הפרק

omer landau

New member
הפרק../images/Emo70.gif../images/Emo44.gif../images/Emo8.gif

אני מקדים תרופה למכה אני באמת צריך תרופה כי לא נראה לי שאני אשאשר אחרי גאג אני בטח אצנח לשינה עמוקה אני מאוד מקווה שזה לא יקרה באמצע גאג כרגיל תגובות כאן חחחחח אין לי מושג איזה פרק יהיה היום אוקיי יש לי רעיון אבל זה לא במאה אחוז בלה בלה בלה אני מקשקש
חבל שלא כולם התחברו היום

איי עומר...מקדים תרופה למכה...

יש תרופה למכה שאתה?????? סתאאאאאם בונבוני...אתה קורע מצחוק....

Dark Storm

New member
אנשים!

מחר אני עובד לילה זת'ומרת שאני יכול להשאר ער עד מאוחר!
אני מקווה שתשארו איתי... (אהם..סוזי..אהם..)...
תבואו, יהיה פצצות לגבות!

אני ממש מצטערת...אבל....

אני לא אשאר עוד הרבה זמן...הקרציות עדיין פה... ואין דרךלהפטר מהם...הם נשארו עם ההורים שלי בסלון בעוד אני עליתי לחדר לראות את בונבוני שלי... האמת פרק קצת מאכזב...
נמאס לי מכל הדמויות המיותרות והמטומתמות האלו... אוף...כ"כ הרבה זמן לא היה לנו פרק כמו סיילנט סרבס שהוא כולו על טהרת הארם ומאק.....ME MISS THAT ..... וכמו שאני יודעת יהיה לי הרבה זמן לחכות לכזה פרק....

יש לנו מרתף...אבל זה לא כ"כ יעזור

הם יותר יהנו שם...יש שם סנוקר...חחח...אז מה בסוף אני אתקע איתם עד מחר!

Dark Storm

New member
../images/Emo4.gif באסה...

טוב סוזיצ'קה... שיהיה לך לילה טוב.. נתראה מחר...

omer landau

New member
שכחתי:לילה טוב../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif../images/Emo47.gif

לייייייייילה טוב לכוווווווולם אני אגיב מחר כבר ואיי פרק עם מטוס זה צריך להיות יפה

Nushi G

New member
בואנה, עוד הערה אחת כזאת מהציימבוקס

הזו, ואני תולה אותה!!!!!! מה היא חושבת שהיא? מנסה לזכות בקרדיט ע"H השפלה של מאק??? היא רוצה מכות??? חצופה!!!!!!!!

אה כן.. זה מה שרציתי להגיד...

שתישרף הסינגר הזאתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה ניסגר איתה??? " אה לא נראה לי שקשה לנצח אותה.." וואלה? את לא הצלחת לעשות את זה בלי לרמות סתמה שכמותך!!!!!! אעלק היא לא שמה את הדוח באוטו של מאק... אני לא מאמינה למילה ליוצאת למאעפנה הזאת מהפה... מעצבן אותי שלא הראו לנו את זה... :((( ארררגג כל כך התעצבנתי עליה כל הפרק!!! יוו זה היה פשוט מרתיח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל איזה כלי הראמי יצא בסוף הא?? שהוא נזף בה...?? חמוווווווד :))

Nushi G

New member
כן, אבל חשבתי שהוא יתן לה קצת יותר

על הראש... משהו אולי כמו פטיש 5....
חחחחח

Nushi G

New member
../images/Emo58.gif

אכן יגיע... לא יודעת אם זה הסוף שאני הייתי בוחרת לה, הרי לא הגיע לה למות, אבל אולי להיות מפוטרת מג'אג על תככנות-על ורוע לב טהור כשהיא מנסה לרמוס את מאק כדי להגיע להארם... פיטורים ובעיטה מכל המדרגות...אפילו 100 בעיטות...

אהההההההההההההההההה

איזה יופי~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חוצמזה שמאק נסעה לבקר את מיק... ורנה המכוערת.. הלכ היה יופי טופי.... יוו החלום של הארמי בהתחלה פשוט היה ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נקרעתי מתצחוק....."לך לפינה שלך הורמון"עננננננננק!!!!!!!!!!!!!!!!! היו לי עוד דברים להגיד, אבל שכחתי כי הדבר הכי מצחיק בעולם קרה כרגע!!!! אני מדברת עם ידיד שלי באייסיקיו, והוא יודע שאני אוהבת ג'אג... ועכשיו הוא ראה שהתחברתי שוב אז הוא שאל אותי, ואני מצטטת-"דבר אחד שאני כל הזמן שוכח! את יודעת מזה לעזעזל "זמן זולו"???!?!"... כמעט השתנתי במכנסיים מצחוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תחח.. אה וד"א נהנתם משרשור התמונות שלי?? :)9

Nushi G

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

צריך להמציא שם למחלה הזו- מה דעתכם על "תסמונת זולו"? חחחחח בכל אופן, אחלה תמונות!!!

כמה מכוערת היא יכולה להיות????????

כמה?כמה?כמה?כמה? דאאאאמט!!!כמה????.?.....? איפה הצדק בעולם???? היא דומה להכלאה של בולדוג עם פרצוף מרוח לשימפנזה מזדקנת!!! איכס!!!!!! ואם לא ראיתם את התמונה הזו שכבר שמתי מקודם אז קבלו אותה שוף ואתם חייבים להסכים איתי הפעם! *בצורה גורפת אני מבקשת!*

למעלה