הפרק היומי

לינה18

New member
הפרק היומי

מי שמכיר אותי אולי יהיה מופתע לקרוא את זה, אבל יש לי מעט מאוד מילים להגיד על הפרק הזה: טיילור פשוט גדולה! מדהימה! משגעת! משחק מעולה של האנטר בהמלך כל הפרק ובמיוחד בסצנת הסיום-ניראה לי המשחק הכי גדול שלה ever (בעיני). למרות כל השטיות של בראדלי בד"כ, תראו איך הוא לקח דמות משעממת ושטוחה והפך אותה לדמות עמוקה ומרתקת. ממש כל הכבוד לו! שימשיך ככה! ולמי שתוהה(שירן
)-לא עברתי למחנה טיילור. האהבה שלי לברוק היא לתמיד-תמיד היתה ותמיד תהיה. רק מה-נחמד לאהוב עוד דמויות, במיוחד כאשר אלה דמויות כמו טיילור שכל-כך שנאתי בעבר. ודרך אגב-יש כאן מישהי שהיתלוננה למי נהפכה טיילור? לי יש תשובה לכך-לברוק! בגלל זה כל-כך אהבתי אותה היום. היא עברה בדיוק את מה שברוק עברה ובאותן הנסיבות,היתנהגה בדיוק כמו ברוק. ודווקא היותה כל-כך רגשנית מאפשר להאנטר להפגין משחק יוצא מהכלל. עכשיו יש לי כמה מילים מאוד לא יפות להגיד על ריג'-אז אני פשוט לא אגיד אותן. כי אני מאוד אוהבת את רון מוס. אבל ריג' הוא הבן-אדם הכי מגעיל, הכי אידיוט שקיים!
בחיי, כשהוא נפרד מברוק חשבתי לעצמי שהוא עושה את זה כי הוא מעדיף את טיילור, אבל כשהוא גורם לטיילור לעבור את אותה ההשפלה ניראה לי כבר משהו לא בסדר איתו. ניראה לי הוא לא מסוגל להישאר נאמן לאישה אחת, אישה אחת פשוט לא מספיקה לו! ועוד דבר-רק לי הפריעה התיפאורה החדשה של ביג בר?

Mikel20

New member
אם ככה חכי למחר

פרק ממש טוב - קאט פייט מהישנים והטובים של ברןק וטיילור והאנטר תשחק מעולה, אני לא מפסיק להעריץ אותה מאז אותו פרק...

faery18

New member
טיילור לא נהפכה לשום דבר ובטח

שלא לברוק-ההפך הגמור מימנה!

Indiman1

New member
התפאורה של ביג בר ??

היא תמיד היתה ככה, אני לא מבין מה שונה ?

לינה18

New member
מה שהראו בחוץ בסוף הפרק, זה לא

היה אותו הצילום מבחוץ של ביג בר שהראו פעם. בפנים היה כל-כך חשוך שאי-אפשר היה ממש לראות משהו שונה, למרות שאח לא ראיתי שם. בכל אופן, היתכוונתי לצילום מבחוץ.

Indiman1

New member
אה כן, הצילום מבחוץ של הבית הוא חדש

זה מהחורף הקודם עם כל הבלאגן של בריג'ט ורידג' . מאז הם שמים את הבית הזה בצילומי חוץ של ביג בר.

לינה18

New member
בנוגע לתמונה בחוץ של ביג בר הייתי

בטוחה, אבל לא הייתי בטוחה בנוגע לתיפאורה שבפנים, למרות שהיה נידמה לי שגם היא הישתנתה. אם עוד מישהו חוץ ממני הבחין בכך, זה סימן שזה יכול להיות נכון. ודרך אגב-ראיתי את הפרקים של ריג' ובריג'ית בחורף שעבר ואני לא זוכרת את התמונה החדשה הזאת של ביג בר. מוזר.

Indiman1

New member
אין ספק שזה השבוע של האנטר

היא הפגינה השבוע איכויות משחק טובות בהחלט! טיילור כמו שלא ראינו אותה מזמן. ולינה - האמת שפעם מזמן מזמן טיילור כן הייתה ככה ולא אותה דמות שטוחה שהכרנו בשנים האחרונות (אולי לא ראית את הפרקים האלו) והסוף היום היה שווה ביותר - טיילור סוף סוף תתעמת עם ברוק. איזה מבטי שנאה היו לה וכל המשפטים האלו - "את רוקדת לי על הקבר", "את לא יודעת כמה אני שונאת אותך". זה היה כל כך דרמטי שלרגע חשבתי שיהיה רגע סטייל שילה ושטיילור תחנוק את ברוק או אפילו תוציא אקדח ותאיים על ברוק. הולך להיות טוב מחר!!
ודרך אגב, אם כבר מדברים על צביעות - אז ברוק היא הצבועה. פתאום אכפת לה מהילדים של טיילור ורידג' ? ושהיא מתקשרת אל רידג' שלא יפרד מטיילור רק שישמרו על היציבות של הילדים שלהם? נו באמת - קאט דה בולשיט. ממתי היה אכפת לה? שתפסיק לשחק את התמימה, כמו שטיילור אמרה !! מה שבטוח - אלו פרקים הסטוריים בסדרה, הנישואים הכי ארוכים שהיו אי פעם בסדרה הזו מסתיימים . אין יותר טיילור ורידג' ! וכמה שאני מקווה שזה יעשה טוב לטיילור. אז אולי היא תוציא הכל על ברוק בהתחלה וגם תבכה קצת, אבל אחרי זה העתיד שלה פתוח ! וזה מה שהכי חשוב. מצדי שיתנו לברוק ורידג' להירקב ביחד, העיקר שטיילור לא היה עם רידג'.

לברוק תמיד היה אכפת מהילדים

של טיילור ורידג'. היא גידלה אותם כמה שנים טובות כשהאמא שלהם שיחקה את היפהפיה הנרדמת

Indiman1

New member
וכמו שטיילור אמרה היום

מרגע שברוק עזבה עם המזוודות הקטנטנות שלה את הבית של רידג' וטיילור, היא לא שמה על תומאס והבנות

Indiman1

New member
לא טיילור פירקה את המשפחה

אלא רידג'. אם הוא היה רוצה, הוא היה יכול להציל את הנישואים. טילור אם כבר ניסתה לשמור על המשפחה שלהם. וברוק אכן לא אשמה בזה - זה רידג' האדיוט. אולי הוידוי של טיילור היה הטריגר להחלטה של רידג', אבל בטח שהיא לא פירקה את המשפחה הזו. וכמו שלטיילור לא אכפת מRJ והופ, כך גם לברוק לא באמת אכפת מתומאס והבנות. אז שלא יספרו לי סיפורים על ה"דאגה הכנה" של ברוק לילדים של טיילור..

לינה18

New member
תגובה ל-Indiman

באמת מאז שאני רואה טיילור תמיד היתה דמות שטוחה ומשעממת. ואם היא היתה אי-פעם שונה, מה שכבר שמעתי פעם מטלי, אז לא ראיתי. התחלתי לראות האמת מהפרידה של ברוק וריג' בגלל תומס(ניראה לי אני הצופה הכי הכי חדשה). לדעתי בקטע הדרמטי בסוף הפרק לא היה כל צורך בהקצנה נוספת ע"י אקדח או חניקה. המשחק של האנטר והמישפטים המדהימים שהיא אמרה עשו את שלהם. בקשר לצביעות של ברוק-גם אני לא קניתי שכל-כך אכפת לה מהילדים של טיילור וריג'. אני יותר חושבת שהיא דואגת מה היא עלולה לעשות אם ריג' ישאר פנוי.
ודרך אגב-לפי מה שקראתי כאן בפורום, הנישואים של טיילור וריג' היו כל-כך ארוכים כי האנטר הכניסה סעיף לחוזה שלה שאסור להפריד בין טיילור וריג', כדי שהיא תשמש דמות מופת מוסרי. אז איזה מזל שעכשיו כבר אין את הסעיף הזה בחוזה שלה! וכן, אני לא יכולה שלא לסכים, אני רוצה את ברוק וריג' ביחד! (למרות שריג' אידיוט ובכלל לא שווה את ברוק, אני פשוט מתה על סצנות שלהם ביחד).

למעלה