הפרק השבועי

Hieros Gamos

New member
לא שמת לב לזה?! הגבות שלו

תמממיייד נמצאות באותו מצב- אחת הגבות מורמת במין ספקנות מתנשאת כזאת. גאד אני שונאת את זה

sweet shir

New member
חחחחחחחח אני אשים לב לזה בפעם

הבאה.. פשוט שיש אנשים הרררררררבבבבבבבבבבבבההההההההההה יותר יפים ממנו על המסך.. אני מעדיפה שלא להתבונן בו..

randomguy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מי בכלל מסתכל על פורמן?

randomguy

New member
../images/Emo6.gif "גבה מורמת בספקנות מתנשאת"

זה פיוטי!
גם אני שונא את השחצנות של פורמן, שחושב לעצמו לפעמים שהוא לא פחות טוב מהאוס! עכשיו כשסטייסי המעצבנת עפה, פורמן הכי מעצבן

olga131

New member
ניצול שירשור - חדשה

היי כולם..קוראים לי אולגה ואני בת 15 חולה על האוס כמוכם..חח..מקווה שתקבלו אותי..:)

randomguy

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

מקבלים פה כל מעריצי האוס בברכה! רק צריך לקרוא את הודעת המנהלת בראש הדף (או תקנון הפורום).

lovely max

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo66.gif

אנחנו אוהבים אנשים חולים ואנשים שחולים על הדברים שאנחנו חולים עליהם. אז את מתקבלת בברכה פעמיים.

lovely max

New member
love love loooove

אין לי מושג מה היה בפרק הזה שגרם לי לאהוב אותו !!!!! כל כך. אני רק יודעת שאת המונטאז' המוסיקלי של Love and Happiness בסוף אני אוכל לראות שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב. כה מושלם. זאת רק אני או שהקטע בין האוס וקמרון היה די...לוהט? וגם בין האוס לאשה ה"נימפומנית" בשירותים של הבנות. אז האוס חי בילדותו במצרים... קרוב אלינו :) אני שמחה שמספרים לנו עוד חתיכות היסטוריה האוסית. בכל מקרה הפרק הזה עשה אותי בחורה מאושרת. לא צריך הרבה,הא?

Benjamin Turner

New member
לוהט ../images/Emo6.gif כולה החזיקו קצת ידיים

מה שכן, אני בהחלט הפכתי לתומכת האוס/קמרון, במיוחד לאור העובדה שהסצינות האחרונות עם סטייסי היו די גרועות ובתכלס לדעתי אין כל כך כימיה גם בין השחקנים (ע"ע הסצינה הסגולה, וסצינת המיטה
). אני לא ממש רוצה שהם יהיו ביחד (אלוהים, זה יהרוס את הסדרה בוודאות), אבל שיתקרבו קצת כדי שהוא יושפע ולו במעט מהמתיקות שלה. הוא באמת ירד מהפסים בפרקים האחרונים, והאוס לגמרי לא שפוי=!מואי כיף.

lovely max

New member
מבטים... הכל במבטים.

אפילו לא נגעו,אני חושבת. מסכימה איתך בנוגע לכימיה בין השחקנים של האוס וסטייסי. כמה שהם שחקנים טובים, משהו אמיתי היה חסר. אבל אני לא יודעת שה"מתיקות" או הנאיביות של קמרון ישפיעו עליו. השקפות העולם המנוגדות שלהם, והמאבק ביניהן (שלרוב מסתיים בניצחון של השקפת העולם של האוס, כמה נכון או לא נכון במציאות) הם אחד מהדברים הבסיסיים בסדרה. למרות ששניהם מגיעים מאותו מקום: הם רוצים להאמין.

Benjamin Turner

New member
נגעו, נגעו, צפי שוב בסצינת העברת

הכסף
זה לא ענין של שחקנים טובים-יו לורי שחקן מצוין לכל הדעות, ואני אוהבת גם את סילה וורד, אבל כשאין כימיה אז אין כימיה. אני חושבת שהמתיקות של קמרון כן משפיעה עליו, אפילו כבר עכשיו, במובן זה שאל מול הביקורת שלה והציפיות שלה ממנו כאדם יותר קשה לו להיות לגמרי בלתי אכפתי (לא שהוא לא מצליח בסופו של דבר, אבל יותר קשה לו). השקפות העולם של שניהם די קיצוניות, ומטבע הדברים המציאות עוברת איפשהו באמצע, אבל לא התכוונתי להשקפת העולם של האוס, אלא בעיקר להתנהגות שלו, וליצר ההרס העצמי שלו. אני חייבת לציין כאן שלא ראיתי את העונה הראשונה וגם לא את כל פרקי העונה השניה, כך שיכול להיות שאני מפספסת את הבסיס, אבל זה הרושם שקיבלתי מהפרקים בהם כן צפיתי. חברה אמרה לי למשל שבעונה הראשונה קמרון נדלקה על האוס מרחמים, בעוד שאני אישית בכלל התרשמתי שהיא מעריצה אותו ואת הגאונות שלו (גם אם לא את הגישה שלו לחיים) ומסתכלת עליו מלמטה, לא מלמעלה. אגב, לא ממש הבנתי את הפואנטה של האמירה של קמרון ("ignorance is bliss"). יכולה להסביר לי?

lovely max

New member
|קוקה קולה|

הכוונה שלה לדעתי, שאולי היה עדיף לה לא לדעת שהאוס צדק במקרה הזה, ולא להתאכזב, כי נישואים שנראו אידליים מבחוץ בעצם כל כך דפוקים מבפנים. (אולי יש פה גם הפניה למאטריקס- קמרון חיה בעולם של אשליות והאוס בעולם האמיתי.) אגב, זה לא ממש נכון שקמרון פיתחה קראש על האוס מרחמים- הוא אמר את זה לה. (זה קשור לרקע של קמרון שאולי את לא מודעת אליו.) אני חושבת שההתנהגות שלו משתנה כשהוא במערכת יחסים רומנטית- לא משנה עם מי. רומנטיקה מראה את הצד העדין של האוס.(הצד ה*מה* שלו???)

Benjamin Turner

New member
אה... היא התכוונה לעצמה! חשבתי שהיא

אומרת את זה עליו. תודה
זו בדיוק הנקודה, ולכן אני לא רוצה לראות אותו במערכת יחסים רומנטית עם *אף* אחת, אפילו לא עם קאדי, כי או שזה יהיה לא אמיתי ולכן לא ישנה אותו (ואז מה הטעם בעצם?) או שזו באמת תהיה אהבה ואז הלך עלינו. מה פספסתי לגבי הרקע של קמרון? אין לי בעיה עם ספוילרים, קדימה או אחורה
. אני יודעת רק שהיא נישאה לבחור גוסס. לא הבנתי למה התכוונת-מה זאת אומרת שהוא אמר את זה לה? אמר *את מה* לה? בכל אופן, אני לא יודעת אם זה נכון אם לאו, רק סיפרתי מה חברה שלי סיפרה לי (כאמור, לפי העונה השניה זה לא נראה לי הגיוני).

lovely max

New member
|אייס קפה|

כן, קמרון נישאה לבחור גוסס מסרטן כשהיא ידעה שהוא חולה בסרטן וזה סופי. (וגם, תוך כדי שהיא טיפלה בבעלה בביה"ח, היא התאהבה בחבר הכי טוב שלו, אבל היחסים ביניהם לא מומשו.) כשקמרון והאוס יצאו לדייט והיא שאלה אותו מה הרגשות שלו כלפיה, הוא אמר שהיא מחפשת אנשים פגועים (damaged) וזאת הסיבה לדעתו שהיא מתעניינת בו. "I'm perfect for you" זה היה מקור בשבילו לבדיחות עליה. גם בפרק הנוכחי: "He's getting more attractive by the minute"... יש כמה אפשרויות באמצע בין משהו לא אמיתי (חד צדדי או חד פעמי) לבין אהבת נצח. אני מקווה שהתסריטאים ישתעשעו עם זה בעונה הבאה..

Benjamin Turner

New member
אני עושה עליך רושם של אדם צמא? ../images/Emo6.gif

לא דיברתי על אהבת נצח, גם "סתם" אהבה ממומשת תהרוס לדעתי, אבל מילא. למה היא התחתנה עם אותו בחור? היא יכלה גם רק להיות אתו ולטפל בו, לא? כאילו, אם המטרה שלה היתה רק לעזור ולתמוך בו.

lovely max

New member
|תה ורדים ודובדבני בר|

לא יודעים, אולי כדי לנחם אותו לפני מותו? אולי כי סטטוס של אלמנה יותר סקסי בעיניה מרווקה? אולי כי היא אוהבת את הסרט "A walk to remember"? לא יודעים עליו שום דבר (חוץ מאיך שהוא נראה. לא משהו.) לא יודעת,אולי :) אגב, על שם מי הניק שלך?

Benjamin Turner

New member
אוי, זה ניק מפדח במיוחד ../images/Emo163.gif

זה על שם אבא של קול טרנר, aka השד בלתזור בסדרה "מכושפות", שפעם הייתי מכורה אליה. מדובר בשד למחצה, ואביו מייצג את החצי הטוב שבו. הבעיה שהרבה יותר מדי אנשים מכירים אותי בניק הזה, מה שמקשה על החלפתו. אם כבר, תני איזה רדבול ללא סוכר (פסבדו-תקופת בחינות
)

למעלה