הפרק

harmless

New member
לומדת לפסיכומטרי

כדי שיקבלו אותי למשפטים! ואח שלי תפס לי את המחשב:(

Nushi G

New member
איך הולך????

לא רוצה לדכא אותך או משהו, אבל חוץ משנים, כל החברים שלי השנה קיבלו ציונים לא משהו (איזור ה-640 ככה..). שני המנייאקים האחרים קיבלו 704 ו-734 או משהו כזה...

harmless

New member
אני צריכה 638

לא נורא אבל עם המזל שלי אי אפשר לדעת. נקווה שאני יתקבל מקסימום נעשה עוד פעם באפריל

איזה חמוודייייים!!!!!../images/Emo99.gif

טאנקס סוזי בייב!!!!!!! אויש איזה יפים... :))

:( אני עצובה...

סוזילה הלכה בללי להגיד ביי סופי.... היא הזהירה, אבל לא אמרה שלום יפה.... סוזי .... פגעת בי עמוקות..... :((( חחח סתם מתוקה הכל טוב.... אני מבינה שחברייך הציקו לך.. גם הם רוצים לבלות אתיך קצת!!!! מקווה שיהיה לך ערב מהנה בובה!!!! תיכנסי מחר לראות את שרשור התמונות הענק שאני מתכננת... :))) תיכנסו כולכם!!

בונבונה! אני פה!!!!

נכנסתי להגיד לך לילה טוף.... אני ב-חיים לא הייתי נוטשת אותך ככה!!!! בחיים! בלי להגיד שלום? מה חינכו אותי ברחוף???? ולמרות שרציתי לשמור את התמונה הזו לאיזה משו שתכננתי בפוטושופ...אני אוותר ואעניק אותה במיוחד בשבילך....כי זו ממש אחת התמונות האהובות עליי! אז L-U !!!!

חמודהההההההההה../images/Emo6.gif!!!!!

יוווווווווווו איזה כיף!!! ידעתי שזה לא מתאים לך!!!!!! יוו אני אורמת לך את לא יודעת איזה שמחה עשית אותי עכשיו.. אני מרגישה מפגרת קצת
.. אבל אני ממש מרגישה שאני נקשרת פה לאנשים!! :)) וזה ממש כיף!!! חולה עליכם....
יוווו סוזי מלאכית שכמותך!!!!!!!!! תודה על הלילה טוף! ועל התמונה!!! היא מדהימה!!!!!! אויש חתיכון מקסמיון שלי!!! luv ya 2 sozzi!!!!! לילה טוב מתוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וחלומות פז~~~ S-LESS, A- LESS וכו... :)) you know the drill

Nushi G

New member
זה כבר נהיה מוגזם- אנחנו חייבים

לעשות מפגש פורום!!! דחוף!!!! איזה מעולה זה יהיה!!!!!!!!!!!!!!!!

יוווו זה ממש ממש נכון!!!

נעמה לפי שעתי זה יהיה פיצוי מעולה אחרי הדבר המגעיל הזה שיש לנו לעשות ביום שלישי... לא רוצה לקראו לו בשמו...

הממ...**מסתכלת ביומן***...

ימי ראשון בעיקרון הכי נוח לי... כי אני לא לומדת... אל תשאלו למה.. im a lucky bastard... תחח אבל נעמונת נראה לי שכרגע רק אני את ותרי כאן... לא ממש מספיק אנשים בשביל לקבוע כזה דבר..:)מבחינתי התאריך אחלה... :))

Nushi G

New member
חשבתי עליו כי חברה שלי מתגייסת

באותו יום (נוסעים לבית החיל בחיפה מוקדם בבוקר...) ואני במילא מבריזה מביצפר. אני יכולה לתפוס רכבת מחיפה י-ש-ר לעזריאלי.. מאוד נוח...

טוב עכשיו רק נשאר לנו לשכנע את

האחרים!:)) לפי דעתי כדאי שנעשה את זה מחר... :) כי שומם פה למדי.... ובנימה זו... סורי מותק אבל נראה לי שאני אפרוש... :) המיטה שלי נראית חמימה ומזמנת.... וחוצמזה אני על האיטרנט שעות!! יישחטו אותי כאן.... :)) וגם הסופה הרעה בחוץ ממש מפחידה לי את הצורה... אני צופה הפסקת חשמל בקרוב.... אז לילה טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ו- sweet shipper dreams שיהיו לך!!!!!!!!! :)))

למעלה