הפרק השבועי

הפרק השבועי ../images/Emo179.gif

פרטי הפרק בעברית
שם הפרק: חסר ישע / משחק בשניים
תקציר: האוס והצוות מטפלים באדם שהגיע לבית החולים לאחר התקף נשימתי. כל הסימפטומים שלו מצביעים על הרעלה של מתכות כבדות, אבל הבדיקות מוכיחות אחרת. בינתיים, האוס מוצא את עצמו, כרגיל, מסתבך עם מטופל מהקליניקה, ולאחר שווילסון עבר לגור איתו כי נפרד מאשתו, האוס נוכח לדעת שווילסון הוא טבח מעולה [
]. פרטי הפרק באנגלית
שם הפרק: Clueless
תקציר: House and his team take on a new patient, Bob, who comes to Princeton Plainsboro Teaching Hospital after suffering from a breathing attack while role playing in the bedroom with his wife (guest star Samantha Mathis). All the symptoms point to heavy metal poisoning, but the tests do not. Meanwhile, as the team goes through its diagnostic process, House is wreaking havoc in the clinic, telling a patient that he got a sexually transmitted disease from his wife.
תקציר נוסף: House believes a woman is trying to kill her husband and tries to find the proof to confirm his suspicions. When Wilson moves in with House after separating from his wife, he learns Wilson is a great cook. פרטים נוספים
כתב: Thomas L. Moran
ביים: Deran Serafian
שודר לראשונה: 28 במרץ 2006
מס' הפרק: 37 בסדרה כולה, 15 בעונה השניה שירים בפרק
Love and Happiness by Al Green

Hieros Gamos

New member
אני אוהבת את ההתחלה והסוף של הפרק

מה שבאמצע נחמד
אתם חייבים להודות שהקטע של ההתחלה מצולם ממש מגניב
נו, והקליניק פיפול כשהם במשרד של קאדי זה כל כך מצחיק
והסוף שוב מצולם מגניב
אה ויש סצינה לאוהבי האוס/קמרון שהייתה חמודה. פרק נחמד, יותר טוב משבוע שעבר אבל לא מההכי טובים בעונה לטעמי. אה והתרגום מדוייק להפליא. משחק בשניים זה בדיוק clueless..

Hieros Gamos

New member
תראו, גל עשתה אנימציות שקשורות

לפרק!!
(יש פה טיפה fanon. לא אוהבים תתעלמו
)

Hieros Gamos

New member
אוקיי הפרד של האימיול מפחיד אותי

הוא משמיע קולות...יאייקס

Hieros Gamos

New member
you are so beautiful to meeeee

שיר עם המון מילים... האנימציה עצמה באיכות רעה (הייתי חייבת להוריד את האיכות כי זה היה גדול מ40 KB) אבל, היי! זאת הכוס קפה שלי

Hieros Gamos

New member
זאת אחת האנימציות שקיבלה הכי הרבה

תגובות חיוביות מאנשים. הם אוהבים אותה משום מה

Hieros Gamos

New member
../images/Emo3.gif חשבתי ככה../images/Emo6.gif

yes, indeed לא חושבת שצחקתי כל כך הרבה כבר הרבה זמן

../images/Emo6.gif

בֶההההה! When I am King of England, no-one will ever dare call me Shorty Greasy Spot-Spot again!
גם הסוהר הספרדי שחוקר את בלקאדר בפנטומימה הרג אותי.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif OMG זו הייתה בין הסצינות

המצחיקות
אוף עכשיו צריך להחליט. או שאני מחכה שהם יביאו את העונה הבאה או ש...I'll take matters into my own hands mwahahahaha

למעלה