הפרק של היוםםםםםםםםם

omer landau

New member
הפרק של היוםםםםםםםםם

הפרק של עכשיו נראה פרק יפה כל פרק שמתחיל עם אונייה או משהו בסגנון יפה השיר פתיחה לה לה לה לה לה נתראה אחרי הפרק בייייי

cjharm

New member
הקטע עם רנה

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההההההה!!! "אני חושבת שחיה קטנה מתה במשרד שלך

cjharm

New member
אני יודעת מה הבטחתי

אבל.... אני עדיין קצת חולה ונרדמת SEE U מחר!

Nushi G

New member
אני חושבת שראיתי את הפרק הזה 3

פעמים בערך... חחחחחח בכל אופן, יש פה מישהו???

shipper heart

New member
פרק אדיר!!! אבל נמאס לי פרקים נהיים

שקופים מדי...זה היה פשוט ברור שהצי'ף הוא זה שרצח...ואני לוידעתי את זה לפני...אוףףףף אני מתה מזה חחחח האדמירל היה כ-ל כ-ך מצחיק!! אני באופן כללי נקרעתי כל הפרק הזה...אני בספק אם אמא שלי ישנה בגללי חחחחחחחחח הארם היה כזה חמוד *דההה*
איך אני אוהבת אותו בסרבלים...חחח למרות שהסרבל טיסה יותר יפה לו מהכחול הזה...מצד שני לפחות זה לא הכחול של הCIA...כחול כזה זה כמו החולצה שנתנו לנו בצפונבורי השנה..איכססס כזה צבע לא מתאים!! מאק דאגה להארם כל כך
אוףףףף למה הוא אמר מה שהוא אמר על הפרי?! what have we done wrong that they did it to us?! אני רוצה כבר עונה 9!! הא הא אני נהיית אופטימית יותר ויותר לגבי העונה הזאת...חחח אבל ברצינות הרבה זמן פרק לא הצחיק אותי ככה..חחחחח אחלה פרק ו-גו איי.ג'יי.!! הוא פשוט ע-נ-ק JMJ RULZ!!! ואיזה רגעים יפים...אני מתה חחחח רק חבל שהם עומדים להיגמר בעעעעעעעעעעעעע

omer landau

New member
בכמה מילים ואני זז לישון

פרררררררררררררררררררררררררק יפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפה היה פרק ממש ממש ממש יפה כל מיני דברים מגניבים זה היה מצחיק שהוא חשב שהוא הזיז את הארון אבל זה בגלל שהם שינו כיוון זה הצחיק שהוא אומר לו אמונה חחחח יש לי עוד מלא מה להגיד אבל אני אעשה זאת מחר ביי ביי לילה טוב

Nushi G

New member
אני צריכה לזוז עוד כמה דקות-

הולך להיות לי יום ארוווווווווווווךךךךךךךך מחר... בעעעעעעעעעעעעעע

shipper heart

New member
*מחייכת חיוך גדול גדול גדול...* אחח

כואבות לי השפתיים חח *מפסיקה*

shipper heart

New member
*תפסתי!* *מדביקה על הלחי* חחחח

חח איפה סוזי? מישו יודע? שאני לא אחכה לה סתם עד 3 חחח

Nushi G

New member
לא יודעת, אין לי מושג...

אני לא יכולה להשאר היום עד מאוחר כי יש לי יום סידורים מחר שמתחיל בשבע בבוקר... אז לצערי אני אאלץ להשאיר אותכם לבד..

shipper heart

New member
שארי עוד קצת ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

אה ומצאתי את הנעדרת *סוזי* חח

למעלה