בסדרה הארם לא נשוי וגם לא נראה לי שהוא עומד להינשא בזמן הקרוב (אלא אם כן DPB יחליט פתאום שהוא ממש ממש אוהב\שונא אותנו(חחח תלוי מי הכלה), דבר לא סביר) אבל במציאות... הארם-ע"ע השחק דיוויד ג'יימס אליוט, נשוי (כנראה באושר) +2 ילדים לשחקנית ננסי צ'יימברס, שמשחקת במקרה את לוטננט סינגר בסדרה( מי אמר פרוטקציות??הילדים מאחורה אני מבקשת להתיישב ולהירגע!כן!! כן בעיקר חבורת הבנות שם שמחזיקות שטרודל!! מספיק!!) צר לי עם עולמך חרב עלייך.. כן כן.. הבונבון שלנו נשוי... ו.. תתעלמי מכל מה שכתוב כאן בסוגריים... ) אני לא בנאדם מפחיד, זה רק נראה ככה....
הוא לא היה נשוי באושר לא?! *כל כך רואים שהוא לא אמריקקי!! הוא טוב מדי בשביל זה...long live canada!!!!!* חחחחחח LOL... חוצמזה שאין להארם מישו אחר שהוא יתחתן איתו...כאילו הרבה היו רוצות אבל אחרי WI הוא בטוח שהוא ומאק צכים להיות ביחד....
חחחחחחחחחחחחחחח אהבתי את הסוגריים *מספר3* דרך אגב LOLOLOLOLOL...אנחנו?! לא אמרנו פרוטקציות.....*יאמי שטרודל!!! תראו איזה משפט מצחיק בפיק- “Of getting hurt again. Of hurting you. Of losing you.” “You’ll never lose me, Mac.” “That’s my line.”
חחחח אני שמתי לב שאת בצד שלנו בעניין הארמוש ומאק אז WELCOME ואת מוזמנת להישאר!!!!! חוצמזה יש כאן הרבה דברים טעימים אז כדאי לך להשאר (בעיקר אם את אוהבת שטרודלים..... ד"א דני גם אני אהבתי את הערה מ"ס 3! קבלי ח"ח!