הפרק של היום

אה..אה... אה...

אני לא יכולה לדבר....... ברצינות... אני לא מסוגלת להרים את הלסת שלי מהרצפה... למה?????????????????..

shipper heart

New member
כי DPB רצה למשוך עד עונה 8 ואז CB

נכנסה להריון אז כל התוכניות השתנו ועכשיו הוא פשוט מתעלל בנו קאפיש?

shipper heart

New member
רציתי להגיד גם שהתרגום היה זוועה...

חחחח מטומטמים שכמותם.... מזל שאני יודעת את הפרק בע"פ...*מזל?! חחח לא בטוחה בזה*

Nushi G

New member
כמובן שברגע שזה הכי חשוב,הצ'אט לא

יפתח לי!!!!!!!!!!!!!!!! גגגגגגגגגרררררררררררררררררררררררררררררררררר

lordof the

New member
שאלה- מה המספר של הפרק ?

ועוד כמה פרקים נשארו עד לסוף העונה ? וסתם עוד שאלה, איך סדרה מצליחה לשרוד כל כך הרבה זמן , כאילו 9 עונות זה ממש ממש ממש מלא, לא שאני מתנגד או משהו... אמרו משהו על כמה עונות עוד מתכננים ?

shipper heart

New member
אוקיי

1. 622 2. 2 מיוטני ואדריפט 1 3. איך חברים שרדו 10 עונות, סימפסון כבר מעל 13 סיינפלד 10 עונות אי.אר ממשיכים ל11, צ'ירס 10 עונות...ואני לא אמשיך...יש רייטינג גבוה והסדרה טובה! 4. עונה 10 תהיה האחרונה כנראה

lordof the

New member
לא הבנתי משהו...

הפרק הזה היה 622 ?? כי לא נראה לי שהיו כבר 22 פרקים העונה.. או שהתכוונת שלעונה יש 22 פרקים, ואם כן מה מספר הפרק הזה ? ומה רשמת ב - 2 ?? ובלי קשר, סיינפלד זה היה 6 עונות...

shipper heart

New member
סיינפלד היה רק 6 עונות?!

זה היה הפרק ה22 בעונה 6. אתה יכול לבדוק....*אל תתוכח איתי בקשר לזה חחח ברצינות* בשאלה 2 כתבתי שני פרקים ואז פרטתי את השמות שלהם- 623- מיוטני 624- אדריפט חלק ראשון...

lordof the

New member
תודה !!

אהה אחלה... זה ממש מוזר, ממש לא נראה כאילו עברו כבר 22 פרקים... וכן, כמה שקשה להאמין סיינפלד היתה רק 6 עונות, פרשו בשיא...

JAG adiction

New member
היי חבר'ה, כולם בחיים אחרי LL?

מצטערת שלא הייתי מלא זמן, המחשב שלי דפוק. שמתם לב שהארם ומאק לא מתנשקים טוב כל כך? לדעתי הם צריכים להתאמן... (אחד עם השני, עם אנשים אחרים..)

../images/Emo122.gifסוחבים בקושי....

עדיין מהופנטים.... וכן התעוררו פה כמה דיונים לגבי אופן הנשיקות שלהם... אז ככה: א. צריך להבין, הם לא מתנשקים הרבה כ"כ אז הם בוודאי חלודים. אני בהחלט תומכת בהצעה שלך הראשונה שייתאמנו יותר על הנשיקות שלהם. אבל ההצעה השניה העלתה לי את הקריזה! מה ז"א עם אנשים אחרים?!?! השתגעת? אנחנו במצב כזה
בגלל שהם מתאמנים על אנשים אחרים בעיקר מאק מתאמנת הפוס@@ה. הליקלוקים שלה גרמו לנו מספיק נזק לעשור וחלק מהמצולע נוטל כדורים לבנים כדי לשכך את הכאבים זה לא מספיק?!?! זה נורא בעניי שהבנות שלי צריכות להיות על כדורים! דאמט DPB! אולי די כבר?!?! ב. חוצמזה...שלמרות שהם לא מתנשקים כ"כ הרבה, ולמרות שאין לשון בנשיקות ובלה בלה בלה....כל סצינה שיפרית שלהם כ"כ טעונה ריגשית שאם היו מוסיפים לה לשון אני בטוח הייתי מסתובבת עם קוצב לב... אז תראו מה אתם מעדיפים... נשיקה עם לשון או סוזי מתה. בחירה קשה.... ג. לגבי התרגול עם אנשים אחריןם...(ואני חוזרת לנושא הזה שוב!) ....אני מוכנה לתרגל את הארם (בלבד!) כמה פעמים שהוא רוצה....ביום או בלילה...~ ~ ~ ~ אייקון של מלאך עם חיוך שטני~ ~ ~ ~

shipper heart

New member
אני איתך לגבי ג ../images/Emo9.gif ../images/Emo3.gif

וחכי רגע אני הולכת להביא אייקון מלאך הנה
זאת אני חיחי שום חלודים סוז חלודים זה שטויות חחחח תחשבי שהם עושים חזרות על פרק שבוע בערך לפני שהם מצלמים אותו אז חלודים זה באמת שטויות...לוידעת אולי.....לוידעת אני חושבת שDPB אוסר עליהם להתנשק כמו שצריך כי זה יצא מכלל שליטה חחח....או שזה הנוכחות של ננסי על הסט שמפריעה...למרות שבGOCP הנשיקות היו נורמליות *אומנם בלי לשון אבל זה לא היה אוקוורד כזה* אם אני זוכרת נכון... וכן...היא בהחלט מתאמנת בליקוקים איכסססססססססס *throw up* איכס יאק גרואס..... אבל אני לא על כדורים בגלל זה...טוב גם בגלל זה חחחח... אני לוידעת מה לבחור סוז חחחחחחחחחחחח....כאילו את יכולה לא לראות את זה אם את מפחדת למות חחחח

למרות הסלידה הרגעית שלי כרגע למאק..

האייקון של
די המחיש למי אני מתכוונת לא? אני בהחלט חושבת שבגללה אין לנו הרבה הרבה דיויד! אוף למה הוא היה צריך להתחתן בכלל?!?!
ועוד לפוסטמה ההיא! *****חוצמזה שאיחדתי פה מיליון שירשורים על הפרק של אתמול..אז תסלחו לי על הבלאגן...זה עדיף...

shipper heart

New member
זה עדיף סוז?! זה יותר מבולגן ממקודם

חחחחחחח....והבנתי אבל אני חשבתי יותר על מאק ברגע ההוא חחחח....על הליקוקים שלה איכס... אבל את חייבת להודות שננסי נראתה יפה בLL....כשהשער שלה לא בbun האיכסי הזה היא לא מכוערת אם את שואלת אותי... חוצמזה שהיא קרעה אותי בפרק הזה...חחחח LOL

למעלה