הפקרת המדינה

Paranoid Eyes

New member
היא לא עשתה שום דבר../images/Emo189.gif

היא רק התחרמנה מיגאל עמיר כי הוא נכנס לכלא ולכן החליטה שהיא רוצה להכיר אותו ולהתחתן איתו. כי רוצחים עושים לה את זה. החלום שלה היה להביא ילד תימני לעולם. היא רק תומכת בבעלה ובאמת לא מבינה מה הוא עשה לא בסדר. הלוואי עליי להיות צדיקה כמוה

יפה אמרת "במדינה מתוקנת"

כך שנראה שגם אתה חושב שהמדינה שלנו אינה מדינה מתוקנת.

gershon17

New member
למי שעוד משתעשע בפיקציה הממתיקית

שימו לב להתעלמות שלו ממצוקותיהם של שוכרי הדירות. ככה זה כשהדמות הפיקטיבית מקבלת דירה פיקטיבית מהורים פיקטיביים.

לאשרת שלום

מדוע הגזמתי יגאל עמיר עשה מעשה לא דמו' למה שהדמו תעזור לו. אסור לתת לו להביא ילדים ועוד היה משפט על שחרור מהמאסר כולי תקווה שהילד יחלה והפעם הרופאים לא יעזרו לו

אשרת

New member
מה הקשר?????

במה הילד אשם? למה אתה רוצה להמית אותו? אתה פרעה ואף אחד לא אמר לנו- "כל היולד היארה תשליכהו"?

הדבר הכי טוב שאפשר לעשות לילד הזה...

זה לקחת אותו מחזקת הוריו ומשפחתו ההזוייה, ולמסור אותו לידי משפחה אומנת נורמלית שתלמד מה באמת חשוב בחיים. אך במדינה א-נורמלית כמו שלנו, לא נראה לי שזה יקרה.

על תתן לעצמך קרדיט על חשבוני

ביום שאני אצטרך להעתיק מאנשים כמוך, זה יהיה היום שיכרתו לי את האונה השמאלית.

לא, התכוונתי לאונה השמאלית

אם לא ידעת יש אונה ימנית ויש אונה שמאלית. קצת כמו בפוליטיקה, אבל לא ממש. בעוד שהאונה הימנית אחראית על הדמיון, יצירתיות, צורות תלת מימדיות וכו'... האונה השמאלית אחראית על הגיון ומספרים, כלומר על הצד הריאלי יותר.

אשרת

New member
קבל תיקון ממישהי שעכשיו לומדת על מבנה המוח,

אוקי? יש שני המיספרות, אחת ימנית, אחת שמאלית, אשר מחוברות אחת לשניה על ידי כפיס המוח. כל המיפסרה מוחלקת לארבעה אונות: אונת הרקה אונת המצח אונת העורף אונת הקודקד. אתה התכוונת להמיספרה, ולא לאונות. אילו דברים שונים .

n i e m a n d

New member
גנב שלי, אני העלתי את הרעיון הזה בשרשור הזה

שעות לפניך. העתקת, גנבת ועכשיו אתה מכה חטא על פשע ואף כופר באשמה?

תתפלא, אני לא קורא את כל ההודעות ההזויות שלך

רק פה ושם, בעיקר הודעות שמתייחסות אלי או לנושאים שקרובים לי. ומלבד זאת, לי יש דעה ומחשבה עצמאית, כך שאני לא זקוק לך או להודעות שלך, כדי לאמר את דעותיי. או בקיצור: אני לא ביזון או רמירז, החברים שלך מהליכוד, שהמירב שהם יכולים להוציא מפיהם, זה מה שהם העתיקו מאחרים.

אשרת

New member
אהבתי את העקיצה על רמיז ../images/Emo3.gif

אבל הם עוד מקרה טוב, תחשוב על גונזו..

n i e m a n d

New member
מי זה גונזו ולמה את יוצרת קשר עם האויב

בדוגמת הודעות יבשושיות למדי בנוגע לאי אלו טרולים?

אשרת

New member
חוץ מזה שגונזו זאת החבובה הדבילית עם

האמנות המקורית בחבובות, אז זה גם ראול גונזלס.... מהליכוד.

למעלה