הפרק השבועי

Benjamin Turner

New member
כן, זה היה משעשע, רק שלא ממש אנטי-

טרוריסטי
מה היתה האמירה האנטי-טרוריסטית השניה?

randomguy

New member
וודאי שזאת היתה אמירה אנטי-טרוריסיט

ית. בצורה הצינית שהאוס מדבר, הוא הסתלבט על האמונה האיסלאמית בגורל השאהידים שמופצצים את עצמם במסעדות הומות אדם. לא אמירה של פוליקאי, אבל אמירה האוסית, מרומזת וסרקסטית. השנייה היתה השוואה של מהלך מחלה וטיפול בה להתארגנות טרור ומאבק בו בפרק של הבחור שנפל מהגג של קאדי.

Benjamin Turner

New member
ואו. התחלתי לענות אולם לאור התגובה

הזו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1431&msgid=82155672 שלך החלטתי שחבל על המאמץ. ראה את עצמך פטור מלענות לי או להגיב להודעותי בכלל. בכל מקרה, אני בטוחה למדי שהפורום פתוח לכל מי שאוהב את הסדרה, ללא הבדלי דת, גזע, מין, מנין פרקים שנצפו ו/או ידע, ולכן לא מתכוונת ללכת לשום מקום למרות בורותי המחפירה.

randomguy

New member
לא התכוונתי לתקוף אותך בשום צורה

אני מתנצל אם זה היה נשמע לך ככה. פשוט שאלתי שאלה ישירה בכוונה לקבל תשובה ישירה. וודאי שאת יכולה להשתתף בפורום, אני רק קצת חושש שאם את לא בקיאה בפרטי הסדרה, את עלולה למשל לכתוב ספוילרים ודברים כאלה.

Benjamin Turner

New member
שאלת שאלה וקיבלת תשובה-אני אוהבת

את הסדרה ומעוניינת ללמוד עליה עוד ולקרוא דעות של אנשים אחרים עליה בכלל ובפרט, בדיוק כמו כולם כאן, אני מניחה. חוסר הידע שלי בהחלט עלול לגרום לי לראות דברים בצורה שגויה, ובמקרה כזה אשמח מאוד אם יציינו זאת בפני. לא נראה לך קצת אוקסימורוני שמישהי ש*לא* בקיאה בפרטי הסדרה תכתוב ספוילרים? אך אם אתה חושש, אתה מוזמן להתייחס לכל הודעותיי כאל ספוילר (למעשה, אתה מוזמן לעשות כך בכל מקרה. הגישה שלך ממש מחורבנת, אני חייבת לציין, ונחלת הצלחה מרובה בלגרום לי להרגיש בלתי רצויה).

Benjamin Turner

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אגב, את מנהלת את הפורום של אחת מסדרות הספרים החביבות עלי (עד כדי כך שלחתולים שלי קוראים הארי ופוטר
).

Benjamin Turner

New member
אכן, לפני זמן רב ולתקופה מוגבלת.

הפורום שלכם אחלה, אלא שהוא לא ממש מיועד לבני גילי. לזקנים יש פורום אחרים

randomguy

New member
האוס ופיני גרשון - מסתבר שיש מכנה

משותף די רחב!
אוקיי, תשמעו קטע: בפרק האחרון האוס גילה הבנה מיוחדת בדרגות השונות של גווני העור החום (בקשר לנמלה, אבל הוא דיבר אנשים), גם פיני גרשון גילה הבנה דומה (אמירה אומללה שלו, עדיף לא לפרט). חוץ מזה שניהם חושבים את עצמם לכמעט אלים ונחשבים כאלו על ידי אחרים. וגם לשניהם פה גדול ושניהם אומרים כל מה שעולה בדעתם בלי שום סייגים ועקבות! ושניהם בדרך כלל מצליחים ויש להם גם מזל לדרך כלל. מכנה משותף די רחב!
אבל האוס גאון ושנון ופיני גרשון די טיפש (חוץ מכדרוסל) ומדבר בחוסר טעם...אז יש הבדל גדול!

randomguy

New member
עד כאן ממני ליומיים הקרובים..

אין לי זמן עד למחרתיים וכנראה לא אכתוב שום הודעה יותר היום ומחר, אז אני אצא מהשיער שלכם (מה שנשאר ממנו) עד ליום רביעי (או חמישי). ביי!

neurotica

New member
מקווה שלא תחשבו שאני טיפשת

לא ממש הבנתי את כל הקטע שהלך במשרד של קאדי עם החולה מהקליניק, ההרפס, ואשתו. איך האוס הצליח להוכיח לאשתו של האיש שהאיש בגד בה? |סמיילי טיפש|

Hieros Gamos

New member
הוא נתן להם תירוץ- להידבק מההרפס

ע"י ישיבה בשירותים ציבוריים והבעל קפץ על התירוץ ואז האוס אמר שרק אם הוא רצה דרך מילוט הוא היה קופץ על התירוץ והאישה שלא הייתה צריכה להוכיח כלום עדיין חשבה שזה בולשיט

Benjamin Turner

New member
או ליתר דיוק-הפוך

ההוכחה היא העובדה שהאשה לא קנתה את התירוץ. אליבא דהאוס, רק מי שחף מפשע ידחה את ההזדמנות הזו "להינצל". כלומר, אם האשה היתה קונה את התירוץ, זה לא היה מוכיח שמישהו מהם בגד-רק ההפך נכון. לראיה, רק אחרי שהיא אמרה שזה בולשיט, האוס אמר "לעזאזל, הייתי בטוח שזה מיאגי" (ציטוט לא מדויק).

dogster

New member
לא הבנתי משהו

איך האישה שהרעילה את בעלה לא הורעלה בעצמה? כמו שהוא נספג לו באוכל או כשהיא נגעה בו, הוא צריך להיספג לה בידיים ולהרעיל גם אותה לא? ואם היא כ"כ רצתה שהוא ימות, למה להזעיק עזרה שעוד שנייה הוא נחנק?

Benjamin Turner

New member
קודם כל, לא בטוח שספיגת זהב דרך

העור גורמת להרעלה, שלא לדבר על פגיעה סיסטמית כמו בספיגה דרך מערכת העיכול. גם אם כן, זה מן הסתם ענין של כמויות. הרי כפי שנאמר בתכנית, תערובת הזהב הזו בכלל משמשת כתרופה (לדלקת פרקים), כך שבכמות מתאימה/צורת ספיגה מתאימה היא מן הסתם לא רעילה. לגבי הזעקת העזרה, יש לפחות שתי אפשרויות שאני יכולה לחשוב עליהן: מנקודת מבט קרימינלית, אפשר לטעון שהיא כנראה ידעה שיתעוררו שאלות מדוע היא לא הזעיקה עזרה. עדיף לה שבעלה ימות ממחלה פסבדו-אידיופטית, שמורידה ממנה את החשד לגמרי. מצד שני, זו לא בדיוק אשה שפויה. קשה להאמין שהיא סתם שיחקה אותה איכפתית כשהכליות (או הלב, או הריאות) של בעלה קרסו-אפילו האוס הסקפטי האמין לה. יכול להיות שהיא סובלת ממחלה פסיכוטית כלשהי, למשל מינכהאוזן באמצעות צד שלישי.

למעלה