הפקת איפור

Kewen

New member
היי ליאתי :)

קודם כל קאבלו שאפו על היוזמה, לא קל להרים הפקה, האיפור ברובו נראה לא רע! בכלליות לא אהבתי את ההפקה, אני חושבת שעיקר הבעיה היא הצילום, חיתוכים מוזרים, טשטושים מוזרים ופוטושופ לוקה בחסר. לעומת זאת, אין ספק שאת ברמת עלייה מההפקה האחרונה ואני מאחלת לך רק להמשיך בכיוון הזה! בהצלחה.

Zoeiii

New member
למען האמת..

את אולי יכולה לא להתחבר להפקה מבחינת טעם אבל לגבי אלי מהיכרותי עם עבודותיו של האיש והתחום כתחביב אני יכולה לומר שאלי הוא צלם ברמה בינלאומית והוא עובד עם ציוד שרוב ה"צלמים" יכולים רק לפנטז עליו.. גם בתמונות האלה ניכר שהוא עובד עם ציוד סופר מקצועי ויש לו יכולת להביא תוצר ברמה מטורפת מבחינת איכות והאמת.. התגובה שלך נשמעת קצת כמו נסיון לשים רגל למישהו... או מישהי... או משהו.. זו רק אני?

זו רק את

לעומת זאת התגובה שלך נשמעת תגובה של מישהו שמקורב לאדון אלי ומנסה להגן עליו למרות שאין ממה. את רשאית לא להסכים עם דעתה של קרן אבל זה לא מקום לדיון את מוזמנת להביע את דעתך אבל לא לשלול דעה של אחרים כמו שלא ישללו את דעתך.

Kewen

New member
ממש לא נכון

אין יותר מפרגנת ממני לצלמים אחרים ובכלל לכל אדם אחר ויש יגידו אפילו תמימה :) אני לא יודעת עם איזה ציוד אלי עובד אבל הציוד ממש לא עושה את הצילום, ובתור אחת שמאוד אוהבת צילום ורואה הרבה תערוכות והפקות מכל הסוגים- ואף מתעסק בתחום- אני יכולה להעיד שהתמונות לא מקצועיות ואף רחוק מלהיות כאלו. לא מכירה את אלי באופן אישי ומאחלת לו המון הצלחה אבל הצילומים האלה פשוט ברמה נמוכה ובטח שלא "תוצר ברמה מטורפת" :):) ולגבי לשים רגליים, אני לא מרגישה מאויימת מאף צלם ולכן אין לי שום צורך כזה.

Silver Ginger

New member
ציוד סופר מקצועי לא עושה צלם

אני מסכימה עם התגובה של קרן.. האיפור נראה יופי, הדוגמנית גם.. אבל הצילם עצמו לוקה בחסר-מעבר לעניינים טכנים של תאורה, נראה כאילו הצלם התחמק באופן שיטתי מצילום במאונך, דבר שבעיקר בצילום פורטרטים היה תורם הרבה.. פה בעיקר-יש כאן הרבה תמונות שאני לא מבינה מדוע צולמו כמו שצולמו ולמה הקומפו' כל כך לוקה בחסר... וחבל.. כי יש כאן המון פוטנציאל!

איכות התמונות נוראית! על איזה ציוד את מדברת!?

גם בלי ציוד אני מוציא תמונות יותר איכותיות מה זה השטויות האלו?! צלם ברמה בין לאומית?! איפה את חיה? בירח?!?!

אלוהים ישמור פעם שנייה שאני קורא מה שכתבת פה

ואני פשוט בהלם בכמה את חיה בסרט רע מאוד בתמונות האלו ניכר שהוא עובד עם ציוד סופר מקצועי?! רמה מטורפת מבחינת איכות?!?!?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי את מזכירה לי את אלו שהולכים לאמריקן איידול בטוחים שהם הזמרים הכי טובים בעולם..... ורק צוחקים עליהם. כנסי לפרופורציות זואי.

Zoeiii

New member
הו לא.. ../images/Emo13.gif

לא לא, אני ממש לא מכירה את אלי אישית ואני לא מקורבת ולא באתי לפה לסנגר על אף אחד אני פשוט שמה לב לדפוס חוזר של תגובות מכשילות וזה מציק לי יש פה אנשים שצריכים לחשוב פעמיים לפני שהם כותבים ערימה של שטויות במקרה אני יודעת שכן , אלי עובד עם ציוד סופר מקצועי ממש כמו שכתבתי וכמו שציטטם להנאתכם
דיברתי על רמת איכות התמונות והיא מעולה ! לא יעזרו כל השטויות שתזבל פה איכות התמונה היא מקצועית וחדה ברמות. וההשווואה עם אמריקן איידול לא מחמיאה לאינטילגנציה הבסיסית שלך אתה יודע... לא באתי לומר שאני בעלת כישרון ואני עוצמת עיניים ולא מוכנה לשמוע אחרת , דיברתי על בנאדם אחר שחוטף פה חיצים על ימין ועל שמאל בגלל יריבות , וזה בדוק! וזה לא מוצדק כי לדעתי איכות התוצר שלו היא גבוהה אתה לא ממש חכם אה?

Kewen

New member
בלי קשר לעמירם

אני לא מבינה למה את יוצאת מנקודת הנחה שיש יריבות כלשהי, סה"כ אמרתי את דעתי בתור צלמת על הצילומים. למעשה, אני לא מבינה למה את חוזרת שוב ושוב על איכות הציוד, כמו שנאמר זה בכלל לא רלוונטי ואף לא אמרתי לרגע שהאיכות גרועה, אמרה רק שאני חושבת שחיתוכים לא מחמיאים ושהפוטושופ נעשה בצורה לא נאה. אותו בן אדם לא חטף חצים על ימין ועל שמאל ובטח ובטח שלא בגלל יריבות :) רק הועברה ביקורת על הצילום שלו, גם כשאני מעלה צילומים מהפקות אני מקבלת ביקורת- זה דבר מבורך. נראה לי שלקחת את זה טיפה קשה, ואין על מה, זה פורום מקצועי שנוגע בהרבה אספקטים של ענף הדוגמנות, ביניהם שיער, איפור, סטיילינג וגם צילום! הכל נאמר כביקורת בונה ולא הורסת- רק את הפכת אותה לכזאת.

scarlet moon

New member
הי קרן

רציתי להגיד לך שאהבתי את התגובות שלך. הן בולטות במקצועיות שלהן על רקע הודעות של מומחים אחרים פה. הן מעבירות ביקורת ואת לא מצנזרת את עצמך יותר מדי, אבל בצורה מקצועית ולא מעליבה באופן אישי.

Eurogirl

New member
האיפור מקסים והדוגמנית מהממת

אבל הצילום דיי גרוע, אפילו דיי מעוות...צלם אחר יכל שדרג את ההפקה, כי כל השאר באמת מקצועי!

childling

New member
heyyy

את מאפרת ממש יפה! אהבתי בעיקר את האייליינר... can't wait אחלה הפקה!

Eurogirl

New member
זאת תמונה מדהימההההה ../images/Emo99.gif

הכי טובה. איך שכחת לשים אותה?

למעלה