הפקרת המדינה

אורון ק

New member
../images/Emo6.gif

אתה מצחיק. חוץ מזה שאתה ממש לא מופת לדמו', מסכן הילד. מה הוא עשה? הוא רצח את רבין?! הוא בחר להיוולד לרוצח הזה? הילד הזה לא עשה כלום ואני, בניגוד להרבה "איחולים" שהילד המסכן קיבל בפורומים, מאחל לו רפואה שלמה, וגם שאולי שירותי הרווחה יתעוררו מוקדם מהרגיל ויוציאו אותו מרשות משפחתו המטורללת.

לאורון שלום

מגיע לילד הזה מטר הקללות שספג. לגבי שירותי הרווחה אני מקווה שיוציאו אותו מהמשפחה המטורללת רק על מנת לראות אותם סובלים. הילד לא בחר להיוולד להוריו, אולם תראה ממי הוא יקח את התכונות מהאנאלפאביתים האלו

אורון ק

New member
אני רק יכול

לגחח על מה שאתה אומר. אם האבא רוצח, זה אומר שהבן יהיה רוצח? מה אשם התינוק המסכן הזה?!

dirty boots

New member
אתה לא עושה הבדלה

בין הילד לעמיר. מה הילד אשם שאבא שלו רוצח ואמא שלו תומכת בו? קשה להעניש על דבר כזה (ובשביל הגילוי הנאות, אני בעד ניתוק רוב הזכויות לעמיר, כולל גם הולדת הילד הזה מלכתחילה).

לדירטי בוטש שלום

אני לא עושה הבדלה בין האב לבנו מפני שכל המשפחה ככה ראיתי איך הם תומכים בו. אתה בעד הניתוק של יגאל עמיר מזכויותיו טוב מאוד תצטרף לדעותיי זה מגיע לו

dirty boots

New member
אני בעד ניתוק עמיר מזכויותיו

משום שאני לא חושב שלרוצחים מגיעות הזכויות הללו, במיוחד הבאת ילדים לעולם. אבל מהרגע שהביאו כבר את הילד לעולם, אין מה לעשות, זאת לא אשמת הילד שהוא נולד להורים שלו. מה שאתה מנסה לעשות, זה להאשים אותו שהוא נולד.

לדירטי בוטש שלום

יגאל עמיר הוא רוצח ככל הרוצחים ולא ראויי להוליד ילדים. גם אחרי שהילד נולד הוא לא היה אמור להיוולד מה זה הדבר הזה. כן הילד אשם שנולד וגם הרופאים שנקפו אצבע ומעלה ללריסה בזמן ההיריון

אורון ק

New member
נכון

הילד אשם שנולד.. בזמן שלריסה והמחבל עשו להם אהבה בחדר התייחדות בכלא, הם שאלו את התינוק לעתיד "אתה מוכן להיוולד מתוקי?" ואז רק לאחר שקיבלו את הסכמתו בכתב הם המשיכו את מזימתם המרושעת להשמיד את העולם ע"י המשך השושלת.. מה ציפית? שהילד יצא לאוויר העולם יגיד "אני הילד של יגאל עמיר תהרגו אותי?" מסכן הילד לא יודע בכלל מי האבא והאמא שלו. לא יודע מי זה רבין, לא יודע שאבא שלו רוצח. במה בדיוק הוא אשם??? תסתכל על מה שאתה כותב.. לפעמים זה לא הגיוני וחסר בסיס..

לאורון שלום

אני ראיתי מה רשמתי בעיה של הרופאים שלא מנעו את האסון וגם בית המשפט שלא אסר עליהם לעזור לה. הילד אשם הוא יבין בעתיד מדוע אבא שלו לא נמצא אתו. בנוסף לכך הילד הגיע במרמה הייתה העברת זרע ללא ידיעת הסוהרים. אם לריסה רצתה להנשא ליגאל עמיר היא הייתה צריכה לחתום על כניסה לכלא

לאורון שלום

אני משער שאתה יודע איזה חינוך יתנו לילד. איך הוא יגדל ללא אבא. ממתי נותנים צ'ופרים לרוצחים. והדבר שהכי גורם לי לרטון זה שמתקפלים בפניו אחרי שמפגינים מולו שרירים זה הדבר שהכי נותן לו סיפוק

dirty boots

New member
אתה הולך סחור סחור

ולא עונה על השאלה ששואלים אותך. פשוט וקל - איך הילד אשם בזה שההורים שלו בעייתיים, שאבא שלו בכלא ושהוא תוצר של זכויות יתר? אני מבקש ממך לענות על השאלה.

לדירטי בוטש שלום

אם הילד לא נולד לפני הרצח משמעות הדבר שהוא לא היה אמור להיוולד. איזה עוד רוצח זוכה להביא ילדים ולאינטרנט בתא. כמו כן רואים אותו מחייך משמעות הדבר שיש לו תנאים יותר מידי טובים. במדינה מתוקנת רצח זאת עבירה ולא מקבלים עלייה זכויות

dirty boots

New member
מה שאתה אומר לא עונה על השאלה בכלל

אני, כמוך, מסכים שלתת זכויות לרוצח כמו עמיר זה צעד מסוכן ומיותר. אבל אתה מנסה להחיל את העונש על אדם שהוא לא עמיר, אלא הבן שלו. לי, כמו להרבה אנשים פה, לא ברור במה הילד החף מפשע עשה. מהרגע שהילד נולד, אין לך ברירה אלא לקחת אחריות עליו. אז אשאל שוב - במה הילד אשם?

לדירטי בוטש שלום

הילד של יגאל עמיר נולד במרמה. הוא נתן ללריסה זרע במרמה, גם אם היה נותן באופן גלויי הייתי מתנגד. הילד הוא צ'ופר ליגאל עמיר שמראה רצחתי ראש ממשלה ואני יכול להוליד. איזה חיים יהיו לילד אבא בכלא, אמא חולת נפש וסבא וסבתא משת"פים של בנם המחבל. תראה מתי תוכנן להוליד אותו ומתי הברית. במדינה מתוקנת יגאל עמיר היה זוכה לעונש לו הוא ראויי

לאשרת שלום

הקשר שהוא שהילד נולד למשפחה דפוקה המשפחה הזאת מהווה למדינת ישראל סכנה, היא כמו סרטן בגוף שצריך לטפל בו. אסור היה לתת לו להוליד, הוא שלל זכויות אדם מרבין אז צריך לשלול גם ממנו יש דברים שלא היו אמורים לקרות

אורון ק

New member
ובכל זאת

במה אשם הילד! הזה? הוא לא בחר להיוולד לרוצח עמיר ולמטורללת לריסה. הוא עוד לא יודע מי נגד מי ולא כלום.

dirty boots

New member
אתה בהחלט דוגמה לדמוקרט למופת

בגלל שהמשפחה מטורללת, אז יש להעניש את הילד. כל הכבוד.

למעלה