הפרק של היוםםםםםםםםם

NEVER IN YOUR LIFE! יום חמישי הוא

היום שלנו כל השבוע אנחנו נותנות מאיתנו לכככככולם....יום חמישי:שלנו! ד"א ...אז את תתחילי לעדכן לנו את הפורום?(
אומר לך משהו?)

shipper heart

New member
אני עוזרת....אני צכה לעשות סיכום

כזה של מה שקרה מאז העידכון אבל רוב מה שהיה פה זה מלחמת עולם 3 חחחחח

חחח... מה לעשות שיש פה מין קופי

מסוימם שדורש את זה ?גל...אני מצטערת...לא יכולתי לעמוד בזה...האצבעות שלי פשוד דרשו להקליד להם השפלות...חחח.... חוצמזה...אני יודעת שתעשי עבודה מעולה , כי את כזאת שיפפפפפפפפפפפפרית....אני נמסה....
.

Nushi G

New member
אנ ידווקא לא נלחצתי, כי ידעתי בדיוק

מה הולך לקרות... חחחח נכון היה מצחיק הקטע בסוף כשמאק אמרה שהם ידעו שהוא לא מת בגלל "הנסיון שלה" עם הקומאנדר??? Double meaning maybe??? חחחחח

shipper heart

New member
חחחחח הלוואי והיה שם דאבל מינינג...

אבל לפחות עד הבייבי דיל...לא ממש...

shipper heart

New member
באמת?! אז כנראה לא ראית אדריפט...

או ATW כשהיא מנשקת את האידיוט...בעעע

Nushi G

New member
דווקא ראיתי... ורגע, רגע, רגע!!!!!

יש משהו שאת יודעת על הבייבי דיל ואת לא מספרת לי!?!?!?!?

shipper heart

New member
אני יודעת שראית חחח זה לא היה אלייך

חחח...ולא אין שומדבר שאני יודעת על הבייבי דיל ואני לא מספרת לך...חוץ מזה שזה השנה אבל את כבר יודעת את זה...

Nushi G

New member
זה השנה אם את מדברת על עונה 9...

ואת זוכרת את ההבטחה שלך לעדכן אותי בכל דבר חדש שאת יודעת כן?? כי אני לא רואה את הפרקים החדשים, אבל בכל זאת אני לא יכולה להתאפק ואני חייבת לדעת מה קורה ולדעת שיהיה סוף שיפרי!!!

shipper heart

New member
אני מן הסתם מדברת על עונה 9...ואל

תדאגי...חחח את יודעת רק שמטי גרה עם קואטס בבניין של הארם והארם ומאק כאילו חברים שופעם נכון?! אה והארם מחפש בית....אבל מי לייק היא לופט!

Nushi G

New member
כן, אני מודעת לכל זה..../images/Emo58.gif

אבל לא הבנתי בדיוק איך הם נהיו חברים שוב... מה, רק בגלל שהיא עזרה לו עם מטי?? מה עם ווב? (stupid stupid stupid stupid slimebaal webb!!!) ?? הארם סלח לה? הוא שהוא הבין שהקטע הזה לא היה רציני??

harmless

New member
../images/Emo58.gif

כן היא באה לקראתו, עזרה לו להשיג את מטי והוא כמובן מאוד מודה לה על זה. היא עדיין עם וואב- לא שרואים אותו אבל הארם מזכיר אותו בערך כל 5 שניות-כי הוא מקנא. אבל לדעתי כל העניין עם וואב לא יחזיק הרבה זמן. מאק די מעוצבנת שהוא הולך undercover בלי להגיד לה. איך אפשר לסמוך על בנאדם כזה. ובכלל היא מתחילה לראות את הצד האחראי של הארם, ואת העובדה שהוא מוכן למחויבות. הכל יהיה טוב- הבטחה שלי!

harmless

New member
את יודעת...

לא חשבתי שהם בכלל יזכרו את הבייבי דיל- אבל מכיוון שהם הזכירו את זה כבר איזה לפחות 3 פעמים מאז- נראה לי שיש למה לצפות. אני מאוד אופטימית היום ואני הבנאדם הכי פחות אופטימי בעולם!

הרמוני

New member
חחחח איזה מצחיקות אתן....

ראיתי את הפרק אבל מזמן אז לא זכרתי מה קורה בסוף, אבל זה ברור שהארם לא ימות, כאילו דה....

shipper heart

New member
זה די ברור שהארם לא ימות כי כאילו

את רואים עכשיו את העונה שאחרי זה
ואני את העונה ש4 עונות אחרי זה *הא?!* חחח

למעלה