הפקת השנה!!!!!

הפקת השנה!!!!!

רוצה אני לצלם ולהפיק (בשתוף טופאג'נסי) את תמונת השנה!!!! את הרעיונות אני רוצה ממכם חברי הפורום היקרים, נעשה משאל בינכם ונקבע מי יצטלם להפקה מבינכם חברי הפורום-בקיצור,פעם ראשונה שהפקה תקום מפורום שכולם!!משתתפים בו,זה אומר, רעיונות שלכם(רוצה דיון מקיף כי חלקכם שמרנים,נועזים וכאלה) ואתם המצולמים.אני אעלה את התמונה לכל האתרים הגדולים ולעיתונות הכתובה. מי ראשון/ראשונה?

גלית456

New member
אהמ מזתומרת רעיונות?!

כמו מה למשל?! זה כמו תמונה גאילו שמציגה גם משחק כזה או מה?

מיקייייייי...../images/Emo24.gif

סוף סוף רואים תגובות שלך בפורום... התגעגעתי...
רעיונות? יש הרבה... על איזה כיוון אתה חושב ללכת?...

חזרתי....הרעיון הוא

להפיק תמונה שכל העיר תדבר עליה,הקטע הוא שיש פה חברה עם רעיונות אדירים בסטיילינג-כמו בובה מושלמת,גל ניסן וכל הכייף שנייצר ביחד את התמונה-אז כל רעיון שלכם תעלו למשל,תמונה סקסית בטרוף או נועזת איך היא לפי דעתכם צריכה להראות או לחילופין תמונה רגועה-איפה אתם כרישי הדוגמנות של הפורום? ומי לדעתכם מתאים להצטלם לרעיון

Gal Nissan

New member
חח תודה תודה! יש לי שאלה

לא הבנתי כ"כ איך אתה הולך לעשות את זה? יש לך כבר דוגמנית כאילו? אם כן תעלה תמונה שלה ואז יבואו לי רעיונות! ותודה על המחמאות =]

למה הסתבכת ילדה יפה?

הרעיונות הם שלכם חברי הפורום-מי שתצטלם,גם חברי הפורום יחליטו מי הכי מתאימה לרעיון מתוך חברי הפורום-כאילו אנחנו נחליט על הרעיון ונחליט מי תצטלם-יש?????

Gal Nissan

New member
פצצות! עכשיו הבנתי ושוב תודה חח

אין עליך מיקי! ושיואווווווווווווווווווווו אתם לא יודעים איזה רעיון יש לי!!!!! מיקי שלח לי מסר אישי תגיד לי אם זה הכיוון שלך!!!!!!!!!!

איזה רעיון יש לך ילדה יפה?

ומי לדעתך מתאימה מחברי הפורום להצטלם עם הרעיון שלך?

Gal Nissan

New member
הרעיון שלי! באישור של מיקי!

אולי נעצב מן צדפה כזאת ואחת הדוגמניות מהפורום יעשו אותה בסטייל של בת הים והיא כאילו תצא מתוך הצדפה נעשה אותה סקסית כזאת אתם יודעים צדפים בחזיה וכול זה בטן חשופה לעשות אותה זוהרת על גבי רקע של ים {כי קיץ , עדיף לעצב את התמונה בסגנון קייצי } וזהו בעיקרון תוסיפו רעיונות , תוספות , שינויים מה שבא לכם~~~!!! מחכה לתגובות =]

למעלה