח *לכתוב ביומן אומר לצטט את התסריט של LL חחחח* טוב אבל מזל שהיא לא לקחה כי הכנסתי שם ציטוטים מכל מיני מקומות *אהמ אהמ...הממם הממם...חחח אמברידג' חחח*

Nushi G

New member
חחחח גדול... זה מזכיר לי שבכיתה

י' הייתה לי מורה להיסטוריה שהיא איימת בביצפר... ואני רצינית- אנשים אשכרה משקשקים כשהיא עוברת לידם.. היא גמדה ג'ינג'ית רזה כזו, נו, מהמורות שיש להן רוע בפנים.. ואת רואה שהן נהנות להפחיד אנשים... בכל מקרה, אף אחד לא העיז לאחר, לא להגיע או לא להכין שיעורי בית אצלה- כי באמת חבל על הראש היפה שלנן לא?? בכל אופן, היא נתנה לנו לעשות איזה עבודה בחנוכה שישבתי עליה שעות.. כשהיא עברה בכיתה לבדוק את העבודות, היא פשוט דילגה עליי!!! אמרתי לה (כי לא רציתי שהיא תרשום לי שלא הגשתי)- "דניאלה, לא בדקת לי!!!" והיא פשוט אמרה- "אני יודעת, לא צריך..."... מאותו רגע, לא עשיתי פעם אחת שיעורים אצלה והיא פשוט לא עלתה על זה. היא הייתה בטוחה שאני יושבת ומכינה הכל!!! חחחח והכי קטעים שבשיעור אחד היא אמרה לי -"נעמה, אל תעני על השאלה.. אני רוצה שהכיתה תענה לי, אני רוצה לחלווווווובבב אותם!!! כמו פרות!!!".... חחחחח

shipper heart

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח זה קרה לי

יותר מדי פעמים חחחח....שחר הזאת (הבעה/רכזת שכבה/מחנכת ט-3) אומרת לנו כל שיעור לכתוב לה חיבורים *או לפחות אמרה...ברבעון הראשון בעיקר* ואני כזה מול הטלוויזיה יושבת וכותבת לה משו עד שנשברת לי היד יום אחרי זה היא לא לוקחת ממני...חחחח עד שנמאס לי לעשות חחח ואז כשהיא נתנה איזה 50 עמודים בחוברת המגעילה לא עשיתי כלום חחח...גם כמעט ולא עשיתי את החיבור היום כי היה לי איכשו ברור שהיא לא תיקח ממני...אז הרשיתי לעצמי לכתוב שם בכתיבת פורומים ולהוסיף כל מיני דברים שלא היו צכים להיות שם חחחחח.... מממ מורה כזאת נשמעת לי כמו טליה...חחח ושושנה... טליה היא המורה שלי למקרא והיא גם המנהלת חטיבת ביניים...בעע אני שונאת אותה חחח מזל שהיא די אוהבת אותי חחחח.... כולם מפחדים ממנה רצח... היא גם שנים בבצפר...היא לימדה את אבא שלי FCOL!! ושושנה זה המורה שהייתה לי שנה שעברה לתנ"ך...היא גם גמדה...חח עם מבטא פרסי חח *עם עקבים בגובה 10 סנטימטר היא הגיעה לי לכתף* , פלולות בעיניים ובוהן עקומה ברגל חחח אל תשאלו..המורה שלי לסביבה מפחדת ממנה! שנה שעברה כשעשינו יום למען בע"ח והיא הייתה צכה להוציא אותנו מהשיעור שלה היא פשוט רעדה חחחחח...היא המורה הכי חמודה חחחחח אני מדברת איתה בשיעורים על הארי פוטר וחברים חחח

אוקיי... כמה מילים!!

טוב לצערי לא יכלתי להגיע אתמול אחרי הפרק (מי מחליט שמתחילים מבחן ב7 וחצי בבוקר? זאת התעללות בתלמידים!!!!) אבל אני חייבת לפרוק כמה דברים מעל ליבי- דבר ראשון- אייג'ייי הכי מלך בעולם!!!!!!!!! 1.my advice- *מסתכל על הארם *dont look at the defendent *מסתכל על מאק* dont look at the widdow... זה היה כ"כ מצתחיק~~ 2. להארם-" poor guy... he never had a chance with her" : ))) דבר שני- הארם אתה טיפש!!!!!!!!!! אם הוא היה יוצא יתה , היא לא הייתה יוצאת עם באגמי!!! וחוצזה- איזה אדם שפוי בדעתו מעדיף לצאת עם רנה מאשר עם מאק???? באמת!! מה זה צריך להביע.... מישהו כיפתר לו את המדים חזק מידי... לא זרם לו דם למוח... דבר שלישי- הארם ומאק... אויש איך נשפכתי בוויכוחון הזה שהיה להם יום אחרי שהם ראו אחד את השני במסעדה... זה היה קורע! כמו ילדים בני 10 so.. how long have you been seeing brumby? im not seeing brumby.. how long have you been seeing her? im no seeeing her so 'hat did you do aafter dinner? what did you do after dinner? תחח... אני יודעת שזה לא מדוייק אבל זה היה הרעיון הכללי.. אויש כמעט השתנתי מצחוק... זוג קנאים!!! תתמודדו עם הרגשות שלכם כבר!!! אה ועוד דבר שהיה מצחיק... שהארם אמר שלרנה יש אישיות רבת שכבות.. ומאק שואלת אותו" וכמה מהשכבות האלו כבר קילפת??" אההה ענק. זהן סליחה על ההתפרצות ועל האיחור.... מצפה לפרק היום!!! מקווה שאני אגיע הביתה בזמן... :))

cjharm

New member
פרק מדהים!!

שאלה - את מי רנה מזכירה לי?????? זה יושב לי על קצה הלשון ואני לא יודעת את מי היא מזכירה לי!!!!! *מנסה לתפס על הקיר ונופלת* תעזרו לי!!!

למעלה