הפרק

Nushi G

New member
ועוד משהו-

אולי די כבר עם בראמביכס ורנה????? חאלס!!!!!!!!!!!!! מגעילים... ושוב- לא כדאי לציימבוקס/סינגר לפגוש אותי בסימטה חשוכה...

אררגגג....../images/Emo46.gif מסכימה לגמרי עם

נעמונת וסוזי~ גועל נפש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גועל גועל גולע גולע גועל גועל גועל נפש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאכס... צריך לשלוח את כולם בסירה לדנמרק ולשרוף אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!! בלאחס..... ד"א- אני אוגרת תמונות... מחר כשאני אתעורר (היהי.. אין ביצפר.. חופשת בגרותת לה די דה....) אני יעשה שירשור תמונות יפה ורציני... :)))

Nushi G

New member
למה דווקא דנמרק?????

וד"א- גם אני לא לומדת מחר! מאותה הסיבה חחחחח.... אבל צריך ללמוד.. אני מבטיחה לבקר מדי פעם...

:) יש לי משהו נגד דנמרק... סיפור

ארוך... :) אבל התקציר- יש לי אמונה אישית שלי... אם משהו הוכח ב3 מקרים שונים, אז זה חוק! אני פגשתי 6 (+-) אנשים ממש ממש מעצבנים ורעים מדנמרק- לכן הוכחתי חוק- כל האנשים בדנמרק רעים ומעצבנים! :)) :)))

אויש והוא גם משחק גולף!../images/Emo99.gif

אני יכולה להביא אותי הביתה ולהציג אותו לאבא... הם יסתדרו... חוצ מהעובדה שאני לא בטוחה שאבא יאהב את זה שאני מביאה הביתה חבר בגיל שלו!! :))אבל מילא... :))))))) סוזי אל תלכי~~~ :((( קרציות יסתדרו בלעדייך! :) תחח.. סתם כל חבר של סוזי הוא איש טוב מבחינתי..., אבל את לא יכולה להגיד להם לשעשע את עצמם?? לפחות עוד קצת... :((??

harmless

New member
שמתם לב איזה רגליים גדולות יש לו?

אתם יודעים מה אומרים על גברים עם רגליים גדולות??

אויש... תרי עם ת'! סליחה על הטעות

נצל"ש פנימי!!!!!!!!!!!!!! אוקיי יש לי כאן כמה ציטוטים צמצמתי בקושי רב !!!!! תעזרו לי להחליט מה לשים בחתימה.... Harm: Do you love him? Mac: Do you love Renee? Harm: I'm not marrying Renee. Mac: We should, we should go back in. Harm: Hey, do you love him. Mac: That's not a question you get to ask. Mac: What do you want? Harm: I want a lot of things. Mac: What do you want most? Harm: What I want most Mac, is .... is to never lose you ~~~ Admiral: Talk about people that are candidates for couples therapy. (in regards to Harm and Mac Chloe: "Commander Rabb, Mac's told me all about you, in fact you're all she talks about." Harm: "Really?" Chloe: "Yeah, although sometimes it's hard to tell what parts are true and what parts are just, well you know, her fantasies." Mac: "You pushed me away. What was I supposed to do?" Harm: "Wait." Mac: "For how long?" Harm: "As long as it takes." Mac: "It's getting dark in here." Harm: "Is it?"

harmless

New member
סלחתי

מאיזה פרק זה הציטוט השלישי- לא זכור לי... ובאיזה הקשר הוא נאמר?

לאידעת.... מצאתי אותו מאיזה אתר

עם ציטוטים..מעונות 6-8 אז זה מאחת העוטנות האלו... אני יחפש, אני יחזור אלייך עם תשובה אוטוטו

שבתי מן החקירה!!!!!

שם הפרק הוא Ready or Not מעונה 8... את ההקשר אני לא יכולה להגיד לך כי לא ראיתי את הפרק... אבל אם ושגל תחזור** אני דואגת :(((**.... אולי היא תדע...

harmless

New member
תודה

אני כבר יברר את העניין בעצמי עכשיו כשאני יודעת באיזה פרק מדובר

למעלה