הפקת השנה!!!!!

moranporati

New member
כבר ראיתי את זה פעם...

אז זה לא מיוחד מבינה... ומה לך ולצפרירים חולון? את מחולון?

Gal Nissan

New member
איפה ראית את זה אחותי ?

בידיוק שדיברתי עם מיקי ראיתי בת הים ואני גם חולה על בתולות ים וכול זה אז פתאום קפץ לי לראש לעשות משו בסגנון.......וחשבתי שזה הכי מקורי בארץ חחחחחחחח ......אין לי שמץ על צילומים בסגנון כך שאין לי מושג.... ואני חולונית לשעבר..ואני כרוז של צפרירים..

Gal Nissan

New member
ובקשר לרעיון שלך

אני גם מזה אוהבת את הסגנון של דוגמניות מטופחות בתוך אזורים נטושים זה ממש ממש יפה זה מיוחד חבל"ז {כמו בקטלוג של טיאןטי שנה שעברה במוסך גרוטאות} אבל זה גם לא הכי מקורי כי מעט כול חברה מוכרת עשתה פעם בחייה את הרעיון הזה....אבל באמת שזה יפה גם אני אהבתי מאוד ותמשיכו לעלות רעיונות או תגובות לרעיונות!! גוד נייט :]

pinki girl1

New member
בנות תסבירו לי!

מה הולך פה? איזה תמונת שנה? לא הייתי מלא זמן.. אני לא מבינה מה הולך...חחח

כנסי לשרשור של הפקת השנה

רעיונות בבקשה-ומי לדעתך ראוי או ראויה להצטלם לרעיון

Gal Nissan

New member
ודרך אגב חרשתי עכשיו את פורום איפור

ולא מצאתי כלום שקשור לבתולות ים..........חוץ מאיזה תמונת איפור של מאפר אחד............כך שהרעיון שלי מקורי ביותר!

moranporati

New member
כן מזה הקישקושים האלה נו באמתתת

יש לי רעיון בשבילך לא יודעת אם אתה אוהב אבל אני מאוד אוהבת את הקטע של בתים ישנים חורשות ובתים נטושים שמצלמים בהם דוגמניות...אתה יכול לעשות צילומים באיזה חורשה או בניין לא יפה וישןומוזנח ולצלם שם דוגמנית ממש ממש יפה מטופחת מלא תכשיטים שיהיה לה משקפיים...ודרך המשקפיים כאילו יראו בניינים יפים ויקרים כאילו אבל ממש יפים.... לא יודעת אני בכל זאת מזה אוהבת את הרעיון הזה =)

pinki girl1

New member
רעיון סוף הדרךךךך!!

אני יחשוב גם על משהו מקורי.. לא יצא לי הרבה זמן להיות פה לאחורנה.. אז אני מצטערת../: ואני רוצה להצטלםםם!! מי חושב שאני מתאימה..? יכול להיות קטלני! אחלה רעיון מיקי! בנים בתמונה יכולים להוסיף המון...

moranporati

New member
אני לא ממש מכירה פה את הבנות

אבל לדעתי אתה צריך מישהי שמעבירה מסר כאילו אתה מבין מה אני רוצה?? מישהי חזקה שתעביר את המסר בצורה הכי טובה...מי שמכיר בנות מהפורום אז תמליצו לו...אני פשוט לא יודעת איך הבנות ניראות...

masterboy

New member
בקשר למישקפיים

בדרך כלל מקובל שלא להצטלם עם משקפיים כי זה ברוב הפעמים לא יוצא טוב. העיניים הם החלק הכי חשוב בצילומים של בני אדם(אגב, גם של חיות) ומישקפיים מסלקות מהן את תשומת הלב.

shir shoshan

New member
לי לא אכפת להצטלם =)

אני בת כמעט 13.. קטנה מידי?.. גובה <==1.60 משקל <---40.

מי שיחליט מי תצטלם או יצטלם

אילו חברי הפורום היקרים-ורק אחרי שיבחרו פה אחד רעיון לתמונת השנה-

ran refael

New member
הרעיון שלי

לוקיישן, בית קפה תל אביבי מעוצב, בסגנון של אקספרסו בר בדיזינגוף סטיילינג, בגדי ים או הלבשה תחתונה נראה לי שיכול לצאת מדליק

הרעיון שלי דומה לרן.......

אוטובוס מלא נוסעים,אין מקום לשבת,ההיא בעמידה לבנים או בגד ים שגורם לדום לב,אפשרי ברכבת או בכרמלית בחיפה(בעצם אין אנשים שם) או....בתור לשלם בקופה בסופר עמוס-מי מתנדבת? אתם חברי הפורום תחליטו

למעלה