הפרק היומי
מי שמכיר אותי אולי יהיה מופתע לקרוא את זה, אבל יש לי מעט מאוד מילים להגיד על הפרק הזה: טיילור פשוט גדולה! מדהימה! משגעת! משחק מעולה של האנטר בהמלך כל הפרק ובמיוחד בסצנת הסיום-ניראה לי המשחק הכי גדול שלה ever (בעיני). למרות כל השטיות של בראדלי בד"כ, תראו איך הוא לקח דמות משעממת ושטוחה והפך אותה לדמות עמוקה ומרתקת. ממש כל הכבוד לו! שימשיך ככה! ולמי שתוהה(שירן
)-לא עברתי למחנה טיילור. האהבה שלי לברוק היא לתמיד-תמיד היתה ותמיד תהיה. רק מה-נחמד לאהוב עוד דמויות, במיוחד כאשר אלה דמויות כמו טיילור שכל-כך שנאתי בעבר. ודרך אגב-יש כאן מישהי שהיתלוננה למי נהפכה טיילור? לי יש תשובה לכך-לברוק! בגלל זה כל-כך אהבתי אותה היום. היא עברה בדיוק את מה שברוק עברה ובאותן הנסיבות,היתנהגה בדיוק כמו ברוק. ודווקא היותה כל-כך רגשנית מאפשר להאנטר להפגין משחק יוצא מהכלל. עכשיו יש לי כמה מילים מאוד לא יפות להגיד על ריג'-אז אני פשוט לא אגיד אותן. כי אני מאוד אוהבת את רון מוס. אבל ריג' הוא הבן-אדם הכי מגעיל, הכי אידיוט שקיים!
בחיי, כשהוא נפרד מברוק חשבתי לעצמי שהוא עושה את זה כי הוא מעדיף את טיילור, אבל כשהוא גורם לטיילור לעבור את אותה ההשפלה ניראה לי כבר משהו לא בסדר איתו. ניראה לי הוא לא מסוגל להישאר נאמן לאישה אחת, אישה אחת פשוט לא מספיקה לו! ועוד דבר-רק לי הפריעה התיפאורה החדשה של ביג בר?
מי שמכיר אותי אולי יהיה מופתע לקרוא את זה, אבל יש לי מעט מאוד מילים להגיד על הפרק הזה: טיילור פשוט גדולה! מדהימה! משגעת! משחק מעולה של האנטר בהמלך כל הפרק ובמיוחד בסצנת הסיום-ניראה לי המשחק הכי גדול שלה ever (בעיני). למרות כל השטיות של בראדלי בד"כ, תראו איך הוא לקח דמות משעממת ושטוחה והפך אותה לדמות עמוקה ומרתקת. ממש כל הכבוד לו! שימשיך ככה! ולמי שתוהה(שירן