הפרק הלילי: מיאו

הפרק הלילי: מיאו

כמה הערות על הפרק של היום, שאני חושב שהוא פרק מעולה, לו רק בגלל המפגש בין ליידקר ומקס ואנו רואים מה שמאדאם X מתכננת...
שמתם לב שעל מכונית המעקב כתוב "בקרת בעלי חיים"?
אני לא רואה שום כימיה בין לוגן למקס. אני מודה שג' אלבה שיחקה טוב בפרק כך שכן השתכנעתי שהיא מאוהבת בלוגן [או שזה לא היה משחק ואלבה המסכנה באמת הייתה מאוהבת במייקל וות'רלי]. אבל אני לא יכול שלא להרגיש שכל הכימייה ביניהם היא כפויה. זה נראה שהם מנסים לשכנע אותנו בכוח שהם "ה"זוג של הסדרה. עליי זה לא ממש עובד.
לשם השוואה, הייתה יותר כימיה בין מקס לרייפר...
היה מצחיק שמקס התלהבה מנורמל...
לוגן עצבן אותי מאוד בכך שהוא "חייב לצאת מהכסא הזה. עכשיו!" ושהוא פשוט ניצל את מקס כדי שתשיג בשבילו את השבב.
פה מקס פשוט מודה שהיא מרגישה אשמה ושבגללה לוגן בכסא גלגלים. גורם לך לחשוב שהיא עם לוגן רק בגלל שהיא מרגישה אשמה...

סוף סוף ראיתי את הפרק המדובר!!

כי שהוא שודר אז לא ראיתי אותו.. הפרק היה ממש טוב! היה ממש מצחיק לראות את מקס ככה.. אבל היא הלכה מוזר כזה..למה? היא ממש הדרדרה שהיא התלהבה מנורמל! בעעע!! ורייפר היה חמוד! חשבתי שהוא השוטר בחלום שלה אבל רייפר היה חמוד.. ואיזה מסכנה היא שהיא בכתה במקלחת
ושהגיע כמעט סוף הפרק הייתי בטוחה שלא יהיה איתה ועם לוגן כלום אבל בסוף הם התנשקו! איזה חמודים!! למה זק חייב להפריע?!! הוא בטח מה זה קינא.. ואיזה מסכנה טינגה..היא נראתה כמו כלתו של פרנקנשטיין ירוקה כזאת.. דאם יו בלונדה עם שיער קצר! טינגה היתה חמודה!

nktlajur1

New member
../images/Emo58.gif אתה כל כך צודק!...

באמת ג'סיקה אלבה היא שחקנית מעולה ובאמת זה נראה כאילו הקשר שלהם מאד כפוי כי אם הם באמת היו אוהבים אז מזמן כבר היו אמור לקרות משהו ולא רק עכשיו בסוף העונה וזה נראה כאילו מקס מאוהבת בלוגן ולוגן לא שם עליה בכלל להפך הוא רק מנצל אותה כדי שתשיג לו שבבים וכל מיני דברים שהוא צריך ובסוף מה היא מקבלת?! רגשות אשמה...לפי דעתי לוגן הזה הוא שחקן ממש גרוע וגם הדמות שלו גרועה ויודעים מה? לפי דעתי אפילו קצת מגיע לו שבעונה השנייה היה לה וירוס, ככה הוא לא יכל לממש את אהבתו אלייה כביכול, ואפילו בפרק שבעונה השנייה שהיה להם 12 שעות להיות ביחד אז הוא בכלל לא ניצל את זה, לא יודעת לפי דעתי הוא סתם מנצל אותה והיא עושה הכל כי היא מסונוורת ממנו. תסריט גרוע ביחס לשניהם לפי דעתי. אבל אני חייבת לציין שהפרק של היום היה מ-ע-ו-ל-ה!!!

dilan angel

New member
נכון../images/Emo110.gif

או שזה מייקל וותרלי או שזה לוגן,הדמות שמאוד מעצבנת ולא מביעה שום רגש בכל מהלך העונה כלום! הוא אפילו בקושי מתעצבן הוא מדבר באותן טונים -כל הזמן! ויש לו רק מבט אחד וחודרני.

אני לא זוכר ../images/Emo58.gif

שהיא עזבה אותו ממש. ואם כן היא כמובן חזרה אליו בפרק אחר כך. לקראת סוף העונה השניה הם כל הזמן נפרדים וחוזרים זה לזה.

לדעתי את לא צודקת!!!

לוגן משחק ממש יפה וגם מקס ולוגן ממש אוהב את מקס ועובדה שאפילו בפרק של מיאו הוא רצה לחכות איתה כדי שזאת היא שתיהיה איתו ולא הגי אן איי של התול הזה שלה!!!

dilan angel

New member
אתה כל כך צודק../images/Emo110.gif

בקשר לזה שאנחנו,הצופים לא רואים שום כימיה בין לוגן ומקס ככה אני רואה את זה לפחות. אולי זה בגלל ששניהם משחקים דמויות קשוחות(כל אחת בדרכה שלה) ובגלל זה קשה להם להראות יותר מדי רגשות. דווקא היום שמקס הצטערה על מה שהיא עשתה במקום להיפגש עם לוגן איכשהו עוד היה טיפה אפשר לראות שהיא באמת מאוהבת בו (לדעתי הקטע היחיד שבמהלך כל העונה איכשהו מקס מראה שהיא די מאוהבת בו) אמממ ואתה צודק גם בקשר לזה שהייתה הרבה הרבה יותר כימיה בין מקס לרייפר... היה פרק יפה!

karms20

New member
מסכימה../images/Emo58.gif

אני גם חושבת שאחת הבעיות זה שבגלל שהם אמורים להיות הזוג המרכזי הם לא בנו את זה נכון, כאילו הם לא נתנו לנו לראות את היחסים מתפתחים. למשל בין מקס ואלק ממש ראינו התפתחות ביחסים אויבי-עובדים ביחד-שותפים - חברים - משפחה. היחסים בניהם פותחו בהדרגה וראינו שלבים, הכל נראה לנו נורמלי כי היה לזה לוח זמן וראינו את ההתפתחות ולכן זה הסדרת לנו. עם לוגן ומקס רואים אותם נופלים האחד על השני ב- Prodigy וזה כאילו היה הרגע של המתח המיני ושני פרקים אח"כ הם כבר מתנשקים. ועוד משהו - גם נראה לי שאנחנו מצפים ליותר כי אנחנו יודעים שהם היו זוג בחיים והיו מאוריסים ואתה מצפה לראות חלק מהניצוצות האלה והכימיה הזאת גם על המסך בגלל מה שאנחנו יודעים עליהם ועל החיים הפרטיים שלהם.

Dafi the Mighty

New member
לא נראה לי שזה קשור

העניין שאנחנו מצפים מהם יותר כי הם היו זוג בחיים. כל זוג טלוויזיוני שרוצה לזכות באהבתי, צריכה להיות כימיה וכמו שאמרת- זה צריך להיבנות נכון, בלי קשר לשחקנים בחיים האמיתיים. מההתחלה לא אהבתי את לוגן ותמיד קיוויתי שיגיע בחור אחר כי מבחינתי הם היו כל כך לא מתאימים כבר מהרגע הראשון... כל העונה הראשונה סבלתי בשקט...

karms20

New member
כן מצפים לראות משהו

בני זוג שמאוהבים וצריכים לשחק זוג גם על המסך, זה אמור להיות קל, הניצוצות כבר אמורים להיות קיימים, הרי זאת לא אהבה מזוייפת ומצפים לראות משהו מזה על המסך. כאן לא ראינו כלום. כל העונה הראשונה סבלתי בשקט... ומה קרה בעונה השנייה? סבלת ברעש? או...
שעשית כמוני והתנחמת באלק?

karms20

New member
אופס עזבי את השאלה השניה שלי

לא שמתי לב להודעה השניה שלך. כבר קיבלתי תשובה.

ברודי

New member
בעעע אחוות שונאי לוגן מה?

א. דפי, קראתי את ההודעות שלך. מאושרת?
ב. וזה
אז ניתן מרווח: אני לא מסכימה בכלל שיש כימיה בין מקס לאלק.! כ"כ כ"כ לא. אין לי בעיה עם טיפוסים כמו אלק בכלליות אבל הדמות שלו בנאלית למדי ופשוט כתובה לפי הספר. הוא מסתחבק עם מקס ועוקץ אותה, אבל רגע. לא להאשים אותו, יש לו סיפור מהעבר קורע לב הו בעצם הוא כה רגיש. אז מה שהוא גנב למקס, הסתלבט עליה והפריע לה בדרך (והאדם האחרון שעשה את זה, דיימונד, זכתה לסיים את הפרק עם פרצוף-פיצה) אבל הוא כזה חתיך וחמוד תוך כדי שהוא עושה את זה. אז נסלח לו. בעעעעעע... בנות אוהבות את ה-טרובל מייקר'ז תוסיפו לזה את העובדה שהוא נראה טוב (אין ויכוח כאן) ומה קיבלנו? את הדמות המושלמת. אומנם לא מושלמת מבחינת העובדה שאין לו חסרונות. אבל מושלמת מבחינת "הנוסחא המושלמת" שאי אפשר לטעות בה ושיוצרת את הדמות שכולם אוהבים לאהוב ושמביאה את הרייטינג ואת הצופים ובלה בלה ווף ווף...

karms20

New member
LOL../images/Emo58.gif

נכון, אלק הוא לא דמות חדשה שלא ראינו בעבר במקום אחר. ואני מסכימה איתך - אני אישית מ-ת-ה על הגיבור המעונה מה שניקרא. הבחור הציני, השרמנטי, הפגיע האדיש אך הרגיש. הדבר שהכי אהבתי באלק זה דווקא למרות שמתגלה העבר ההרגיש שלו, הוא עדיין ממשיך אח"כ להיות אותו בחור ציני ועוקצני שאיכפת לו מאוד מעצמו. ואילו אצל מקס הם שינו את זה והפכו אותה ליותר רגישה. הוא לא הולך למקס או למישהו אחר ומשתף אותו ולא בוכה לאף אחד, הוא מצידו לא נותן לעבר שלו להשפיע עליו במודע ולא נעשה יצור רגיש בגלל זה. ובקשר למתח המיני- אני דווקא דיי ראיתי את זה שם. בעקיצות בעובדה שהוא לא מסתיר שהוא חושב שהיא יפה, ביחסי שנאה-אהבה בניהם (יש גבול דק בין שנאה לאהבה..), בעובדה שהם במובן אחד דומים מאוד בעלי עבר משותף ומבינים האחד את השני ובמובן שני הפכים גמורים שמשגעים האחד את השני. אבל אני לא בטוחה שהייתי רוצה לראות אותם כזוג. אבל העובדה שהוא יצא דמות כזאת מושלמת - כמו שאת מננסחת את זה - נתונה הרבה לזכותו של אקלס שהפך את אלק למה שהוא. באותה מידה הדמות הייתה יכולה להתפקשש לגמרי...

ברודי

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

אין לי בעיה עם אקלס, הוא שחקן טוב ונראה טוווב
. אבל באמת שאני לא רואה שם שום מתח מיני... ז"א בסדר יש, משהו. אבל זה לא משהו שיכול להתפתח לרומן כי הבסיס של היחסים שלהם ממש לא חזק ואם הם היו ביחד אני חושבת שהם היו מתחילים לריב תוך זמן קצר מאוד. זה פשוט בגלל שלדעתי הם דומים מדי. ממש כמו אחים... העבר המשותף, היכולות המשותפות, זה לא מקרב, לפחות לא כשהדבר היחידי שאתה רוצה לעשות זה לברוח מזה.....

karms20

New member
לברוח מזה?../images/Emo58.gif

למה הכוונה שהבסיס של היחסים שלהם לא ממש חזק? ושלה ושל לוגן כן? את לוגן היא פגשה כשהיא ניסתה לגנוב ממנו, והוא בתמורה מעין "התחיל" איתה ו"פיתה" אותה כדי לגלות שהיא X5... בבסיס של היחסים בניהם אלק מבין אותה, הוא מזדהה איתה עם דברים מסויימים, בסופו של העיניין היא משתפת אותו (ולא ידוע לנו שהיא שיתפה גם את לוגן) באחד הדברים הכי קשים שהיא הייתה צריכה לעשות (להרוג את בן). ודומים? כמו שאמרתי במובן מסויים הם מאד דומים במובן אחר הם כל-כך שונים, ולכן הם גם רבים המון. אחת הסיבות שהיא כל הזמן מתעצבנת עליו כי הוא מזהה עליה דברים גם בלי שהיא אומרת והיא לא אוהבת את זה. ובקשר ליכולות המשותפות והרצון לברוח מזה -גם פה הם היו דומים היא והוא שמרו את זה בסוד, אבל שניהם הגיעו להכרה שהם לא בורחים ממה שהם. שניהם התחילו להילחם למען המטרה הטרנג'סרית. ושניהם בפרק האחרון - של אחד בתורו - גילו לעולם מי הם ולא ברחו מזה. שניהם נאלצו להחליט מה הם ושניהם בחרו באותו הצד. ככה שבסוף הסיפור שניהם דווקא החליטו ממש לא לברוח מהיכולות שלהם ודווקא להיות גאים בזה.

../images/Emo58.gif מסכים מאוד

אני חושב שמקס מתאימה להיות עם אלק הרבה יותר מאשר היא מתאימה להיות עם לוגן. דבר ראשון, אלק הוא טרנסג'ני כמוה. הוא מבין את היכולות שלה ויודע למה היא מסוגלת ומה עובר עליה, למשל בפרכוסים או כשהיא מיוחמת. כמו כן, הוא גם היה במנטיקור אז הוא יכול להבין את הסיוטים שיש לה ממנטיקור ואת הזוועות שעברו עליה שם. דבר שני, מקס אמנם קשוחה ובועטת, אבל בכמה תחומים היא עדיין תמימה. אויל היא חושבת שמה שיש לה עם לוגן זה אהבה, ואולי זאת אכן האהבה הראשונה שלה. אבל הבסיס של הקשר ביניהם הוא לא בדיוק אהבה, אלא תחושת אשמה -- מקס מרגישה אשמה שלוגן בכסא גלגלים, ותחושת מחויבות, פשוט כי לוגן היה האדם הראשון שגילה מה היא, כלומר הבין שהיא טרנסג'נית והיא אפילו לא הייתה צריכה להגיד לו את זה. איך שאי רואה את זה, מקס תהיה עם לוגן קצת תבין שהם לא שייכים ביחד כאוהבים, תקבל תחושת סגירה ותעבור הלאה.

למעלה