הפקת השנה!!!!!

mamoshit 19

New member
רעיון יפה..

אפשר דם להוסיף גברברים סקסים מסביב

moranporati

New member
כן..

ולא ממעיטה בערכי אומרת את האמת...יש לי מבטים של רוצחת

אולי אעלה תמונות ממסיבת ההשקה של

הבר מצווה שלי??? מה זה קשור לרעיונות לצילום השנה?

SuperStar666

New member
אשמח לראות! לא היה לי זמן לקרוא מה

שרשום... ראיתי כמה תמונות וכמה משפטים שקישרו למשהו אחר. והבנתי מהקריאה החפוזה שצריך לשים תמונות.. מה שלא יהיה, סתם שמתי... אסור לי להשתתף בזה.

כנראה שכחתם את סיבת ההתכנסות

רעיונות להפקת השנה בצילום!!!! חוץ מגל המקסימה,כולכם קישקשתם לא לעניין-מה יהיה?

Gal Nissan

New member
הודעה לכל חברי הפורום!

זה בקשר לרעיון לתמונת השנה של מיקי! כי פשוט כתבתי את הרעיון בשרשור המתאים , ולא כ"כ שמו לב , אז אני חושרת עליו ומחכה לתגובות והערות..תנק'ס! אולי נעצב מן צדפה כזאת גדולה מושכת , ואחת הדוגמניות מהפורום תשב או תשכב בסטייל של בת הים והיא כאילו תצא מתוך הצדפה , נעשה אותה סקסית כזאת אתם יודעים צדפים בחזיה וכול זה , בטן חשופה לעשות אותה זוהרת על גבי רקע של ים {כי קיץ , עדיף לעצב את התמונה בסגנון קייצי } וזהו בעיקרון משו שיראה קלאסי כמו באגדות ,תחשבו על זה זה יכול לצאת ממש ממש מיוחד ומושך לעין! תוסיפו רעיונות , תוספות , שינויים מה שבא לכם~~~!!! מחכה לתגובות =] תודה ולילה טובבבבבוש!!!!!!!!!! :-*

moranporati

New member
לי יש רעיון...

יש לי רעיון בשבילך לא יודעת אם אתה אוהב אבל אני מאוד אוהבת את הקטע של בתים ישנים חורשות ובתים נטושים שמצלמים בהם דוגמניות...אתה יכול לעשות צילומים באיזה חורשה או בניין לא יפה וישןומוזנח ולצלם שם דוגמנית ממש ממש יפה מטופחת מלא תכשיטים שיהיה לה משקפיים...ודרך המשקפיים כאילו יראו את החיים הטובים בתים יפים ויקרים כאילו אבל ממש יפים.... לא יודעת אני בכל זאת מזה אוהבת את הרעיון הזה =)

למעלה