הפרק של היום!!!!!!!!!

גיל...נכנסת לוועדת חריגים.

רק לך מותר לומר שלמאק יש ציצים גדולים.....חחחח.....
. ...הבטחתי לך שיהיה גן עדן לא?

לתייק את ההודעה הזו.

ח-ג-י-ג-ה!!!!!!!!! גיל הפך לשיפר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עשית לי את הלילה!!! כ"כ הייתי צריכה את-זה!!!!!!!!!!!!!! יש לנו עוד שיפר בחבורה!!!!!!!!! ....ועכשיו....צרור קללות על ברגגגגגגגגגעמבי!!!!! ד"א...זה מצריך שרשור בנפרד-ההכרזה על גיל השיפר...חחח...עומר ימות!

omer landau

New member
זהו בזמו האחרון אני ממש אוהב את

איי גיי יש לו בדיחות והערות שנונות כאלה חחחחח וזה מצחיק שאחר כך הוא כועס על אנשים כי הוא המפקד בפרק הזה הם ניסו להראות שברמבי הגבר במגרש הביתי שלו בהתחלה הוא היה כאילו נחמד כמו תמיד על החיוך המגעיל והמעצבן שלו ואחר כך הוא "נלחם" בהארם לא נראה לי שאני אראה את הפרק של היום בערב לא ישנתי כל הלילה יש לי חום ואני רועד כמו משוגע בהתקף זה מפחיד בטח אני ארדם היון ב שמונה

harmless

New member
איך לעזאזל

אפשר לקחת ברצינות מישהו שלובש מכנסיים קצרים בתור מדים!!! אף לא ראיתי מישהו שנראה כל כך דוחה במדים ואיי גיי הוא מפקד תותח-תמיד יודע מה קורה, כועס כשצריך ותומך כשצריך

omer landau

New member
תודה

לא נראה לי שאני אשאר ער לא הייתי חולה ככה בחיים שלי(לפחות מאז שאני זוכר את עצמי ) אני בקושי מסוגל לזוז כל הלילה רעדתי כמו סוללת רטט של פלאפון זה היה מפחיד אבל אני אחסוך לכם את זה

cjharm

New member
תרגיש טוב!!!!!

בטח יש לך חום.... מסכן! תרגיש טוה ותחשוב על CB!!! (זה יכול רק לעזור!)

omer landau

New member
כן אהה

כן יש לי חום וזה מבאס תודות לכדור נפלא אני מרגיש קצת יותר טוב חבל שאין לי מורפיום חחח

Nushi G

New member
חחחח, תרגיש טוב!../images/Emo101.gif../images/Emo185.gif../images/Emo25.gif

וכתחליף למורםיום אתה יכול להכניס את הראש חזק חזק בקיר- זה עוזר!!!
מנסיון... (*ובאמת שאין פה שום כוונה נסתרת לפגוע בך והכל בא מאהבה!
*)

tomigirl

New member
חחחחחחחחח יואו די אני על הריצפההה

היה פרק קורעעעעעעעע שיו כל הפרק לא יכלתי לנשום מרוב צחוק... והקטע של באד והארייט קורעעעעעעע!!!!!!

harmless

New member
נראה לי שאנחנו צריכים קצת תמונות

של דייויד עם בגד ים...

../images/Emo124.gifטוף...אז תגובה לפרק.

נתחיל מזה שהעניים של הארם היום בלטו במיוחד בשמש האוסטרלית. מה שאי אפשר לומר על השערות שהיו לברגעעעעמבי בגב. איכס

Dark Storm

New member
אכן, אני לא מבין את מאק

מה מישהי שנראת כמו שהיא נראת עושה עם מישהו מכוער כל כך....

עם מה שגל סיפרה לי עכשיו....

מה שהולך לקרות...אני רוצה חיבוקי להארמוש שלי חזק חזק....
אני שונאת את באגמי החרק העלוב והפתאטתי הקורץ והקרציה הזה *שונאת שונאת שונאת*

את מדברת על מחר נכון?? לא על

איזה משהו זוועתי שהולך לקרות בעונה 9 נכון?? ** מחזיקה אצבעות ועל סף בכי**?????

פיו... ממש נלחצתי לרגע....

אמאלה... יווווו זה היה כל כך מפחיד!!!!! גם אני כבר התחלתי לבכות... :((((((((((( את לא מבינה איך נלחצתי... כי גל אמרה כאלה דברים טובים על עונה 9.. ואז פתאום חשבתי שאולי קרה משהו... yikes.... טוב לפחות עכישו אני יודעת שאתם מדברים על מחר.... אני ייבכה כמו ילדה בת 4 מחר... אני בטוחה בזה.... בעיקר בקטע של never look back... אני זוכרת שבכיתי שראיתי את זה לפני שנים מספר... ... ועכשיו בכלל.. שאני כל כך אוהבת את הסדרה... אני צופה למבול נוח במינימום... הממ.. עיניים נפוחות בכלא ביום שלישי בבוקר זה לא מאגניב בכלל....

למעלה