הפרק של היום

pachu

New member
מה אמרתם??!!??

הארם מתחתן? התחתן? מה? מתי? עם מי? בסדרה? במציאות? תגאלו אותי מיסורי!!!!!!!!!!!!!

shipper heart

New member
הא?! שו?! דייויד נשוי לא ידעת?!

נשוי כבר אממממ 15 שנה נדמה לי *מ89 אם אני לא טועה...*

תירגעי מותק.... לנשום עמוק...

בסדרה הארם לא נשוי וגם לא נראה לי שהוא עומד להינשא בזמן הקרוב (אלא אם כן DPB יחליט פתאום שהוא ממש ממש אוהב\שונא אותנו(חחח תלוי מי הכלה), דבר לא סביר) אבל במציאות... הארם-ע"ע השחק דיוויד ג'יימס אליוט, נשוי (כנראה באושר) +2 ילדים לשחקנית ננסי צ'יימברס, שמשחקת במקרה את לוטננט סינגר בסדרה( מי אמר פרוטקציות??הילדים מאחורה אני מבקשת להתיישב ולהירגע!כן!! כן בעיקר חבורת הבנות שם שמחזיקות שטרודל!! מספיק!!) צר לי עם עולמך חרב עלייך.. כן כן.. הבונבון שלנו נשוי... :( ו.. תתעלמי מכל מה שכתוב כאן בסוגריים... :)) אני לא בנאדם מפחיד, זה רק נראה ככה....

pachu

New member
אהההההההההה תודה ממי

חשבתי אמרתן שהוא מתחתן באיזה עונה מתקדמת או משהו תשבעו הוא נשוי לסינגר איייייייייייייייייייייייייייייייייכססססססססססססססססססססססססססססס

shipper heart

New member
דני אני חושבת שהוא היה עוזב אותה אם

הוא לא היה נשוי באושר לא?! *כל כך רואים שהוא לא אמריקקי!! הוא טוב מדי בשביל זה...long live canada!!!!!* חחחחחח LOL... חוצמזה שאין להארם מישו אחר שהוא יתחתן איתו...כאילו הרבה היו רוצות אבל אחרי WI הוא בטוח שהוא ומאק צכים להיות ביחד....
חחחחחחחחחחחחחחח אהבתי את הסוגריים *מספר3* דרך אגב LOLOLOLOLOL...אנחנו?! לא אמרנו פרוטקציות.....*יאמי שטרודל!!! תראו איזה משפט מצחיק בפיק- “Of getting hurt again. Of hurting you. Of losing you.” “You’ll never lose me, Mac.” “That’s my line.”

חחחחח... LOL

thats my line... חחחחח... גל אם יש לך המלצות על פיקים.. (גמורים!!!!) אני אשמח...

חחח. דני גל ופאצ'ו? פאצ'ו? זה נכון?

חחחחחחחחחחחחחחחחחח LOL!!!!!!!!!! פ-א-צ'-ו ברוכה הבאה!!!!!!!!!!
חחחח אני שמתי לב שאת בצד שלנו בעניין הארמוש ומאק אז WELCOME ואת מוזמנת להישאר!!!!! חוצמזה יש כאן הרבה דברים טעימים אז כדאי לך להשאר (בעיקר אם את אוהבת שטרודלים..... ד"א דני גם אני אהבתי את הערה מ"ס 3! קבלי ח"ח!

shipper heart

New member
סוז כולם אוהבים שטרודלים!! אפילו

הפודל שלנו אוהב שטרודלים!! אבל לא ניתן לו משלנו

shipper heart

New member
אממממ באתר הזה יש כל מיני פיקים

חלקם טובים חלקם פחות אבל שניים מתוך השלושה שקראתי הם די קשים אבל הם יפים....והאחד האחר זה מה שנתתי אתמול בלילה עם ווב LOL הנה

thepolice

New member
פרק מדהיייייייייייים!!!!!!!!

אני לא מאמינה שלא הקלטתי אותו... זה פרק פשוט מדהים...

Nushi G

New member
אני הקלטתי ואני הקלטתי...../images/Emo123.gif

חחחחחחחחח סורי, הייתי חייבת להוציא את זה... הקלטתי, וראיתי שוב, ושוב, ושוב, ושוב.....

למעלה