הפרק היומי

נכנסת עכשיו למוח של טיילור

ואתה יודע למה היא התכוונה? נו באמת
לפחות ברוק לא הסתירה מרידג' שיש לה ילד ממנו

Indiman1

New member
אני לא צריך להכינס למוח של טיילור

היא אמרה את זה במפורש. ולגבי המשפט השני - שכחת אולי שברוק ידעה שתומאס הוא בנו של רידג' וגם היא הסתירה ממנו ??? ואצל ברוק ההסתרה עוד יותר גרועה כי טיילור הסתירה ממנו כי היא חשבה שהוא אוהב את ברוק, וברוק הסתירה ממנו כי היא ידעה שהוא יפרד ממנה. אז מי פה הצבועה, התככנית והשקרנית עכשיו ??? הא ?? מי אמר ברוק ולא קיבל ??

לינה18

New member
הפרק היום-ענק!

משחק מעולם של האנטר וקתרין. ואני בכוונה מזכירה את האנטר קודם, כי היא היתה הראשית בכל הסצנה והיא אמרה הרבה יותר. עכשיו, אני מבינה שכולכם כבר תפסתם צד וכולכם מגינים על צד זה או אחר. עד היום הייתי מתחילה להגן על ברוק. אבל היום מאוד אהבתי את טיילור. שוב. האמת היא שאהבתי את שתיהן. והסכמתי עם כל דבר שכל אחת מהן אמרה. ואולי זה סותר. אבל לדעתי זה לא. לכל דבר יש שני צדדים. וברוק וטיילור הן שתי נקודות מבט על אותן הארועים. בסכה"כ גם אם ברוק באה לשם במטרה לשמוח לאיד, בראדלי לא הראה את זה כך. הוא בכוונה מנסה להראות לנו כמה שכל דמות בסידרה הזאת טובה במהותה, וכל דמות עושה את מה שהיא עושה מסיבות טובות, אומרת מה שהיא אומרת כי היא באמת מאמינה שזאת האמת. זה כמו שטיילור אמרה היום לברוק-את לא מספיק מתוחכמת כדי לשקר, את באמת מאמינה במה שאת אומרת(שהיא באה לביג בר כדי לעזור לטיילור ולא לשמוח לאיד). בכל אופן-האנטר שיחקה כל-כך מדהים היום שאין לי מילים. גם קתרין שיחקה מדהים, אבל היא פשוט לא היתה הראשית בסצנה, ואני כבר רגילה לראות אותה משחקת מדהים,ולכן סכה"כ האנטר הרשימה אותי יותר. אני לא אתחיל להשוות את הקטעים שהיו לטיילור עם אריק ות'ורן לעומת כל הקשרים של ברוק איתם פשוט כי לא ראיתי את כל הקטעים של טיילור עם אריק ות'ורן. אתם אומרים שהיו כאלה,ואני מאמינה לכם.אבל אני לא ראיתי אותם. ובגלל זה לי אישית לא הפריעו כל האשמות של טיילור לברוק: "היית עם האב ואז עם הבן ואז עם האח ואז עם האח למחצה." האמת, זה היה מאוד מצחיק. בכל אופן-זה קצת לא נכון, כי חשבתי לעצמי: אם היא קוראת לניק האח למחצה, אז למה ת'ורן הוא לא אח למחצה? ותחשבו על זה, ברוק מעולם לא שכבה עם אב ובנו! כי אריק הוא לא אביו של ריג'(אני יודעת שזה לא הכי קשור והפואנטה כאן אותה פואנטה, אבל פשוט אני רוצה שהמונחים יהיו נכונים). ועכשיו-הפריע לי קצת משהו שברוק אמרה לטיילור, שהיא בדיוק כמו סטפני. במשך כל השנים ששנאתי את שתיהן מעולם לא ראיתי ביניהן דמיון אחד מלבד זה ששתיהן נחשבות למוסריות יותר מברוק. אבל בתאכלס, הן לא דומות. סטפני הרבה יותר חזקה וקשוחה מטיילור,לא נשברת בקלות,וגם הרבה יותר מניפולטיבית(לא בטוח שלטיילור בכלל אפשר לקרוא מניפולטיבית אבל הכול פתוח).איכשהו-מעולם לא חשבתי שום סימפטיה לסטפני, למרות שכן היו פעמים מועטות שבהן חשתי בעבר סימפטיה לטיילור(בתקופה של פירס). ואני לא מאמינה שהן דומות. בכל אופן-הקטע שבו ברוק אמרה לטיילור:"איפה בדיוק עשיתם את זה?"(היא וג'יימס) היה אדיר! וגם הקטע שבו היא קראה לה "כלבה יהירה"! איזה משחק מעולם של קתרין באותם קטעים! גם כשברוק התחילה להגיד לטיילור מה גברים אוהבים בטון המוכר שלה שאני כל-כך אוהבת נזכרתי במשפטים שהיא אהבה לאמר לסטפני(ויתכן שגם לטיילור) בעבר:"אם הייתן יודעות איך לספק את הגברים שלכן, הם לא היו רצים אליי!" ושוב, ברוק, תמיד תשאר להיות ברוק שאני כל-כך אוהבת עם הטון המקסים שלה. אהבתי גם את המשפט בו ברוק אמרה לטיילור:"היית יותר מכשול עבורי בקבר מאשר כשחזרת". איך צחקתי במשפט הזה שלה! יש בו איזושהי אמת, תראו איזה זיכרון היה לריג' מטיילור ורק היא חזרה וכבר היתגלתה כמישהי לא כל-כך מושלמת ככלות הכול. כשריג' אמר לסטפני שהוא עומד להיתחתן עם ברוק ושהיא תסכים, חשבתי לעצמי שבחיי, הוא גם אידיוט וגם חי בעננים! ברוק אמרה לו בפרוש שהיא לא מוכנה לקבל אותו! כניראה שהוא לא שמע אף מילה. וחוץ מזה, ריג' הוא האדם היחיד שיום אחד מתגרש מאחת ולמחרת מתכוון להיתחתן עם אחרת. רק מה, יש לי חדשות בשבילך ריג'-טיילור אמנם מוכנה לחזור אלייך יום אחד אחרי שזרקת את ברוק(לדוגמא כשהוא עזב את ברוק בגלל תומס), אבל ברוק לא! והגיע הזמן שכבר תקלוט את זה!

ענת 19

New member
שמתם לב ש...

ברוק רק משחזרת מילים, אין לה במה להתגונן, לעומת זאת טיילור פשוט יודעת לענות. ברוק כל הזמן אומרת: חשבתי שאת מושלמת והנה את לא!". באמת... אני לא מבינה איך אפשר אפילו לרגע לאהוב את ברוק. היא כ"כ חסרת עמוד שידרה!

faery18

New member
זהו!!זה מה שגם אני אמרתי מקודם!

יש לה את הסיסמאות הקבועות שלה "לא ידעתי שאת כזאת טיילור" "עכשיו את כבר לא כזאת מושלמת טיילור"
גאדד... טיילור אומרת דברים כ"כ נכונים והגיוניים, ולברוק פשוט אין מה להגיד לטיילור. מה היא כבר תגיד לה... מה יש כבר להגיד לה... טיילור חיה את כל חייה בהגינות ויושר. (ולא המקרה עם ג'יימס ממש לא גורם לי לחשוב אחרת על טיילור, טוב שזה לא היה מלפני שמונים שנה, וחוץ מזה, כרגיל טיילור עשתה זאת למטרה טובה, שלא לדבר על זה שהשניים היו בטוחים שהם בכלל הולכים למות.)

Indiman1

New member
תיקון קטן - ברוק שכבה עם אב ובנו...

שכבה עם אריק, וגם עם תורן. אב ובנו.

למעלה