הפרק של היום!!!!!!!!!

אוף...אולי נעשה מחר מפגש חד פעמי

אחרי ג'אג? נראה לי שנצטרך קבוצת תמיכה.... AND WHAT THE FUCK IS GOIN ON WHIT MY LL????????? לא מצליחה להוריד את זה כבר פאקינג שבועיים!!!!! אני צ'כה את זה למחר דחוף! גל...אולי תצלמי מהפרק?

shipper heart

New member
אבל לצלם מLL זה לצלם מ50 פרקים

שונים בערך...אני אצלם לך מבאק אין דה סאדל תכף...

shipper heart

New member
אההה את רוצה את הזה של הנשיקה?

הייתי מעלה לך הכל אבל יש לי 105 תמונות שצילמתי לאנימציה חחחחחחחח... אמממממ אני אשלח לך באיציק...להתחבר?

shipper heart

New member
אין לך ICQ?! אבל אני דיברתי איתך

דרכו... אני יכולה לנסות במייל אבל הוא בקושי זז...אין לך אייסיקיו?!

יש אייסיקיו...זה נקרא איציק?

פפפפפפפחחחחח.... איזו בורות.... טוף...נעשה את זה מחר? כי אני עולה...ואחותי הקטנה רוצה ת'מחשף.... קרקעתי לה אותו לכל היום מסכנה...גם לה מגיע קצת...

shipper heart

New member
עונה 9 טוף!! מי לייק עונה 9!! ../images/Emo9.gif

טוף אז רק את הפרקים האחרונים...או בעיקר אותם אבל עדיין

harmless

New member
אל תשכחי

שהבטחתי שיהיו פרקים טובים בהמשך... i never make a promise i can't keep

shipper heart

New member
לא רק את הבטחת...הרבה אנשים הבטיחו

לי וחסר למייג'ור, טומקטקאם ועוד כמה מהחבר'ה שם אם הם לא מקיימים חחח...

גללל? דניאל? ומי עוד פה לא שמתי לב.

אני עולה לישון.... אני פה מ7... אני כבר גמורה . החברים שלי כבר לא מדברים איתי... זנחתי אותם טוטאלית....לגמרי.... אז...רציתי לומר לילה טוף לכולכם...חלומות טופלס
...אנדרלס.
..קלודלס...
.על הארמוש שלנו(היי! להשאיר גם לי!) היה לי יום טוף אתכם היום חברים. I PROBEBLY LOVE U ALL....
. NIGHTY NIGHT....

הממ... גם אני פורשת למיטתי...

כלא מחר... 8 בבוקר... עד 6 בערב!!!!!!! איזה כיף היה בפורום היום~~ :)) טוב אני אסכם את זה בזה שאני מצפה לטוב.... :)) כלמיני אנשים הבטיחו מסתבר... אוהבת אתכם!!!! לילה טוב וחלומות פז( עם הפירוט של סוזי... אנדרלס וכו.. :)))) נשיקוות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וד"א- גיל וסוזי... לכו לראות את ההודעה שלי האחרונה בשירשור "גיל שיפר" נכון לדקה זו... BUENAS NOCHES A TODOS!!

פעם14

New member
רגע רגע רגעעע

לא כל כך מהר... כולם מדברים על הפרק שהולך להיות היום- מה הולך להיות? מה הולך להיות?? אני בהתמטטות עצבין עכשיו!!!!

למעלה