הפרק של היוםםםםםםםםם

הרמוני

New member
חחחחח....מתאים לך

טוב האמת שאני כן קצת נלחצתי כי אני קלסטרופובית בטירוף ודברים כאלה מלחיצים אותי ממש......

טוף...אז AJ ROOOCKS!!!!

יש לו דמות פשוט ענקית! של אבא דואג כזה,שתמיד אפשר לסמוך עליו ולצחוק עליו אפילו איתו עצמו...חחח... פשוט ת-ע-נ-ו-ג! טוף...עכשיו לגבי ממי שלי הארמממ יאמי יאמי יאמ....הוא היה יפיפה היום...איזה יפה הוא,רטוף ,יבש ,במדים ....בלי מדים....חחח... היה פרק מותח ויפה, מבצעי נטו, אבל לדעתי זה מין השקט שלפני הסערה...נותנים לנו עכשיו לקחת נשימה ארוכה מול כל הגהנום שמצפה לנו...HANG ON ....חברים.... מה עוד...?כן...זו גם הסיבה שאפ'חד מהדמיות הזוועתיות לא הופיע היום:ברגעעעעמבי,רנה ו...כמובן לור(איכס)ן. אני לא יודעת אם אני מבסוטה או לא. מה דעתכם חברים? שנתחיל להחזיק ידיים לתמיכה לקראת הדברים הבאים אלינו?

shipper heart

New member
אני חושבת שאני אתחיל לקחת מנת LL

כל יום עכשיו....גאד...איך אני אסתדר עם באגמי?! א-ל-ו-ה-י-ם! ורנה איכס איכס איכס

שנקים מרכז תמיכה? כי לדעתי האייקון

הזה-
הולך להופיע לנו בפרצוף בתדירות גבוהה... גל מה עושים?
(הנה האייקון כבר התחיל לקפוץ לו לבד...אני לא שולטת בזה...)

Nushi G

New member
רק באגמי?? הלוואי שפה היו נגמרות

כל הצרות שלנו (למרות שהוא הסיבה העיקרית להן)... יש את רנה הבלטה, ולורן הקרצייה... אני פותחת מעכשיו קבוצת תמיכה לנפגעי בומרנג- "שלום, קוראים לי נעמה ואני שיפרית נפגעת בומרנג.." *ועכשיו תורכם להגיד-we love you Na'ama!!!"... חחחחחח

shipper heart

New member
שלומלום אני גל ואני נפגעת בומרנג ו-

ATW1/2 ואממ....זהו חחחחחחחחח אה וBeyond the Veil ו-The lost prophacy ו-Friends 921 ואני לא אמשיך..... do you guys love me?! חחח

הרמוני

New member
היי מה איתי, העיקר אני אוהבת פה את

כולם, ותומכת בכם (בעיקר בגלל שאני לא יודעת מה הולך לקרות בבומרנג אבל אני יכולה לנחש) BUT DO U LOVE ME? *מרגישה מקופחת ומסכנה...*

Nushi G

New member
בנות, אני מתקפלת..העיינים נעצמות לי

נתראה מחר!!!! (מחר יום שישי-יש הרבה זמן לדבר!!!!)*איזה יופי!!!*
Good night everybody and sweet shippers' dreams!
*מה אתם אומרים על הברכה שלי? היא כבר נעשתה משהו קבוע פה לא? אתם רוצים שאני אמשיך איתה?*

יואו...אני כ"כ מפחדת...../images/Emo5.gif

אני אפילו לא יודעת מה הולך להיות בבומרנג...ואני מתה....אני לא יכולה...אולי נחרים את הפרק? פשוט נעשה הפגנה מחאתית כזו וכולנו יחד לא נסכים לקחת חלק בפרק שכזה(שיגרום לנו נכות נפשית)ופשוט ביום ראשון ב-23:20 כולנו נכנס לפה ונעשה לנו פרק בומרנג משל עצמנו...אני כבר יכולה לנחש מי יקבל את הבומרנג שלו מלא קקה על הידיים:ברגעעעעמבי,רנה,וצייימוקס
(איכס...תפסיקי להדחף לסט ...גררר...
) מה נראה לכם?

shipper heart

New member
לא מסוגלת....צכה מנת הארם לפניהשינה

אה בעצם אני לא צכה ללכת לישון מוקדם חחחח אבל עדיין

למעלה