הפקת איפור

באופן כללי יש לי בעיה

עם הפקות בהן יולי מראה רק פנים, ליולי יש את כל הנתונים הפיזיים לדגמן (במיוחד גובה) ולי אישית זה מפריע שלא מנצלים את זה בתמונות שלה, בהפקה הזו הייתה תמונה אחת 10 שאותה ממש אהבתי תמונה בה ראו את יולי מכף רגל ועד ראש, אבל כידוע בגלל שמדובר בהפקת איפור אני חייב לציין שלא ממש התלהבתי מכל ההפקה אבל תמונה אחת אהבתי במיוחד תמונה 12 איפור טוב מאוד. בעיקרון יש עוד הרבה עבודה אבל ישנה התקדמות. הערה נוספת, הקרדיטים על התמונות חובבני ביותר. רצוי למקם את הקרדיט בקטן בצד התמונה.

שלום לכם/ן, ותודה לתגובות..

אתחיל בתודה למנהל פורום דוגמנות, שאינני יודע את שמו. תגובתך עניינית,מקצועית, לא מעליבה, ולא מתלהמת. מתגובות כאלה אפשר ללמוד! ולהתקדם. בהחלט אני מסכים עם הערותיך ה נ כ ו נ ו ת. ליולי אכן יש את הנתונים הפיסיים לדגמן כפי שכתבת,והגובה שלה הוא יתרון . אמנם בתמונות שהועלו כאן זה לא בא לידי ביטוי זאת מפני שהצילומים כפי שהבנת וגם כתבת נועדו להדגיש את האיפור. אלו הן לא צילומי דוגמנות, ולא אופנה. נעשו כאן צילומי איפור. שנועדו להראות את עבודת האיפור של ליאת. לכן הדגש בצילומים נעשה על האיפור, ולא על גופה ( הנהדר! ) של יולי. מסכים ומקבל גם את הערתך הנכונה לגבי כיתוב הקרדיטים. ובהחלט איישם זאת. ההפקה לא הפקה מקצועית, ולא נעשתה בתנאי סטודיו. ולא התיימרה להיות כזו. הצילומים נערכו בסלון דירתה של ליאת. סלון שגודלו 3 מטר על 2 מטר. למרות התנאים הלא טובים לצילום יולי התנהגה כדוגמנית מקצועית לחלוטין, ובהחלט היא ראוייה לכל המחמאות. בתמונה המצורפת ניתן לראות את תנאי "הסטודיו " בזמן שיולי בהפסקת סיגריה.. ובתמונה שתתחלף ניתן לראות כמה היא מקצועית למרות שצולמה בחדר הקטן נטול תנאי סטודיו. עמירם בן ישי היקר. תגובותיך הרבות בשירשור הזה גרמו לי להבין שאתה תותח. ואין עליך. אתה הצלם הכי טוב, מרטש התמונות הכי טוב שיש, והניסיון העצום שלך עם המון דוגמניות ומאפרות לאורך שנים הפך אותך למקצוען אמיתי. ואם מישהי רוצה עבודות מרשימות ומקצועיות ומעלפות ברמות.. עליה לפנות אך ורק אליך. הריי כפי שכתבת בעצמך גם בלי ציוד טוב תצלם טוב יותר ממה שנראה כאן. זה לגיטימי לתת ביקורת שלילית אך יש דרך וצורה לעשות זאת. הנה קרן רובין כתבה את דעתה בלי להעליב לא אותי הצלם המעפן.לא את ליאת המאפרת, ולא את יולי, ( היא לא כתבה שהיא נראית זקנה בתמונות הגרועות האלה ) וזה בסדר שלדעתה הצילומים גרועים ולגיטימי לומר זאת . יום נפלא לכולם.

שהשהשה1

New member
מבחינתי

התמונה הזאת (האחרונה אם אני לא טועה) נוראית בכל מובן המילה. בלי להעליב, אבל איך שהפה פתוח ככה ורואים את השיניים... ממש לא עשה לי את זה. זה פשוט לא. אני חייבת להודות גם שלא כל כך אהבתי את הדוגמנית. אני מסכימה עם עמירם לגביי הגיל, אבל אני לא אגיד שהיא נראית זקנה, כי היא לא נראית זקנה, אלא פשוט מבוגרת, קצת יותר מדי. אני בטוחה שליולי יש נתונים של דוגמנית, ואני גם לא כל כך זוכרת את התמונות הקודמות שלה, או את הגוף שלה, אבל מהתמונות האלה בכלליות, לא כל כך אהבתי לא את הצילום ולא את הדוגמנית.

mid18

New member
לדעתי מבחינת הצילום והפוטושופ

התמונה פשוט נ-ו-ר-א-י-ת. יולי בחורה יפיפייה ואני יודעת את זה כי היא חברה טובה שלי וראיתי אותה בהמון מצבים.. היא גם פוטוגנית מאוד. אבל הצילום והפוטושופ פשוט נוראי אני מצטערת. ליאת האיפור יפייפיה :) כדאי לך לעשות הפקה קצת יותר "רצינית" (בלי להעליב) אבל זה יכול להיות בשבילך קרש קפיצה יפה :) בהצלחה :))))

1Unicorn1

New member
על גבי הפורום אני ממש לא אדם ציני

אלי התנסח בצורה הולמת ולא פוגענית עם קורטוב הומור
- וככה צריך גם. לכן אני רואה את תגובתו כתגובה עניינית.

1Unicorn1

New member
יש גם לא מעט תמונות במאונך

במקרה שיצא שהעליתי רק כאלו שבמאוזן.

Kewen

New member
בהחלט תגובה נאה!

מקווה לראות אותך ממשיך איתנו בפורום אלי, תמיד יש לאן להשתפר- לכולנו.

אלי - לא הגבתי לך. הגבתי לזואי שפשוט כתבה

שטויות בצורה הכי דימיונית שיש. האמן לי שאם אתה היית מעלה את התמונות ומבקש ביקורת הייתי יודע טוב מאוד איך לתת אותה בצורה מכובדת. אבל זואי פשוט באה צרודה מוות ואמרה שהיא בטוחה שהיא שרה אופרה ברמות גבוהות מבין את הדימוי?! כמות השטויות האלו שהאי רשמה פשוט צרמה בצורה נוראית. דיברתי אליה לא אלייך. לכן הגישה השלילית. אבל אני עדיין עומד מאחורי מה שאמרתי בכלליות.

lirola

New member
אם יורשה לי, הדברים שנכתבים על ידך הגם

שלעיתים הם נכונים כתובה בצורה מעוררת אנטגוניזם וגורמת למי שמקבל ממך ביקורת, לא ללמוד ממנה , אלא להתגונן מפניה וחבל. נכון -אתה אומר את מה שאתה מרגיש וחושב אבל יש מקום לשיפור הניסוח- האם יתמוטט העולם אם במקום לכתוב את נראית כאן זקנה, תציין שהמראה הזה מבגר אותה ולא מחמיא לה. צורת ההתייחסות שלך לא נעימה אבל למיטב הבנתי אתה שואב סיפוק מסויים מלהיות "סיימון קאוול" החדש, שכן כולנו מקבלים סיפוק מסוים מההתנהגות שלנו, אחרת היינו משנים אותה. אני חושבת שאתה מאוד נהנה מהעימותים כאן ובכל מקרה לדעתי יש הבדל בין לומר את האמת ובין להשפיל אנשים. פשוט לא נעים.

crazyilana

New member
הפקה יפה...../images/Emo41.gif

יש תמונות שאהבתי יותר ויש תמונות שפחות כיוון שהאיפור כבד וייצר עומס על הפנים של הדוגמנית בין התמונות שאהבתי הייתה עם השיער המתנופנף ברוח ועוד תמונה לפני אחרונה אם אני לא טועה... סך הכל הפקה יפה...בחירה מעולה של הדוגמנית האיפור לדעתי נורא כבד ואפילו הייתי אומרת מיושן אין חידוש של טכניקות איפור או משהו מודרני ...סגנון של צלליות וטישטושים שמתאים לאירוע וצילום ביוטי. כל אופן האיפור סך הכל זה טעם אישי וכן הרגל של המאפרת. כל הכבוד!

ימיתווש

New member
אממ

אני חושבת שהתמונת יצאו יפות מאוד , הם יכלו לצאת הרבה יותר טובות אם הייתם מתקנים בפוטו , כמו בתומה 5 כשמגדילים אותה , רואם שהגבות לא כ"כ מסודרות ויוצאות שיערות . אם הייתם עורכים בפוטושופ זה יכל לצאת הרבה יותר טוב :) בכל מקרה זה מש יפה ושהיה בהצלחה בתחום ; )

1Unicorn1

New member
תודה רבה לכולם על התגובות!

שמחתי מאד לקרוא את תגובותיכם - לטובה ולרעה. תמיד שמחה לקבל התייחסות, וכמובן שזה מהנה לקבל תגובות חיוביות
בכל מקרה, היות ואלי אינו ותיק בפורום שלנו, ברצוני לספר לכם עליו בקיצור: אלי צלם ידוע ובעל שם שלא יבייש אף צלם. אם מישהו מתעניין, ישנה תערוכה מיוחדת במינה של צילומיו של אלי, שהועלתה בחודש יוני באוניברסיטה המורמונית בירושלים-הר הצופים- ליד האוניברסיטה העברית, ואמורה לרדת בתחילת החודש הבא ( דצמבר 2007 ). מעבר לכל, אלי אדם מקסים וחם, וכל רגע איתו היה פשוט מהנה. תנו ריספקט לאיש עם כבוד

למעלה