הפרק השבועי

MommyHug

New member
התרגום היה מזעזע../images/Emo70.gif על הפנים../images/Emo31.gif

זה הסיח את דעתי לא פעם אחת ולא 10 פעמים, הרבה יותר... זה היה מעצבן למשל כשוילסון אמר לו I'll be out of your hair... or what's left of it ותרגמו את זה למוח
זה שיגע אותי!!! אבל היה נחמד לא הבנתי- על מה קמרון שילמה לו?

sweet shir

New member
גמני לא הבנתי בהתחלה.. אבל חברה שלי

הסבירה לי=> הם התערבו בהתחלה אם הנישואים שלהם מאושרים.

MommyHug

New member
זה מה שחשבתי

אבל הם לא אמרו שום דבר במפורש על כסף מוזר...

randomguy

New member
../images/Emo45.gif האוס: "מאה דולר שהם מאושרים

כמו הזוג הבא" כלומר: אני מוכן להתערב על מאה דולר שהם לא מאושרים (כמו שכל זוג נשוי אחר לדעת האוס לא מאושר). וקמרון התערבה איתו, ובסוף נאלצה לשלם לו. רואים שיש לה שטר של 20 דולר, אז כנראה זה חמש שטרות של 20 מגולגלים יחד. היתה אחלה שיחה בתחילת הפרק, משפט אחד אהבתי במיוחד ואני הופך אותו לחתימה החדשה שלי. ביי לבינתיים.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif

חכה, עוד...שלושה שבועות. יש איזה משפט על קמרון שאותי מצחיק כל פעם מחדש(כמו היום כשראיתי את 16-22 שוב
)

randomguy

New member
../images/Emo6.gif הם היו בהלם ממה שקמרון אמרה

בעיקר צ'ייס, שמתחיל להתבלבל כשקמרון מפתיעה עם אמירה בסגנון הזה, זה הזכיר לי את פרק 1X03 כשקמרון אמרה שאולי באמת החברה של החולה רכבה עליו למוות
ובגלל זה צ'ייס היה אחר כך מבולבל לגמרי כל הפרק
אבל הפעם התגובה של האוס היתה משולמת!
ד.א. גל, בבקשה תפסיקי לתת לי רמזים, למרות שהם לא ממש ספוילרים. לא היה לי זמן לכתוב היום בפורום, מקווה שמחר יהיה יותר זמן! ליל"ט ושקט

Hieros Gamos

New member
אני באמת לא מספיילרת.

רמזים זה כדי לעורר את הדימיון שלך וגם הם לא על באמת אומרים משהו. יש אייקון שמישהו עשה על מה שקמרון אומרת בoccum's razor שהוא אחד האייקונים הטובים

randomguy

New member
יש את הקטע שהיא אומרת בהתחלה משהו

קטן, ואחרי שהיא רואה שצ'ייס מתרגש מזה היא בכוונה מתחילה לתת לו הרצאה בנושא, וצ'ייס כמעט מתעלף!
בקשר לאיקון, נדבר מחר. ד.א. כתבתי לך גם הודעה בקשר לשרלוק הולמס.

אההה זה שאישה יכולה לחוות אורגזמה

במשך שעה?! גם אני מופתעת כשהיא מדברת על דברים כאלו חח ... וגם כשהיא שכבה עם צ'ייס
[גם אני רוצה!!!!!
]

randomguy

New member
כן, זה הוזכר בהרצאה שהיא נתנה

לצ'ייס
אבל באמת אלו דברים יוצאי דופן בשבילה

Hieros Gamos

New member
לא ראיתי היום את הפרק אז אני לא

יכולה להזדהות כרגע אבל אני אהיה איתך מחר
ממה שאת אומרת ומהשם, זה בהחלט נראה לא טוב..

randomguy

New member
את מתכוונת לסצינה כקמרון משלמת לו

את המאה דולר, נכון? זאת היתה סצינה מגניבה ממש!
אבל גם אהבתי את הסצינה שהאוס וקמרון התווכחו וצעקו אחד על השני במשרד של קאדי
כל הפרק היה דוגמה מושלמת למה שאני כל הזמן אומר, שיש בסדרה התנגשות חזיתית בין התפיסת עולם של האוס לתפיסת עולם של קמרון שהן מנוגדות לחלוטין אחת לשנייה. הפעם זה בא לידי ביטוי בהתערבות של האוס וקמרון, והאוס יצא מנצח במקרה הספציפי הזה

lovely max

New member
../images/Emo176.gif

כתבתי משהו ממש דומה לשלך..לא קראתי לפני,מבטיחה!

randomguy

New member
../images/Emo13.gif אני כתבתי על זה כבר כמה פעמים

בעבר. בכל מקרה, אני שמח שזאת גם הדעה שלך, בין אם השפעתי על הדעה שלך או שהיא עצמאית, אני שמח שאת מסכימה
כמו שכתבתי בעבר, לדעתי הקונפליקט בין התפיסת עולם (הסרקסטית\צינית בצורה קיצונית) של האוס ובין התפיסת עולם (הרומנטית בצורה קיצונית, לצד השני משל האוס) של קמרון, הוא אחד היסודות הבסיסיים המרכזיים של כל הסדרה. זאת נקודת מפתח להבנה עמוקה של הסדרה!

האוס וווילסון roomates!!!!

יש מצב שזה הדבר הכי טוב שקרה להאוס מאז שהוא נפרד מסטייסי (אוכל טוב ולא זבל, דירה מסודרת, חברה טובה...). ובסוף הפרק - גם הוא לא רוצה שווילסון יעזוב אותו (ohhhhhhhhhhhhhhh!!!) בקיצר, אהבתי את הפרק. הוא היה ממש ענק!!!

sweet shir

New member
פרק חמודי...../images/Emo9.gif

אין לי כוח להרחיב. אבל אהבתי יותר את הפרק שעבר.

S o u l i s t

New member
צריכה עזרה בבקשה:

ממ לא הבנתי בדיוק למה הידיים שלה הפכו לסגולות בסוף.. מישו יכול להסביר לי?

Hieros Gamos

New member
תגובה כימית בין הזהב לחומר שהאוס

לקח מהתיבה שמשמש כאינדיקטור לזהב
(לא זוכרת איך קוראים לחומר, אתם ראיתם ת'פרק הלילה לא אני)

למעלה