הפרק של היום!!!!!!!!!

ועכשיו כשניגבתי ת'דמעות....

אז.... NEVER LOOK BACK.... זה מה שפתח את השצף....*סניף* אני לא רואה מחר את הפרק. ליבי הקטן לא יעמוד בזה. גל...תחזיקי לי את היד?

shipper heart

New member
דרך הטלפון חחחח...אני לוידעת מה אני

אעשה מחר...אבל אני לא אבכה בנבר לוק בק...ראיתי את זה כבר יותר מדי פעמים בLL...אולי אני ארוץ ואראה את הנשיקה ישר אחרי...אולי זה יסדר לי תראש

גל...אוף...למרות שאני יודעת

מה עומד לקרות אח"כ...זה עדיין כואף... הנפש השיפרית שלי כ"כ כואבת...

shipper heart

New member
אני יודעת..*שלי כואבת בגלל משו אחר*

אהמ ATW אהמ....אבל היא בהחלמה עכשיו
מצטערת הפרקים של עונה9 משפיעים עלי לטובה *להזכירכם הפרק המדובר ATW זה 824...אני לא מדברת על 901 למרות שגם בו יש רגעי דפיקות....אבל הם גם כמעט מתנשקים שם מצד שני...גרר קליי האידיוט היה חייב להיכנס בדיוק אז...וגם יש את- Mac- What?! Harm- Nothing I forgot how beautiful you are... אני נשפכתי
*

רגע...עכשיו נפל לי האסימון...

מאק אומרת לבונבון שלי שהיא רוצה אותו והוא דוחה אותה?????????? מה???????????????????? ושוף פעם מה?????????????? למה לפעמים הוא כזה בטטה????

shipper heart

New member
כי היא פחות או יותר הייתה עם מיק

והוא חשב שהיא פנתה אליו רק כי היא כעסה עליו וחוצמזה שהם לא היו חברים הכי טובים וכזה אז...וכחוצמזה הוא לא דחה אותה!! את קוראת כמו שמאק שומעת FCOL!!! הוא אמר not yet!! not yet זה אומר שהיא תחכה לו!! ועכשיו ציטוט שמתקשר בLL- Harm- why did you go to him so quickly?! Mac- You've pushed me away what was I suppose to do?! Harm- wait Mac- For how long?! Harm- as long as it takes... בלהההההההההה היא לא הבינה נכון!! he was misunderstood!!! בלה בלה בלה בלה בלעעעעעעעעעעעע

מה?!?!?!?! אז למה הוא לא דיבר ברור?

למה? למה?למה?
אוי'ש...אני לא יכולה לקרוא את הציטוטים האלה. באמת.את לא מבינה איך זה שובר לי את הלב. אני לא סתם אומרת גל.

shipper heart

New member
אני יודעת שאת לא סתם אומרת....אנחנו

צכים להגיש תביעת ענק נגד DPB וTPTB...על פגיעה בנפש השיפרית העדינה שלנו... הוא לא דיבר ברור יותר כי בכל מה שקשור למאק הארם לא יודע איך להתבטא...זה בדיוק מה שהיא שאלה אותו...u just this way with me r u?! yeah...only with u... גרר היאלא הבינה מזה שהיא מיוחדת לו?! אוףף הארם מדבר בשפת קוד כשזה קשור למאק...

מה?!?!?!?! אז למה הוא לא דיבר ברור?

למה? למה?למה?
אוי'ש...אני לא יכולה לקרוא את הציטוטים האלה. באמת.את לא מבינה איך זה שובר לי את הלב. אני לא סתם אומרת גל.

חמודה!! אל תבכי....!! יהיה בסדר!!

באמת...!! ותראי את הפרק מחר.... יש בו גם כמה רגעים שיפריים נורא... :)))) וחוצמזה כולנומ כאן נהיה פה בשביל לתמוך בך!! כל פעם שאת מתייאשת... תחשבי על LL ... או על זה שבאגמי עוזב בסוף....

יש לך אחלה חיים בובה!

תחח.. גם אני חיה על הציטוטים האלה... אני פשוט קוראת אותם שוב שוב ושוב ושוב.... ולעולם אל תזלזלי באהבה שלך לג'אג!~~ זה לא שאין לך חיים .. את פשוט מסורה לדברים שאת אוהבת! שזה מאוד חיובי!!! : ))

shipper heart

New member
חח תודה אבל אני a little over מסורה

חח....אני לא קוראת אותם...אני רואה אותם וזוכרת...ואז אומרת אותם יחד איתם בLL חחחח....אני עוברת עכשיו לראות את LL יומי...או אפילו כמה פעמים ביום...אוףףף

אם זה מעודד אותך... אני בדיוק ככה

עם ריקוד מושחת והפרק האחרון של העונה הראשונה של דוסון קריק... בעיקר הפרק האחרון של העונה הראשונה... יש לי את זה בדיוידי ואני רואה את זה פעם ביום +- ** אהמ אינטרנט איטי אז לא יכולה לראות פרקים עתידיים של ג'אג.. אהמ*** זה פשוט עושה לי כל כך טוב בלב... שאין לי שום סיבה להפסיק לעשות את זה... :))

shipper heart

New member
טע הוא שLL אפילו לא נגמר טוב!!

את קולטת?! חחח אוףףף זה משגע אותי...חח

בסדר.. לא נגמר טוב אבל../images/Emo58.gif

זה ברור לחלוטין שהיא לא תתחתן עם מיק אחרי זה.... וחוצמזה- מה זה משנה איך זה נגמר?????? אחרי הפרק הזה הם כבר לא ליכולים להכחיש את הרגשות שלהם אחד כלפי השני... זתומרת... הם יכולים (וגם עושים את זה די יפה יש לציין) אבל זה כבר out in the open... לא רק ברמיזות וכלמיני כאלה.... וחוצמזה.. לוידעת... אני רוצה לראות את LL כבר!! ולא רק לקרוא את התסריט!!!!

shipper heart

New member
חחחחחחחחחחחחח ראיתי עכשיו את

הנשיקה של LL *טוב ואת הסצנות היפות שמקדימות אותה* בפעם ה196194812 היום והרגע זה עלה לי לראש...מעניין איך ננסי צ'מברס הרגישה כשדיוויד היה צריך להתנשק עם קת'רין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והם בטח עשו כמה טייקים חחחחחחחחחחחחחחחחח היא בטח עזבה את האזור...חחחחחחחחחח אני מתה חחח

עזבי אותך ..יש נשיקה ויש נשיקה....

וזאת לא סתם נשיקה מותק!! זאת נשיקה ש-כמו שנאמר על נשיקה אחרת בתכנית אחרת- יכולה להצית את האוקיינוס האטלנטי!!!!!! זאת ללא ספק הנשיקה הכי לוהטת שראיתי בטלויזיה ב18 שנותי.... את ראית מה זה?? זה טירוף!!! ועוד אני ראיתי רק תמונות!!!! אם אני הייתי רואה את בעלי מתנשק ככה עם מישהי.. הייתי מתחילה בהחלט לשקול פעמיים עד כמה הוא נאמן לי....

harmless

New member
זה בהחלט

נראה ממש טוב-וכן זאת הנשיקה הכי לוהטת שהיתה בטליויזיה-אבל דייויד טוען שהוא לא מתנשק עם לשון-אז ככה שמדובר במשחק מעולה!

למעלה