הפקרת המדינה

לממתיק שלום

אני מתון לחלוטין. הילד יקח את התכונות מההורים שלו או מסבא וסבתא שלו.ילדים לא אשמים בקצבאות לכן אני בעד חינוך חינם או לא לשלם שכר לימוד מלא זה הדבר היחיד שאני שמאלני כלכלית. יש לי גבולותבטח שהם לא יצליחו לתת לילד תנאים כלכליים טובים והוא גם לא יראה את אביו אסור להוציא את יגאל עמיר מהכלא. זה ביזיון שאני בכלל מתווכח על הילד שנולד ליגאל עמיר אסור לתת לו להוליד

אשרת

New member
"הילד אשם כי הוא גרם להם לשמוח" ? ../images/Emo5.gif

אתה שומעת את עצמך בכלל????????

אשרת

New member
שטויות.

כמו שנאמר פה הוא לא בחר למי להיוולד, כמו שאתה לא בחרת להיוולד דווקא להורים שלך. אני אכן מאחלת נמק נצחי באיבר מינו של היגעל עמיר, אבל עזוב את הילד.

לאשרת שלום

ליגאל עמיר מגיע את הרע ביותר. למה זה מגיע לרבין, יריקה בפנים זה מה שמגיע לו ממש לא. גם לי היו חילוקי דעות עם רבין. אבל רצח זה הדבר הגרוע ביותר מבחינתי זה קו אדום

אשרת

New member
מה הקשר?

אתה לוקח גורם ג' שלא בחר לבוא לעולם, לא בחר את הוריו ומעניש אותו כי?

אשרת

New member
טומי.

אם אתה נותן לרוצח אחד להביא ילד, אינך יכול למנוע זא מרוצח אחר. ושוב פעם, אין גן של "רוצח", כך שאינך יכול לפהחית רציחות על ידי כך שאתה תשליך כל ילד שיוולד לאותו אדם. אתה יכול לומר שאתה מרחם עלי, והאמת היא שכולנו מרחמים עליו, אבל אתה לא יכול לדרוש להמיתו.

לאשרת שלום

יש סיבה לבקשה שלי, מי זה היגאל עמיר הזה חתיכת רוצח טרוריסט עלוב. איזה חינוך יקבל הילד צריך להסביר לו למה אבא שלו בכלא ואז יעשו לו שטיפת מח. אני מרחם על משפחת רבין שצריכה להתמודד עם זה

אשרת

New member
סליחה.

אתה עדין לא לא הוכחת לי שכל ילד של רוצח סופו של דבר נעשה רוצח. אני מכחה להוכחה.

לאשרת שלום

התפוח לא נפל רחוק מהעץ. עובדה שרצחו את עודאי וכוסאי שירשו את תכונותיהם מאביהם סאדם חוסיין. יש דברים שלא משתנים

אשרת

New member
מאיפה לך לדעת זאת?

אתה לא הוכחת את הטענה שלך בכלל. אתה טענת שזה גנים, אני אמרתי לך שלא יודע על גן כזה אלא זה חינוך של ההורים. אתה לא הוכחת שהחינוך שהטמבלית הזאת תתן לילד שלה יהיה לקום ולרצוח

לאשרת שלום

כשבהמה מולידה את מצפה שיצא גם בהמה ולא חיה אחרת. תראי באיזה תאריך הברית של הילד של יגאל עמיר ביום הרצח כשנהוג לעשות ברית אחרי שמונה ימים ולא שישה. טוב זה שהמשפחה לא יודעת לספור משהו אחר. זה היה במתוכנן

אשרת

New member
טומי, צר לי לבשר לך...

אבל מה שיש למחבל הוא תינוק, בשר ודם, ותכונה של 'רצח' היא בעיקר תוצאה של חינוך ונסיבות חיים ולא גן. חדל מלעשות את עצמך דביל מושלם. חבל.

לאשרת שלום

התינוק לא היה צריך להיוולד, אני יותר מעידיף שתהיה ליגאל עמיר לוויה מאשר ברית. הקריאות לרצח ח"כים וראשי ממשלה בפרט גדל וההטבות שנותנים ליגאל עמיר ממש לא עוזרים, מה גם שהוא צריך לסבול על מעשיו. ממתי נותנים לרוצח זכויות והוא עוד כעס שלא נתנו לו לצאת לברית שבסוף בכלא. אני עצבני מהילד שנולד והוא על אי היציאה מה זה הדבר הזה אסור היה לתת ללריסה הזאת להיות עם יגאל עמיר

לגרשון שלום

אני דוגמא ומופת לדמו' יגאל עמיר מנע מרבין לקבל זכויות אדם, כתוצאה מכך אני חושב שצריך למנוע ממנו לקבל זכויות יתר

לאשרת שלום

אני כן דוגמא ומופת, יגאל עמיר צריך לשלם מחיר כבד במקום זה נותנים לו צ'ופרים ילד אינטרנט ועוד בהתחלה משחקים אותה קשוחים ובסוף מתקפלים זה הדבר שהכי נותן לו מוטיבציה להמשיך

למעלה