הפקרת המדינה

n i e m a n d

New member
גונזו זה גם הבחור המגעיל והמטומטם מהקומיקס

של "ראש אחד".. היה גם מישהו בשם קולי
ועוד כמה חברים. ידעתי כבר בגיל 10 שאני צריך לעבור למעריב לנוער... הוי אורי פינק אורי פינק

אשרת

New member
ראש אחד???

פש.. כל כך רחוק. בכל מקרה אני קצת טרודה כרגע, כך שאין לי מצב רוח להלצות

n i e m a n d

New member
אפילו יש לי שריד מאותה התקופה

ספר בדיחות מאויר של ראש אחד! טרודה במה? לא סיימת את הממ"ן ההוא על הג'נוסייד?

אשרת

New member
סיימתי את זה כמו גדולה, יומיים לפני הזמן :|

אז זה ממש לא בגלל זה

n i e m a n d

New member
בתור אדם שלא קורא, אתה מיטיב לגנוב רעיונות

היטב. ייתכן וזו תכונה המועברת במשפחתך המתפרקת היטב, שהרי קשה להסביר כיצד גנב הודעות כמותך אינו מתפתה גם לגנוב דברים אחרים. ייתכן וכך אתה גם שומר על אורח חייך המסוגנן. מה שאתה לא מקבל במתנה מאימא-אבא, אתה גונב. אחלה דוגמא אתה מעביר לילדים הקטנים. כתבת בעבר שלא תגיב לי לעולם. ובכן, הנה אתה מגיב לי. זה הופך אותך לשקרן. אתה בדיוק כמו ביזון ורמיז. ההודעות שלך לא מתוחכמות יותר משלהם, אני ממש מצטער, אבל ההבדל היחיד בינך לביניהם הוא שהמלל שאתה מוציא ארוך ומסורבל יותר משלהם.

תגיד יש לך בעיה מנטלית? או שאתה דפוק מלידה?

מה אתה נטפל כל הזמן למשפחה שלי דגנרט? אין לי שום בעיה עם זה שתרד עלי, אבל בשום פנים ואופן אני לא אבליג לך אם תרד על המשפחה שלי. למה המשפחה שלך יותר טובה, אם יצא מחלציה אידיוט כמוך?

n i e m a n d

New member
בכי בכי, מרמור מרמור

אויש, ילדון רך שלי, נעלבת?
נעלבת מהעובדה שהעמדתי את משפחתך העלובה למדי באור הראוי כמו גם את צביעותך, כפי שעשיתי פעמים רבות בעבר? אתה זה שמנפנף בסיפור חייך הבדוי והפקציוני ברחבי עולם הפורומים הפוליטיים, ועתה אתה חושש לקבל ביקורת כנה ואמיתית? אתה לוזר, הכינוי שלך עלוב ואינפנטילי [אני גם לא בטוח שאתה מבין את המשמעות האמיתית של המימרה..], הסיפורים שאתה מספר לנו הנם שקריים ואתה בנוסף לכל גם טיפש במיוחד. תתמודד עם זה.

דגנרט כבר לא תהיה ניאמד

ועצם זה שאתה זקוק לרדת לרמה כזאת נמוכה, מעיד על איזה אדם בזוי שפל ועלוב אתה. אנשים כמוך חבל שעושים צל לאדמה שהם מהלכים עליה. אני לא אגלוש כמוך לרמת משפחות, אך די בלקרוא את שפת הביבים שלך, בכדי להבין מתחת לאיזה סלע זחלת...

n i e m a n d

New member
../images/Emo6.gif משפטי ה"מחץ" שלך בראש כל הודעה

אולי משפיעים על האספסוף הבלתי משכיל שממנו גם צמחת, אבל בוודאי שלא עליי. אני לא מתרגש מכינויי הגנאי העלובים שמוחך הדל העלה על הכתב כאן, ובאופן כללי אני מאמין שאתה אדם פתטי למדי; שקרן עם סיפור כיסוי מטומטם, כך שהמילים שלך הנן חסרות משמעות עבורי. לא אתה תחליט מה טיב תכונותיי, ואין לך כל בסיס אף לתארן שהרי אין לך מושג מי אני ומה אני, ואתה שקרן וגנב שלי, לא אדם בעל יכולת שכלית גבוהה מספיק על מנת לאמוד דבר. אני זוחל מתחת לסלעים, בעוד שאתה זוחל אל מי האפסיים בביוב הקרוב לביתך, היכן שמי השופכין חמימים ועימים, ומגע לשונן של החולדות נעים לך. משם אתה מוציא את תשפוכת הבורות הממאירה שלך ופוגם בשלווה הכללית של הפורומים כאן כולם.

לאשרת שלום

הילד עלול לקחת את התכונות מהוריו או מסבא וסבתא שלו. הילד אשם מפני שהוא גורם להם לשמוח והוא נולד אחרי האירוע. כמו כן הברית שלו נעשית אחרי שישה ימים ולא שמונה כמו שצריך, הכל בשביל פרובוקציות

הילד לא אשם בשום דבר

ילד לא בוחר להיוולד, ויותר מזה, ילד לא בוחר למי להיוולד. באותה מידה שהוא נולד לרוצח המתועב יגאל עמיר, הוא יכל להיוולד גם לך. כך שבסופו של דבר הילד לא אשם בשום דבר והוא המסכם האמיתי בכל המשוואה הזאת, שכן חייו יהיו גיהנום.

אשרת

New member
אני שמחה לבשר לך שעד לא היו לא נמצאו

שום הוכחות לכך, שרוצח היא תכונה גנטית אשר עוברת בתורשה.

לאשרת שלום

הילד הזה הוא צ'ופר, זה לא פאייר לתת ליגאל עמירק זכות להביא ילד. ככה לגמול לו על רצח שבוצע בדם קר ואין חרטה (גם אם היה מתחרט לא צריך לתת לו זכויות). המשפחה של יגאל עמיר היא פאשלה נוראית המשכה מסוכן למדינה

אשרת

New member
יש לילד תיק פלילי?

הידעת שגם רוצחים אחרים מביאים ילדים לעולם? איך זה שמעולם לא שמענו אותך יוצא בצורה כל כך חריפה נגדם?

לאשרת שלום

אני גם מתנגד שרוצחים אחרים יביאו ילדים. מבחינתי צריך להחמיר עם רוצחים על מנת להוריד את כמות הרציחות. בנוסף לכך אם הם מנעו מאדם לקבל את זכויותיו הם לא ראויים לזכויות

אורון ק

New member
אם תחמיר עם הרוצח

ותמנע ממנו להביא ילדים, זה מה שיוריד את כמות הרציחות?

לאורון שלום

אם נעמוד על שלנו ונמנע ממנו זכויות שלא נותנים לאחרים זה יעזור, ברגע שיראו שיגאל עמיר הנבלה מקבל הטבות זה יעודד אחרים שרוצים לרצוח. במיוחד כשיש לו תומכים רבים

"הילד אשם"?

כשטענתי שאתה קיצוני, לא תראתי לעצמי שעד כדי כך. איך אפשר להאשים תינוק שרק נולד על כך שהוא נולד ועל כך שאלה הם הוריו? זה מצה שאני מנסה להסביר לך ולחבריך כל הזמן גם לגבי הילדים שנפגעים כשפוגעים בקצבאות, שכן ילד אינו אשם שהוא בא לעולם ואין הוא צריך לסבול על מעשי הוריו. אפילו הילד של הרוצח המתועב יגאל עמיר לא אשם במכלום, ולא צריך לסבול על כך שאבא שלו הוא רוצח מתועב והזוי. או בקיצור: ילדים לא אשמים, ובטח לא ילד שרק נולד, מי שאשם זה ההורים שלהם, הם האשמים היחידים, הן במקרה של יגאל עמיר ולריסה טרימבובלר והן במקרה של הבאת הרבה ילדים לעולם מבלי יכולת לכלכלם. עצם זה שאתה רואה בתינוק שרק עתה נולד "אשם", רק מוכיח ואף מעצים את טענתי על כך שאתה אדם קיצוני ללא גבולות.

למעלה