הפרק של היום!!!!!!!!!

shipper heart

New member
אני ראיתי נשיקות יותר טופות...חח

*מתכופפת* זה בגלל שמאק ניסתה להתרחק בהתחלה והארם כאילו היה צריך להכריח אותה להתקרב אליו...וזה הרס אבל אחרי זה...כן דפנטלי חחח... אתם תראו כששניהם יודו סופסוף שהם אוהבים אחד את השני וזה לא יהיה במסיבת אירוסין של אחד מהם תהיה לנו נשיקה עוד יותר טובה חחח...

DROOLING גל...DROOLING.....

אין לי דרך אחרת לתאר את הצפייה לזה... נראה לי שגיל פרש...יש גבול לכמה שיפריות אני יכולה להעמיס על בנאדם אחד ביום אחד.....חחחח....

האמינה האמינה....:)))))))))

אכן דרווווווווווולינג אבל לפי דעתי הקטע הזה שהיא כאליו בהתחלה נרתעה והלכה אחורה.. ואז הוא "שיכנע " אותה עם הנשיקה שלו... זה פשוט הופך את הזה לכלכך הרבה יותר מדהייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייםםםםם אויש אבל את ממש צודקת... i can see it now.... mac: i lov you harm! i always loved you harm:i love you too mack... more than youll ever know... וזהו.. ואז פרק שלם של הנשיקה הכי מטרפת בתולדות הטלויזיה בלכ הזמנייייים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dissclaimer- כל הנכתב למעלה הוא בגדר פנטזיה שלי בלבד.. לא ספויילר ולא ציטוט כלשהוא... :)) ה עוד יגיע... זה עוד יגיע...

חחח...ציימבוקס... מעניית מישו בכלל?

לא אותי בכולאופן.... אני מקווה שהיו כמה שיותר טייקים (בטוח שהיו כי הם מתים אחד על השני גם במציאות...וחוצמזה..ראיתם את הבעל המכוער של מאק? מה נראה לכם שהיא לא תנצל כל אפשרות לנשק את דיויד כמה שיותר?I KNOW I WOULD!!!)

shipper heart

New member
בואי נגיד דבר אחד...

סוזי מקנאה חחחחח בננסי חחחחחחחחחחחחח לא שאני מאשימה אותי או משו אבל בכל זאת.... הבן שלו כזה חמוד חחח

Nushi G

New member
תארי לך רק מה היה קורה ו/או איך הוא

היה נראה אם היה הבן של DJE ו-CB... ממממ מעולה!

harmless

New member
אני כבר מתארת לעצמי את דייויד

כשהוא ביים את הסצינה הזאת... "כן נראה לי שצריך לנסות את זה עוד פעם" "לא מסתדר לי-צריך לנסות שוב" וכמובן את קתרין שמפשלת בכוונה בשביל עוד טייקים:)

shipper heart

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואז הוא הלך לאישתו ותראו מה יצא....וואייט! הוא כזה חמוד חחח

harmless

New member
עם גנים כאלה

איך הוא יכול להיות לא חמוד. הכי חשוב שיהיה לו את החיוך של אבא... הקטן יהיה שובר לבבות רציני לכשיגדל

תחח... מצחיקולה שכמותי ../images/Emo163.gif

כן אני אכן כאן!! :)) ואם אני כבר מגיבה... אני רוצה לציין שלמרות ההתקוטטות הבלתי נלאית בינך לבין גיל... אני חושבת שאנחנו עדים לצמיחתה של ידידות נפלאה ביניכם... בכולופן.. הוא נורא חמוד אלייך...

היי ! היי! ילדה!

מה את מנסה לעשות פה????? להרוס לי את כל החינוך??????רק עכשיו שמתי לב למה שכתבת! שומכלום עד שהוא יהפוך לשיפר! בטח שלא אומרים כזה דבר ע-כ-ש-י-ו! יום לפני בומרנג 2! כשמישהו נגד השיפריות ועוד לפני בומרנג 2 ?????? איפה אתם חיים אנשים????? גיל! תתעורר! אתה תהיה שיפר! תקבל את זה כבר! אל תתן לי להתעצבן עוד יותר היום! מספיק באגמי המאנ**ק! נו...אני צריכה משו שיעשה לי טוף היום.....

Dark Storm

New member
טוב סוזי... ניצחת.

אבל אל תצפי ממני להודעות על כמה הארם חמוד... יש שיפר ויש אהם...

../images/Emo9.gif i rest my case

מה אמרתי לך סוזי?? תראי איזה בונבון.... :)) תח... כל הכבוד גיל!! נרהא לי שאתה מקבל אישור מיוחד להעיר על כמה שמאק כוסית במקום... :))) אבל... צריך אישור מסוזי...

למעלה