הפרק השבועי

sweet shir

New member
אויייי נוסטלגיה לג'קלין. ../images/Emo4.gif

המורה הפסיכוטית לביולוגיה.

תגובה כימית של החומר שהאוס הוציא

מהקופסא בבית שלו עם הזהב שהיא פיזרה על האוכל של בעלה ובכך הרעילה אותו... התגובה הכימית כנראה מתבטאת גם בצבע סגול.

Hieros Gamos

New member
משום מה המון המון תגובות כימיות

מתבטאות בסגול... גם פנול פתלאין הופך לסגול (במגע עם בסיס
) עקפתי אותךךך *בוגרת בשעות הלילה המאוחרות
*

lola666

New member
לא אהבתי את הפרק!

ממש התבאסתי שלא היו לזוג הזה בבאמת נישואים מאושרים, אבל זה היה קצת צפוי שהאישה הורגת את בעלה(היא נראת שטנית כזאת). אממ אהבתי את העוזרת ליידי (השם חמוד והקטע שהאוס חיפש את התיבה היה מצחיק). ווילסון מבשל?? למה לעזזל אישתו עזבה אותו, גם רופא וגם מבשל ונחמד לעוזרת (לא יותר מידי נחמד אני מקווה), טוף אני לא הייתי עוזבת אותו בחיים!! ולבסוף הקטע האחרון עם ההרפס הסוף היה דיי מעצבן ציפיתי שהאישה תחטיף מכות רצח לבעל, אבל היא עזבה אומנם בצעקות. אחד הפרקים הפחות אהובים עלי, הסוף שקמרון נותנת להאוס את הכסף ואומרת את המשפט הזה, עשה אותי ממש עצובה והשיר בסוף היה מושלם.

LoLo16

New member
איזה משפט היא אמרה? פספסתי

אני לא ממש אוהבת את הקטעים ביניהם...

יותר מדי תבניתי...

אני מתחילה קצת להתבאס כי חלק מהאהבה שלי לסדרה זה הבלתי צפוי- ההפתעה כל פעם מחדש- שהעלילה מטורפת כל שניה יש דעות וספקות ואולי זה זה ואולי זה זה- ובסוף יש מסקנה ופיתרון מטורף הכי לא צפוי.. (ראה ערך הדוגמנית עם ה....., אישה שמרעילה את בעלה אחרי הדגמות של זוגיות מדהימה..... שחייינית בת 12 בהריון וכו וכו וכו...) אבל בזמן האחרון אני שמה לב יותר ויותר שיש את כל הספקות לגבי מחלת המטופל הראשי, האוס פותר את העיות של המטופל בקליניק די בקלות ואז בסוף איכשהוא המטופל בקליניק קשור למטופל הראשי, האוס אומר משהו למטופל בקליניק עוצר לרגע, מעקם את הראש לצד שמאל בוהה באוויר וחושב ואז מביט קדימה ו"דוהר" למטופל הראשי בידיעה מה הבעיה- זה מתחיל להיות צפוי ואפילו קצת משעמם! למה לא יכול להיות שני מקרים שונים ולא קשורים בכלל בין הקליניק למטופל הראשי! העם דורש גיוון!

Hieros Gamos

New member
אמממ את כנראה לא שמת לב לזה שיש

קשר בין המטופל בקליניק לבין הPOTW לפני אבל גם בעונה ראשונה המון המון פעמים היה את זה...פשוט רק עכשיו את שמה לב...

randomguy

New member
זה קלאסי בהאוס שהקליניק קשור ל POTW

בהמון פרקים זה קורה וזה כל כך נחמד כשרואים איך האוס מקבל את ההשראה לפתור את הקייס של החולה השבועי!!! הפעם זה היה מיוחד....אם מישהו שם לב היו שני קישורים בין הקליניק ל POTW. אחד זה כשהאוס קיבל את הרעיון שאולי האישה רוצה לפגוע בבעל, והשני זה הזהב. אם אנחנו היום בקטע של כימיה אז היה קשר קוולנטי כפול בין הקליניק לבין ה POTW! אהבתי את זה...זה היה מיוחד...אקטרה-קלאסי-האוסי!

Hieros Gamos

New member
אני לא מאמינה שאמרת קשר קוולנטי

כפול בקשר להאוס. מה שאני אמרתי פשוט היה קשור לכימיה. זה היה לא נחוץ בעליל

randomguy

New member
עד כדי כך את לא אוהבת כימיה? ../images/Emo6.gif

ראיתי שהכימיה חוגגת השבוע אז השתמשתי במטפורה מכימיה, לפני שבועיים בפרק על הדוגמנית, זה היתה מסיבה של ביולוגיה. אני מגוון. טוב אני אשתדל לא להזכיר כימיה יותר
ומה דעתך על זה שאמרתי שהקשר הכפול (אוקיי, לא קוולנטי!) היה "אקסטרה-קלאסי-האוסי" - נחמד לא?

Hieros Gamos

New member
כימיה זה נחמד...כשלא לומדים את

זה עם המורה שלי וכשלא צריכים להיבחן בזה ולחשוב על זה ולהגיד על זה משהו
ופשוט, שנינות לשמה

הומ.

כל העלילת וילסון-האוס, איך שהאוס אכל את הדברים שוילסון בישל לעצמו, הקטע בהתחלה עם הפן, זה שהאוס מחק את ההודעה במשיבון כדי שוילסון ישאר, וכ' וכו'; היה כ"כ מצוין.
דבר נוסף שעשה לי את הפרק- הקטע של האוס והעוזרת, איך הוא נלחץ.
זה היה מאד מסקרן לדעת מה יש בקופסה הזאת שכ"כ חשוב לו
לעומת זאת, שאר העלילה של הבעל ואישה הייתה די... איכס

lightanddark

New member
לא פרק מרתק

היה נחמד עוד פרק של האוס אבל אהבתי את כל הקטעים עם האוס ווילסון! זה היה ענק! וזה רק אני או שפורמן כל הזמן נתקע על מחלה מסויימת ונשאר איתה! צא מזה!!!

Hieros Gamos

New member
פורמן בכלל תקוע. גם הגבות שלו

תקועות כל הזמן בצורה המעצבנת הזאת. לעומת זאת עומאר אפס ממש חמוד בראיונות (ראיתי אותו אצל קונאן
)

למעלה