הפרק השבועי

Benjamin Turner

New member
נההה, אני לא שותה אלכוהול בתקופת

הבחינות (גם אם אפקטיבית אין בחינות, ומהבחינה האחרונה הוציאו אותנו למקלטים).

randomguy

New member
לא קמרון ולא האוס חיים במציאות,

לשניהם תפיסות עולם רחוקות ממה שיש לאדם ממוצע, שאפשר להגדיר מציאותי. האוס מתיימר להיות יותר מציאותי, אבל להגיד למשל שאין כזה דבר אדם נשוי באושר, זה אולי מה שהוא רוצה להאמין כי הוא לא מאושר, אבל זה לא מה שרוב האנשים חושבים. ד.א. למה את משתמשת באיקונים סתמיים בכותרות שלך? תכתבי שורה מרכזית או שורה ראשונה מההודעה שלך בכותרת במקום זה.

Benjamin Turner

New member
טוב, אחרי צפיה שניה בפרק, אני הבנתי

אחרת. לדעתי היא התכוונה לכך שבנישואין כאלה, בורות היא אושר (כלומר עדיף היה לבעל לא לדעת שאשתו מנסה לרצוח אותו, עדיף היה לאשה מהקליניק לא לדעת שבעלה בוגד בה וכן הלאה). אגב, מישהו יודע אולי מה מייצגת הX בDDX?

Benjamin Turner

New member
כן, וDDX זה קיצור של differential

diagnosis (אבחנה מבדלת), אבל לא ענית לשאלה (מה מייצגת הX).

randomguy

New member
ה X היא חלק מה DX, זה כמו

וכו' שזה קיצור של וכולי, אז תשאלי מה מייצגת הו"ו? היא לא מייצגת כלום בפני עצמה.

Benjamin Turner

New member
הD מייצגת diagnosis, והמילה

diagnosis לא מכילה X (בניגוד למילה וכולי, שמכילה ו').

randomguy

New member
DDX זה ראשי תיבות של D ו DX

אבל DX זה לא ראשי תיבות, זה ניק, שם כינוי, לדיאגנוזה, ולכן ה X לא מייצגת שום דבר ממש כפי שכשמקצרים את השם אריאל לאריק האות "ק" לא מייצגת שום דבר במילה אריאל. אני מבין שאת לא לומדת רפואה נעמה, כי בחורה שלומדת רפואה ולא מבינה את זה, כנראה שהיא בלעה יותר מדי פליטות זרע של כלבים ופחות מדי ספרות רפואית

randomguy

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif ההערה על מי שלומדת רפואה

לא היתה קשורה עליך כמובן
כיוון שאת מעריצה של האוס, ואני מבין שגם של ER לא?, אז את כבר עכשיו יכולה להחשיב את עצמך קצת רופאה
ואני בטוח שגם אם תהפכי לרופאה ממש תשארי נחמדה וצנועה כמו שאת, ולא כמו מישהי שפגשתי פעם, שכנראה העובדה שהיא לומדת רפואה הפכה לשחצנית בלתי נסבלת.

Benjamin Turner

New member
זו לא בושה לומר "אני לא יודע". מה

שבטוח הוא שסקרנות ורצון להבין דברים לעומקם=>תכונות רצויות מאוד לרופא, בעוד שקבלת דברים כפי שהם מבלי להבין את פשרם=>תכונות רצויות אולי למזכיר, מנקה רחובות ושאר מקצועות חסרי מעוף. ברור כשמש שהתסכול והקנאה מעבירים אותך על דעתך. לא שיש לקנא, אבל היי, מי אני שאפריע?
ולמי שבכל זאת רוצה לדעת מה פשר ה-X, מסתבר שזו תוספת נפוצה למדי (מתווספת גם לסימון המקובל למרשם-Rx), אשר נובעת מכך שבעבר המילים מרשם ודיאגנוזה יוצגו ע"י האותיות R ו-D (בהתאמה) עם קו חוצה בפינה הימנית התחתונה של האות. עם המעבר לדפוס, הקו החוצה הנ"ל פשוט "תורגם" לאות x.

randomguy

New member
בעונה הקודמת קמרון היתה ממש מעריצה

של האוס בצורה עיוורת, אבל גם הרצון שלה לתקן אותו ליותר מאושר ויותר טוב היה פאקטור. שילוב של שני הדברים האלו גרם לה להימשך אליו.

randomguy

New member
סטייסי היתה ממש מעצבנת!

גם הדמות וגם השחקנית...ליהוק גרוע במיוחד...היא נוראאאאאא משעממת! שום כימיה בין האוס לסטייסי לא נצפתה, בגלל השחקנית! קמרון קצת משפיעה על האוס, אבל גם האוס משפיע על קמרון...זה עובד בשני הכיוונים.

Benjamin Turner

New member
טוב, כאמור אני דווקא אוהבת את סילה

וורד. אבל הדמות באמת לא משהו, ובאופן כללי משהו שם לא עבד. האוס משפיע על קמרון? נמק, הסבר, פרט והדגם בבקשה (אני טירונית האוס ובעצם לא ראיתי את רוב הפרקים).

randomguy

New member
גם אני אהבתי את הפרק היה בו שילוב

של תעלומה רפואית ותעלומה פלילית. יחסי האוס\ווילסון על אש גבוהה. ועוד הרבה סיבות שאני לא זוכר כרגע. הקטע של האוס וקמרון...היתה אווירה לוהטת אבל בסוף זה לא יצא כל כך לוהט, ובכל זאת היה מדליק!
מצרים, זה קרוב גיאגרפית אבל לא קרוב באמת, מה שהיה קרוב באמת זה כשהאוס אמר שאם הוא מתפוצץ במסעדה הומה, הוא לא רוצה 72 בתולות אלא ערימה של הדברים שווילסון בישל! זאת כבר האמירה האנטי-טרוריסטית השנייה של האוס העונה! כל הכבוד!

למעלה